Fjorton dagar kvar!

Godkväll på er!
Idag har det varit fullt ös hela dagen. Från ca åtta i  morse har Jimena, Joline och jag och Jasmine varit ute. Klockan halc fem var vi hemma, blöta, kalla och less på den svenska sommaren. Vi hade alla fyra klätt oss för sommarväder i morse, det var blå himmel och inga moln och ingen av oss förväntade sig att det två timmar senare skulle vara 14 grader och spöregn. Men dagen till ära var vi hurtiga och var ute och hade ändå väldigt trevligt. Väl hemma var ungarna mycket trötta och hungriga, så var mammorna!
Nu sover barnen i min lägenhet och jag och Jasmine ska just äta, vi har lagat trerätters och lyxat till det till oss ikväll.

Det  är 14 dagar kvar idag - tills vi åker till Spanien! Jag och Jasmine anländer till Alicante och stannar där i tio dagar. Det ska bli alldeles underbart. Barnen ska inte med så vi kommer få mycket tid för bara oss att sola, bada, shoppa, roa oss, upptäcka och ha hur kul som helst! Jag kommer få abstinens efter Jimena, det kommer verkligen bli jobbigt men jag får försöka uppehålla mig med så mycket att jag inte hinner tänka så mycket på hemma, hur nu det ska gå till! Det är dessutom första gången jag är mer "utomlands" än Norge! Så det är jättespännande. Det kommer att komma hur mycket kort som helst som jag kommer att lägga upp.



Nu är det matdags!
Ha en underbar helg, CIAO!

Vill bara säga...

...att jag inte kommer att ta bort några bilder i några blogginlägg som är på mig och Simon.
Vi har haft en lång relation och levt ett liv tillsammans och när jag då skrev inläggen och lade in de bilderna så var vi tillsammans. DE har inget med nuet att göra och jag tycker det är jätteroligt att gå tillbaka och se vad jag har skrivigt och vad jag har lagt upp för bilder. Jag tycker inte det är konstigt, det var ju så det var då. Varför ska jag ändra på det för att nuet är förändrat? Det tycker jag känns jättekonstigt. Däremot ska jag som tjatat om ändra designen, men jag kan inte göra det själv och jag kan inte tvinga människor att ge deras tid för mig. Var tålmodiga och vänta, det kommer. Gillas det inte så läser man inte, det är inte otrevligt utan bara helt logiskt.

För övrigt är det myskväll med Jasmine ikväll, vi ska tugga god mat och godis och kolla på Prison Brake.

Kram på er! =)

Uppdatering gott folk!

Jag får ursäkta de ignorerade komentarerna och den urdåliga uppdateringen. Jag känner mig inte så taggad att skriva just nu med tråkig design och en del bollar i luften här på hemmafronten.

Jag kommer att starta en ny blogg, namnet avslöjar jag senare. Jag behöver hjälp med att lägga in design och lite sådant och det är det jag väntar på.

Just nu sitter jag och väntar på mamma och Reijo, de kommer med lite verktyg och sådant. Vi ska skruva ihop möbler till min lägenhet. Det är dags att lämna JAsmines place och flytta till eget och trots att vi kommer bo vägg i vägg kommer det vara svårt att lämna det som blev mitt hem efter separationen med Simon. Jag har vant mig vid att kunna ligga långt in på natten i djupa konversationer med Jasmine, med att ungarna älskar att vakna upp tillsammans och vara på ett strålande humör varje morgon. Samtidigt ska det bli alldeles dunderskönt att ha ett eget hem, där jag kan inreda hur jag vill och gömma mig i ett hörn om jag känner för det.

Nu är föräldrar här, förhoppningsvis blir det mera uppdatering snart.

Regn och rusk

Det har regnat konstant från klockan sex i morse, utan ett enda uppehåll. Jasmine och jag har bestämt oss för att se tre filmer i rad ikväll och smälla i oss en tjock godispåse. Vi strejkar vädret!
Simon har Jimena den här veckan och jag har ännu inte träffat henne, jag saknar henne sjukt mycket och just idag hade jag helst av allt bara velat mysa och leka med henne precis hela tiden. Visserligen värker mitt huvud som en tickande bomb, eftersom att det hänger åska i luften idag.
Nu är det dags att ta tjuren vid hornen och stiga ut i regnet med Jasmine och Joline och knalla ner till stan.
Kram på er!

Regnväder och Myskväll

Nu är Jasmine hemma efter att ha varit i Dalarna i en vecka. Vi ska ha riktig myskväll=D Det fina och varma vädret är helt borta och det finns inte mycket att göra än att sitta inne, spela sällskapsspel, bli tjocka och prata..

Jag behöver någon som kan göra en snygg, bra och lite cool design åt mig. Jag tänkte att jag ska bli lite mera aktiv i bloggen och blogga om mina "två liv" För det är otroligt stor skillnad på veckorna med Jimena och veckorna utan. Detta ska jag förklara mera om, en annan dag.. =)


KRAM på er!

RSS 2.0