.

Hej!

Vår dator är trasig så bloggenhar semester

ha det bra! =)

Mvh Josefine och Jimena

Lite bilder också =)


Jag och Nathalie <3 Fulaste minen som vanligt x'D


Jimena får lockigt hår! <3


Blir jagad =D


Trotsålder nummer ett

Jimena låter mig inte göra någonting själv längre. Jag kan t ex inte ta en bulle eller macka utan att hon skriker så att det vibrerar i öronen, bara för att hon vill ha. Förut skrek hon sådär när hon var väldigt hungrig och inte hade tålamod att vänta på nästa tugga, nu skriker hon så så fort hon inte får som hon vill. Den första trotsåldern. Det finns ingen möjlighet att få en lugn stund när hon är vaken nu mera, men just nu gör det ingenting, istället ska jag uttnyttja det till max för snart är det dagisdax och då kommer jag inte ha den här härliga möjligheten att få vara hemma och njuta med mitt barn. Jimena har hittills vart väldigt självständig och har gjärna suttigt och lekt för sig själv men också älskat att leka med mamma och pappa.
Samtidigt som hon hela tiden trotsar så är hon helt otroligt go´och kommer för att kramas eller ge en puss på kinden, jättemysigt! Hon älskar att bli jagad runt i lägenheten för att till sist bli kittlad eller dansad med, hon skriker av skratt och jag älskar varje ögonblick av att se henne så lycklig.
På Onsdag om en vecka ska hela familjen gå och hälsa på på dagis och se hur de har det. Sen ska jag skola in henne i december och börja skolan i Januari och förmodligen Gymnasiet i Augusti. HÄRLIGT!! Jag längtar!

Cyndee Peters var helcool! Så härlig människa är det inte ofta man träffar och om någon kan lära ut så är det hon. Hon lyckades med alla ingredienser. Strängt, intressant, hårt, roligt.
Det var jobbiga dagar med henne och jag var förkyld och trött. Men jag ville inte missa det när hon för en gångs skulle var i lilla nora så jag sjöng på ändå. Fick riktigt ont i magen för att jag var tvungen att använda den så mycket för att rösten inte skulle brista av förkylningen, haha. konserten var ju såklart inte lika bra som träningarna men det var jättekul ändå. ! Vi har filmat allt så när det kommer in på datorn kanske jag lägger upp en snutt!

Nu ska jag ta det lugnt och kolla på Greys Anatomy ikväll!

Stal den från Jas the Mas som stal den från Freijas mamma Caroline


När fick du reda på att du var gravid?

När mensen hade hoppat över två månader gjorde jag mitt plus, kommer dock inte ihåg datumet.

Blev det en chock?
Nej, det blev det inte

Hur gammal var du?
16 år. Jag blev gravid en månad innan jag fyllde 16.

Hade du mycket halsbränna?
Nej, ingen alls.

Spydde du mycket?
Jag spydde ingenting och mådde inget illa mer än av viss hårdrocksmusik (..!)
Tack och lov =)

Hade du mycket foglossning?
En hel del. Tidigt i början, ingen under mittenperioden och hemskt mycket i slutet. jag kunde knappt vända på mig i sängen och under den tiden gick jag och kissade varannan timme så det var otroligt jobbigt.

Har du fått bristningar?
Ja. På bröst, lår och rumpa.
De har bleknat fort och jag stör mig inte på dem.

Trodde du att det var en pojke eller flicka?
Jag ville så gärna tro att det var en flicka att jag intalade mig att det var en pojke.
När vi gorde ultraljudet blev jag inte alls förvånad över att det var en flicka.

Gick du över tiden?
Nej, istället födde jag i vecka 38+5.
Hon var beräknad till den 21 September.

Födde du för tidigt?
Nej.

Hur var förlossningen?
Chockerande, snabb och smärtsam.
Det kallas störtförlossning, jag födde på ca 55 minuter.

Blev du sydd?
Ja, nått stygn ute och nått stygn inne.

Dragen med sugklocka?
Nej.

Hur många var inne i förlossningsrummet?
Barnmorskan och Simon.
En kort stund en student.
När jag fick veta att det var en student åkte hon ut.

Vilket BB födde du på?
Örebro univeristetssjukhus

Hur stor var bebisen?
3030g och 48cm lång

Vad fick bebisen heta?
Jimena Aourora Simone Larsson

Träningsdags - Känns underbart!

Ja, nu struntar jag nog i den där tråkiga Orbitreken. Jag och Nathalie och Jasmine ska börja på fitnessboxning på ett av Noras gym. Måndagkvällar. Sen ska jag och Nathalie gå och träna två andra dagar i veckan och förmodligen simma ytterligare två dagar, så får jag ägna en dag till att jogga eller trampa på tråkmånsen här hemma och en vilodag. Det känns så skönt! Jag behöver energi i mitt liv och nu känner jag att jag får det. Jag KAN INTE stå på en orbitrek och bara trampa, varken till musik eller tv eller utan - det är så tråkigt! Jag vill helst hoppa omkring och vara energisk med min kropp hela tiden och det kommer jag att få till max nu. Underbart att det är med härliga vänner också. Jag måste räkna lite på pengarna bara, så att de räcker, men det tror jag att de ska göra=)

Jag längtar!



Glöm inte att kolla förra inlägget jag skrev nyss!

Mitt i veckan

Återigen har det gått tre dagar sedan jag uppdaterade om något intressant. Vi är fortfarande förkylda med hosta och brungrönt snorslem... Det lät trevligt va? Men Simon givk till jobbet idag ändå, han känner sig piggare och har ingen feber. Jimena har det jobbigt, hon har feber och är så snorig att det bränner runt näsborrarna. Jag smetar på barnolja så att snoret inte ska kunna torka och sätta sig fast lika bra.

I gårkväll hade jag och Simon feber och huvudvärk och Jimena hade feber och kanske huvudvärk hon med, jag vet ju inte och det är frustrerande. Det slutade med att vi lade henne kvart över sex den kvällen för ingen av oss orkade. Simon var så underbar. Han gick och köpte alvedon och lite gott att smaska på. Han hade minst sjukliga besvär, men mådde verkligen inte bra han heller. Sedan gjorde han vällingen och jag bytte Jimenas blöja så la vi henne. Hon vaknade som förväntat vid tolv och somnade inte igen förren klockan tre. Jag brukar aldrig gå upp med henne för jag vill inte få in den vanan, det kan få konsekvenser när hon blir äldre som jag inte vill veta av, men inatt var det undantag eftersom att hon fick lägga sig så tidigt kvällen innan. Så vi tittade på Charmed och åt gröt med tända ljus på bordet. Det var faktiskt väldigt mysigt.

Igår var den jobbigaste dagen av alla under Jimenas levnadstid. På kvällen hade jag sådan migrän och feber att jag skakade och grät utan att kunna göra något åt det. Dessutom hade jag spyorna påväg upp om jag inte låg still. Efter att vi hade lagt Jimena och jag tagigt två alvedon gick det över till ett skönt stadie. Då kunde jag få i mig lite sött så jag blev lite piggare också. Vi spåenderade kvällen med att spela Gears of  War med trevliga vänner.
På tal om Gears of War..

På Fredag blir det Gears of War 2 !! Yeeay                    !



Så under helgen blir det nog inget uppdaterande, dels ska vi lira Gears allt vi kan och delas så är det träning med Cyndee Peters på Lördag och Söndag, sen är det konsert på Söndag kväll. Det är ju dessutom Farsgubbens dag på Söndag och jag vet inte alls vad jag ska köpa till Simon! Något ska han ju få av Jimena och mig men jag vet inte vad.. Kalsonger och sådant verkar lite tråkigt faktiskt.. Någon som har ett förslag? =)

Skrollan är så rastlös när inte Chico är här eftersom att hon är innekatt så nu har jag köpt lite stimulerande leksaker åt henne somjag hoppas att hon gillar. Tex en boll som man stoppar godis och liknande i som hon måste busa med för att det ska rinna ut. Det ska bli intressant att se.

Nu ska jag gå och hämta lite gardiner, ha det så bra allihopa!

Ps!
Är det någon som läser min blogg som spelar Gears eller annat xbox360 spel?
(Förutom er jag har på min lista såklart.)
Skulle vara intressant att veta =D


LEVERANSKLARA KANINUNGAR - Intresserad?

Japp, det har blivigt Kaninfarm hos mamma...

Om en vecka finns det tre ursöta dvärgkaninhonor som behöver nytt hem

Om 8 veckor finns det ytterligare kaninungar som behöver nytt hem..

Godnatt på er

Ja, nu ska vi äntligen gå och lägga oss. Vi har haft främmande och dessutom blivigt förkylda, alla tre igen! Så Simon ligger på soffan och har frossa, det slår alltid till värst på honom. Jag gör hushållssysslorna med rinnande näsa och nysningar och Jimena slickar i sig snor närhelst hon kommer åt och är allmänt förkylningsgrinig.
Inatt hade någon utav våra grannar fest och alla gästerna gapade och skrek i trapphuset och precis utanför vårat sovrumsfönster. Jag och Jimena vaknade ideligen och har vart heltrötta idag. Simon sover tungt och vaknar knappt för nått, den lyxen!
Jag ska börja på fitnessboxning här i nora, Måndagskvällar. Helst hade jag velat ha kickboxning men det här blir faktiskt lika bra. Jag har alltid velat boxas och jag gillar det träningssättet. Att man får röra på hela kroppen, konditionsmässigt och styrketräning samtidigt. Dessutom är det kul och energiskt!

Nu ska vi gå och sova, ha en trevlig halloween-natt!

Den här vill jag ha! =D


RSS 2.0