Kläder och skor

Idag har vi varit i Örebro och handlat skor, stövlar och kläder till Jimena. Känns skönt att förnya garderoben till henne! Så det blev fyra par byxor, en mössa och en massa överdelar i olika modeller. Simon köpte också skor, till sig själv, skitsnygga var de!
Praktiken är kul tycker jag, det var väldigt givande att prova att jobba natt ( Jag valde det själv) för jag upptäckte att det var det som jag gillade bäst. Många tror att det är lite att göra och att man mest sitter och tittar på tv, men så är det inte, det är fullt upp hela natten. Dagen efter fick jag gå med och jobba på basen. Där svarar man på larm utifrån, om någon tex har ramlat så åker vi och hjälper denne upp. Så nu har jag provat allt utom hemtjänsten! Känns prima.
Jimena har fått för lite uppmärksamhem. Praktiken har varit krävande och jag har vart trött och haft dåligt tålamod. Nu i helgen har jag äntligen lite tid att vila upp mig på och skaffa ny energi, underbart! Men min bästa energikälla saknar jag, Jasmine. Vi har inet träffars på jättelänge, mer än snabbisar.
I morgon ska vi till Simons släkt i Karlstad, en härlig biltur och trevligt folk! Det var meningen att vi skulle åka till mamma idag också, för att fira henne som fyllde 49 år den 26 Mars, men de var förkylda och det vill vi inte dras med igen, likt förbannat blev Simon dunderförkyld här på eftermiddagen!

Nu ska jag fortsätta titta på "Keeping Mum" på fyran och smörja in ansiktet med rogivande kräm.
Hoppas eran helg är och fortsätter vara helt underbar!
Kram!

Jag vill bara säga

Grattis!!
Till min älskade Simon som fyller 21 år idag!
Du är bäst älskling <3


Jag älskar dig mer än du någonsin kan ana <3<3





Praktisera "jobba natt"

Ja, jag har själv valt det. Jag vill prova hur det är, och så ser det entusiastiskt och bra ut på mina papper ;) Så nu sitter jag här, ångrar allt! Jag har fått alldeles för lite sömn, har migrän sen igår och mensverken är nog det värsta. Jag fick nämligen hämta Jimena från dagis idag för att hon har fått små rödflammiga prickar på magen och ryggen. Jag vet inte vad det är, bara att det nog inte är vattkoppor, kanske nässelutslag eller charlakansfeber, vi ska till barnavårdcentralen i morgon. Jag är lite orolig, hon har sovigt jättedåligt, varit trotsig och gnällig och haft feber om vartannat. Nu ska jag dricka ett glas vatten, ta två alvedon och hoppa in i en dusch, och sen iväg! =)


Snabbis, igen!

Nu ska jag kila iväg till käraste Jasmine och prata och plugga lite, vi har inte setts på ett tag så vi kände att det behövdes! Men jag har migrän igen så det blir nog bara en kortis. Idag har jag gjort prov, som gick bra, jag har också köpt presenter till Simon som fyller 21 år på Onsdag. Jag ska uppdatera er ordentligt snart, förlåt för slarvet i bloggen, jag är supertrött! Skrollan hade bajsat i Jimenas lektält igårkväll också. Det var inte så kul! Det ska jag berätta om nästa gång jag skriver.

En kortis

Jimena är en liten sjukling som vanligt, feber och gnäll, men idag ahr det varit lite bättre. Jag har jobbat i helgen och Simon och Jimena har tagigt massor med långa sköna promenader i det härliga vårvädret. Idag har det snöat dock, jag blir nästan lite depprimerad, haha. Jag har jobbat kväll och dag och nu har jag ledigt till på Tisdag kväll, då ska jag jobba natt! Det ska bli intressant, men läskigt. Jag ska jobba med folk som jag aldrig har sett förut, både inneboende och personal. I morgon ska jag göra prov och följa upp lektioner. Nu ska jag ge min älskade Simon lite tid!

Kram på er! =)

Praktikdag 3

"praktikplats 1" ? Jag m enade förstås praktikdag 1...
Praktikdag tre nu då. Jag har jobbat sex timmar idag så det var inte så jobbigt. Jag har tvättat tvätt som inte skulle tvättas förren det behövdes, skämmigt, och jag har fått sommarjobb. Jag har läst tidning med en jättesöt tant och jag har gjort andra mindre smickrande saker etc. Nu sitter jag på komvux och väntar på Jasmine och sen ska vi ha engelska. Det känns som att det var år sedan jag hade engelska sist! Men så är det ju inte, tack och lov.

Dessutom är jag måttligt trött på den här designen nu! Dags att bytas, men först ska det bli lite mer fina vårbilder tror jag, kanske gör jag en egen preliminär enkel design tillsvidare.

Nu kommer Jasmo, PUSS på er!


Kärlek


Och jag älskar dig absolut lika mycket, mitt helt otroligt underbara lilla yrväder <3
Du är solskenet i mitt liv <3




Kärlek



Jag älskar dig mest av allt i hela världen och så kommer det alltid att vara, för jag vill bli gammal och skrynklig med dig <3




Praktikplats 1

Nu sitter jag här, trött efter dagens första praktik. Jag äter en dubelnougat och slappnar av. Nu ska jag berätta om dagen.

06,00 steg jag upp, pigg som en lärka och gjorde mig snabbt i ordning inför dagen. Nervös inför hur jag skulle klä mig för att det skulle bli ett bra intryck. Det blev finfint och jag kände mig nöjd. Jeans, linne och trekvartsärmad jumper, mascara och rouge. Helt lagom. mottagandet jag fick var jättebra, alla var så glada, förstående och hjälpsamma. Idag har jag mest av allt gått bredvid och kollat på, presenterat mig åtskilliga gånger och fått förståelse för rutinerna och människorna som bor där. Det har varit jätteintressant och lärorikt, men också väldigt trevligt och mysigt. Jag ghar gjort upp en plan för dessa fyra veckor huruvida jag ska jobba 35 timmar per vecka, dag, natt, kväll, helg och samtidigt gå på lektioner och hämta/lämna Jimena. Simon hjälper förstås till med det också. Jag blev tillsagd att gå och fråga om sommarjobb, redan första dagen! =) Känns bra! Jag har masserat gummorna medan de stickade och pysslade och jag har lärt mig hur man gör näver användbart för att arbeta med och jag har fått reda på vem som var världens vackraste kvinna 1982. Man lär sig något nytt varje dag säger de!
Klockan tre gjorde jag dessutom Engelskaprov och det kändes som att det gick superbra och jag fick veta att jag var godkänd i matten. Nu ikväll skulle jag börja med historian, men boken verkar vara hos Jasmine så det blir nog til att ta det lugnt och spela lite med Simon. Det har jag inte gjort på minst en månad, säkert två eller tre.
Dagen har absolut varit bra och värdefull. Men jag saknar min bästaste vän, Jasmine.


Såhär ser jag ut efter dagen och håret är urfult ;) Det är fint det.

Glöm inte att kolla inlägget under, VÅR! =D



Våren är snart här

Igår var det VÅR ute.
Plusgrader så det hette duga och solsken från halv elva tills den gick ner vid sex! När Simon kom hem från Nicklas så gick vi ut på långpromand, Jimena är så otroligt uthållig och duktig på att gå. Hon gick minst två kilometer utan att gnälla, eller vilja bli buren! Mamma är så stolt. Vi hade med kamera och filmkamera och gick till lekparken. Där snurrade hon, gungade och åkte rutschbana. Det finns nog inget hon tycker är roligare. På dagis är hon överförtjust i rutchbanan, på bvc är det också den som gäller och våran lilla lilla tjej åkte både stora och mindre rutchbanan när vi var ute. Hon är helvild och mamma säger att hon är precis som jag när jag var lika liten. Jag tycker att jag känner igen mig väldigt mycket i hennes sätt, viljan, envisheten, den korta stubinen... Hon må vara mest lik pappsen till utseéndet, men innandömmet är mamsen, stackars pappsen om några år ;)
En underbar promenad på torr asfalt, stickande ljus i ögonen och djupa vattenpölar...
Längtar efter tussilago och Tahitirundan!

Bilder







Jasmine

Du är min bästa vän, jag älskar dig<3


No worries, okey =)

LÅNGPROMENAD <3


Jimena röjer, klockan sex på morgonen!





Vaccin!

Äntligen är allt klart! Idag har jag varit hemma från skolan och bara vikt tvätt, städat och tagit det lugnt. Jag var barnvakt en sväng till Joline och så åt jag och Jasmine indianstek innan hon gick förut. Den var god, men blev tyvärr inte riktigt sådär som den brukar bli! Jimena har varit på BVC idag, hon har fått vaccin mot mässling, röda hund och påssjuka och blivigt vägd och mätt, såhär såg det ut:

Vikt: 10470
Läng: 79,5

Min lilla tjej är fortfarande liten! Inte ens ELVA kilo, sötnos.
Det gick bra att ta vaccinet, hon blev jättearg och ledsen för att det stack och gjorde lite ont, men det gick snabbt över, duktiga gullunge! <3 Hon var dessutom helt galen i rutchkanan som finns i väntrummet, som dessutom är ganska stor! Det är en gammalmodig trärutchbana som hon åkte flera gånger om och om igen, hon utstrålar sådan energi och glädje att man inte kan låta bli att skratta själv, mitt barn är nästan jämt glatt, det är underbart att se att hon är lycklig.

Nu är jag så sugen på sommaren! Jag vill bara spola förbi resten av vintern och playa på försommaren på en gång!
Tyvärr går ju inte det så bra, så jag Väntar i Längtan medan jag dricker en kopp varm choklad och glider djupt in i en annan värld, äntligen har jag lite tid att läsa en bra bok.



Nattuggla, plugghäst, whatever you like!

Psykologiprovet gick prima idag, det var två eller tre frågor jag inte kunde eller inte var säker på, men det räcker till minst ett VG iallafall och det är jag nöjd med. Jag gjorde även mitt matteprov som har blivigt uppskjutet under någon vecka, det gick inte alls lika bra. Jag fick provet som innehåller både kapitel ett och två och det var nästan inget av det som jag hade gjort i kapitel två med, utan mest ifrån ettan. Hur ska jag komma ihåg det? Jag gjorde prov på kapitel ett för flera veckor sedan. Normala människor kommer ihåg, men inte jag! Jag håller tummarna för ett litet godkänt iallafall. Be för mig.




Kom hem från den här underbara nöten halv två som vanligt. Nu har jag pluggat lite till, tar en paus och fortsätter snart. Nörd? Nej inte alls.. Plugghäst? Kanske.. Det är sista provet i Voms, sen börjar praktiken vecka tolv. Provet är inte stort, men utspritt så det heter duga, jobbigt att läsa på. En massa lagar, sol, lss, mm och så kommunikation. Kommuntikationen är tack och lov ganska uppenbar.

Nu är det dags att ta en macka, flingor och så sätta igång igen! Hoppas ni sover gott och att eran dag blir utvilad och skön ^^,




Motivationspsykologi

Jasmine, du är min motivation <3




Inatt har jag, Jasmine och Gaston pluggat psykologi till provet vi har i morogn, vi har varit riktigt duktiga och effektiva! Mellan varven käkade vi varma mackor och jag provade att ha senap på, Gaston hade det på sina mackor och bedyrade att det var gott och jag hänger alltid på och provar nytt, det är spännande och det är vad livet är till för! Det var verkligen jättegott så det kommer jag att fortsätta med.
Nu ska jag iallfall gå och lägga mig, fast att jag lika gjärna skulle kunna vara uppe någon timme till och plugga. Jag lämnade böckerna hos Jasmine just för att jag bestämde mig för att sova och inget annat.

Godnatt mina vänner! ;D


Min Bästa Vän , På Den!


Kulturnatt!

Nu har jag kommigt hem från en helt underbar kväll med massor av musik. Det har varit Ankan och hennes två klasskompisar som har spelat och sjungit och dem har jag lyssnat på, de drog till sig otroligt mycket människor och var verkligen jätteduktiga! Det var energigivande vill jag lova, de var så glada och gulliga. Jag längtar efter att få stå på scen och sjunga jag med. Jag var också nere på karlsängsskolan och lyssnade på ett band som spelade dödsrock, inte min grej längre riktigt, men det var nostalgiskt att vara på högstadieskolan igen! Man ser på folket med helt andra ögon kan jag lova, men det var roligt att träffa gamla kompisar också.
Nu blir det nog till att sitta med lite plugg ett tag. Har missat en hel del den här veckan, tåpluggat men inte kunnat gå varje dag i skolan pga av den återkommande migränen och förkylningen. Inget kul alls!



Linda Simon Jasmine


Grattis Henrik på 30-års-dagen!


GRATTIS BRORSAN PÅ DIN 30-ÅRS-DAG!
Hoppas den blir underbar för dig





Nu har vi varit på min brors 30  årskalas, det var jättetrevligt att få träffa mina syskon igen, det är så sällan. Det är ganska långa avstånd mellan alla så det är väl därför. Jag glömde tyvärr minneskortet i datorn så det blev inga bilder =( Lilla Kevin är inte så liten längre, han är knubbig och i farten. Jättesöt är han! Sam är som alltid lika sprallig och Liam börjar bli riktigt lång och go han med. Vi åt massor av goda bakelser och smörgåstårta, mums!

Ikväll är det kulturnatt här i Nora och bl a så ska Ankan spela och sjunga, så det ska jag kolla på med en gammal klasskompis som heter Frida, det var jätteroligt att hon ville gå lite med mig, det var så längesen vi sågs, hon är lång, blond och sjunger som en gud =D Vi var jämt förut och sjöng i mick i hennes pappas källare, det var en mysig tid!

Nu 'är det dags att äta middag, ha en underbar fortsatt helg!



Time to study

Igår var sötnosen Nathalie här och vi slingade hennes hår. Jag var nog ganska tråkig och osocial, men det var mysigt att träffa henne igen, det var ett tag sen!
Nu ska jag sätta igång och plugga, sitter hemma idag då jag bara har en lektion. Jag ska göra klart min vg uppgift till voms och kasnke börja på mvguppgiften.. Och så blir det matte också. Uschiamig!



Jimena kurerar sig med mössan på


Jimena älskar att gå och hämta mössan och sätta på sig den, sen springer hon runt med den på huvudet tills hon tycker att det blir för varmt <3


Utvecklingssamtal

Hej igen! Nu var det ett tag sen känns det som. Jag hoppas ni har kikat på bilderna =)
Jimena har haft sitt första utvecklingssamtal idag, det hade gått bra (jag var i skolan) och allt var okej. De berättade vilka veckor hon ska ha sommarlov och att de ska vara lediga på Måndag. När jag ser solen ute så längtar jag verkligen till sommaren, att få gå ut och promenera och bada och äta glass med min älskade lilla tjej, håller tummarna för att den blir riktigt varm och skön och LÅNG! Med alla dessa tankar kom jag att tänka på att "herregud, det är redan mars!" Det är ju vårens första månad och vintern ska alldeles snart försvinna. Man känner sig glad och uppåt, och inte minst förväntansfull på sommaren. Jasmine, Jag, Joline och Jimena kommer förmodligen precis som förra sommaren att ränna ut på härliga promenader eller bara en sväng runt staden. Vi förbränner vinterns lager snabbt vill jag lova ;)
En dålig sak dock är att min migrän har kommigt tillbaka. Nu med ordentligt illamående och yrsel. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men har en liten plan ändå. Först ska jag gå och kolla alla mina värden en gång till, så att det inte är de som spökar och är de bra ber jag dem ge mig en tid hos en läkare, så att han får ta sig en titt om hur det står till med hjärncellerna... Jag börjar faktiskt bli lite orolig.
På lördag fyller min näst äldste bror Henrik 30 år, då ska vi fira honom. Det ska bli jättekul att träffa honom igen, det var längesen sist nu.

Bilder ni inte har sett..

..från graviditet och spädbarnstid, bara några få, men ändå =)

Nynthia heter jag som vanligt på bilddagboken, gästlösenordet är greek den här gången.


Titta och kommentera =)

Ingen nödvändig rubrik.. ^^,

Mitt liv är ointressant för er läsare. Det enda jag gör är att plugga plugga plugga och Jimena går på dagis dagis dagis och Simon jobbar jobbar jobbar. Tack för att ni ändå är så trogna läsare =) Så nu ska jag ge er lite onödig information om mig.

Jag har äkta spindelfobi
Jag har ridigt sedan jag var 7
Jag har haft nån slags alternativ stil i stil med punk, goth, rock.
Min största idol är Celine Dion och jag älskar disneyfilmer
Jag är 162cm lång
Jag skulle helst vilja gå estetmusik men går op för att slippa plugga så mycket senare.
Jag är väldigt intresserad av bilar och motorcyklar, jag älskar att köra!
Jag vill fortfarande ha en moppe, en Rieju Drac och kommer vilja det tills jag dör.
Jag vill också ha en ko som heter Rosa.
Jag lyssnar på musik som, Stained, Static-x, P.O.D, Pain, Thriving Ivory och en massa annan rock, men varvar gjärna med bruce springsteen eller savage garden.
Min första lunar hette "tigerjossy" och jag tyckte jag var skitcool.
Den övergick senare till att heta "minimalan" vilket jag hette tills jag tog bort den.


Nu blir det till att fortsätta med plugget. Inatt har Jimena sovigt hos mormor för att jag ska kunna sitta och plugga ordentligt, Simon är nämligen sjuk och Jimena hänger gjärna på mig helst hela tiden då mammsen är favoriten. Så nu ska jag köra hårt till klockan tre.

Var det några bra bidrag till melodifestivalen igår? =)



RSS 2.0