Överfull hjärnprognos hypnos. nej, jag vet inte vad jag skriver.

Det har hänt något underbart idag, som jag bara ska smälta och komma in i innan jag skriver något utförligt om det. En forlorad har kommigt hem, min förlust, min Anka<3 Poetiskt uttryck va? ;D



Och så tänkte jag att nu är det FRÅGEDAGS, speciellt till er som kanske bara läser min blogg då och då, jag vill jättegjärna att ni läser oftare om det är intressant och fråga massor om ni undrar något, ingen fråga är för stor eller liten ;)


Fråga på så svarar jag i ett inlägg när det kommer tillräckligt med frågor=)

Banangröt fr. 4 månader

Jag glömde säga att Jimena fick prova att sitta i barnvagnen sedan, men som ni ser på det kortet ser hon väldigt skeptisk ut... Hon har nu fått banangröten och vet ni vad! Hon gillade det verkligen. Hon log och sprallade när hon såg skeden med gröt på och öppnade munnen glatt när den kom närmare=) Det känns skönt och än så länge har hon inte spytt eller verkat må dåligt.

image145

underbara februarivår!

Idag har jag och Jasmine traskat en långpromenad i vårvädret, helt underbart! Här är en massa bilder på oss och allt. Vi hittade vitsippor, eller Jasmine hittade, jag såg som vanligt ingenting. Så dem tog vi kort på. Som ni ser så sov Jimena och Joline nästan hela vägen, i början stannade vi och Jasmine matade Joline en sväng vid Rimi, där vi också köpte munkar, surt godis och cocacola. Euroshopper choklad också! =D Jag gick och mötte Jasmine runt halv elva och för en gångs skull var jag först till henne och inte hon till mig! Haha, jag brukar vara segast. När vi var en bit påväg kom vi på att Jimena skulle ha mat kvart i tolv, vi gick ändå och tro det eller ej, men Jimena sov som en stock och när vi väl var hemma sov hon när jag gjorde vällingen och när jag klädde av henne overall och mössa. Klockan kvart över två var vi hemma. Lastbilen på bild kom när vi gick på en smal grusväg så vi fick springa in på en liten sidoväg för att inte bli påkörda och nerdammade, ACTION! Det nionde kortet är på Jimena när vi satt oss i soffan här hemma och pustat lite efter våran långa färd, Jimena käkar upp sin snuttefilt som heter Ali. Sedan, efter Simons lunch som nu är vi tre igen, så gick vi en sväng till! Jag och Jasmine har likadana byxor och när jag klagade så över hur de satt i rumpan så bad hon sin lillasyster Amelia att ta kort på våra rumpor så vi kunde se hur fasiken de satt. Jasmine tycker att sina hänger där jag tycker att de plattar till min. Eftersom att jag är lilla klagomåsen måste jag ju påpeka att mina skinkor ser snea ut ioch det är inte alls snyggt, vilket beror på de satans byxorna, men bekväma är de iallfall. Hahaha. Så vi gick och då såg jag en snygg Subaru (bilen) som stod nära torget. Jag hade även med mig tre stycken brödbitar som jag delade ut till de tjocka änderna vid strandpromenaden. Hoppas alla fick varsinn bit...





Underbara goseknöl

image129

Pantisar med Jasminen

Jaha, idag har jag shoppat byxor. Tillsamamns med Jasmine som var på köphumör, men hon hiottade inget speciellt som vanligt =P Det finns inga byxor som är bra på mig! GAAARGH! Jag har helt enkelt för korta ben, för mulliga lår och för smal över höfterna för att byxor ska sitta bra. Jag bör ha utsvängda byxor just därför, men nu har jag köpt stuprörsbyxor. Därför att jag hittade inget annat och jeans är jag i behov av, ni ska få se bilder och säga vad ni tycker om mitt "kap". Men en kul sak är iallafall att jag och Jasmine får studiebidragen OCH föräldrapenning nu när vi pluggar så vi ska in till Marieberg och shoppa lös när vi får våra pengar härnäst. =D=D=D=D Yeay!
Nu ska jag diska och ge lillan banangröt, se vad det tycks om det ;D Slänger in någon bild sen ikväll/natt, jag ska plugga med =) Ha det gott!
image127
Framifrån, pose ;P



image128
Bakifrån och ja, jag var tvungen att puta lite med asset för de sitter helt enkelt inte snyggt bak och det vill jag inte visa hela världen.




Potatispurén

Potatispurén gick inte alls bra. Först såg jag hur hon grimaserade äcklat, hon tyckte absolut inte om det! Hon ville inte heller ha mer och jag fick sammanlagt i henne ca 1 hel bebissked med puré. Sedan så spydde hon. Jag vet inte om det var för att hon blev så äcklad av det eller om hon fortfarande är magsjuk så att det var därför hon spydde när hon fick lite fastare föda. Det kan nog också ha varigt så att det blev lite klistrigt i halsen. hon borde iallfall inte vara magsjuk för det är bättre bajs nu, men vi får väl se om hon spyr något mer. Det kan ju faktiskt ha varigt en ren tillfällighet att hon spydde, bebisar ska ju tåla potatispuré...

Jag fick inte till en bild när hon grimaserar som mest,d et var synd för det hade jag velat att ni skulle sett, så sött! =)

Först äter vi upp haklappen, för den behövs ju inte...
image125


Sedan så smakar vi på det där.. Hemska..
image126


På vårpromenix med Jasmine och Joline, äntligen! =)

Matten gick bra idag, men jagtycker verkligen att det är skönare och enklare att jobba hemma. Så trist att sitta i tråkiga klassrum med pladdrande människor, ja, detta är en "vuxenskola" men de pratade allt på ändå.


Långpromenad idag! Med Jasmine och Joline. Jag har saknat dem så mycket nu när de har varigt på sjukhuset och allt. Det var helmysigt. Vi får bara gå ut och gå tillsammans tills Joline blir frisk, jag såg att Jasmine skrivigt att hon längtar tills hon får hålla Jimena igen och såklart längtar jag efter att få hålla Jollis igen, se Joline och Jimena växa upp tillsammans och börja busa med varandra! Jag såg bara Jolines huvud nerbyltat i vagnen så jag har inte sett om hon blivigt något större än, visserligen har hon ju gått upp och ner i vikt nu när hon har varigt sjuk, men allt går ju ändå så fort när de är så små! =) Jasmine visade mig lägenheten som de kanske får ta om de vill, hon och Andreas. Den låg fint bredvid "Bamsehuset". Det är väldigt nära mig.. x'D Det har varigt underbart solsken hela dagen så det var helt otroligt skönt att gå idag! Vårkänslorna svämmar över, jag var faktiskt tvungen att ta av mig jackan för solen sken så varmt, äntligen=) Även när jag vaknade upp i morse var himmelen blå och jag gick upp klockan 06:30, det var underbart att se! OCh det var kul och skönt att träffa Jasmo igen, som hon skrivigt redan så pratade vi igen veckan som gått, som vanligt =D Simon tycker vi pladdrar alldeles för mycket och det är jag ganska säker på att Andreas med tycker =P men vadå, vi är ju sådana, TJEJOR =D Eller vad säger ni ? =) Tog tyärr inga kort, glömde kameran.. =/

Nu ska Jimena smaka potatispuré fr. 4 mån. Se hur det går, hittills har hon ju bara grimaserat för konsistensen
.
Det blir nog kort på det ;D

Mattelektion

Idag, nästan nu, ska jag iväg på en mattelektion på komvux. Inte så upphetsande, men det är skönt att komma igång! =) Jag upptäckte nyss att vi inte har några aaa batterier så jag kan inte använda miniräknaren, det skulle jag ha tänkt på igår. Förhoppningsvis kommer jag inte att behöva den iallallafall. Nu ska jag verkligen ge allt för matten, jag vill faktiskt ha minst ett VG i den och det vet jag att jag kan få, bara jag vill. Men det är ju så otroligt tråkigt! Men suget finns nu och jag ska verkligen försöka hålla kvar det.
Nathalie; jag hoppas att du ursäktar om jag skrev otrevligt åt dig, det var inte min mening.<3


Svar om risgrötsfrågan till signaturen Nathalie:

Risgröten är såklart gröt som är från fem månader, inte risGRYNSgröt om det var det du trode jag menade. Kära nån!

Simon är magsjuk idag och Jimena med. Simon spyr och Jimena bajsar, jag städar. =P Så jag har inte riktig tiden till att skriva ett inlägg nu, men det kommer nog ikväll =) Sent som vanligt.

Risgröt

Kör var det idag, det gick jättebra =) På konserten ska jag sjunga The rose istället för i´ll be. Jag tycker inte att den passade mig speciellt bra. That´s a shame!  Och så hoppas jag verkligen att jag får sjunga en annan med, skriver vilken när det blir aktuellt.  Ni ska få se bild på när Jimena smakar risgröt, hon är så söt och så ska jag nuy berätta vad som hände efteråt! Alla småbarn reagerar ju först och främst på ny mat genom bajset. Det gjorde Jimena med. Simon hade inte bytt blöja sen helgen så på hans lunch sa jag att han fick byta bajsblöjan. Självklart gjorde han det, men under klagomål. Nu ska ni inte tro att han aldrig byter, för det gör han.  Han är jätteduktig. Iallfall så hade han torkat rent och torrt, satt på puder och zinksalva och  vad händer, jo, Jimena splashar ut "risgrötssatsen" rakt ut på skötbordet och på golvet och rena tvätten,. det var inte så mycket men det var ju vattningt och kornigt. Simon blev assur och jag erbjöd mig att sätta dit blöjan. Haha, han sa att jag inte fick mata henne med risgröt något mer, men då sa jag att alla bebisar får lite räserbajs efter ny mat och att det hade varigt annorlunda om hon hade spytt upp allt och mått dåligt. Så sprang han tillbaka till jobbet medan jag torkade bajs :P


Se skeptisk ut, tror detta är andra tuggan...
image121


....Smaka ordentligt...
image122


...Och så sova gott <3
image123


Sen, när vår älskling har somnat, ska jag och Simon spela Gears och se film =)
image124

Torsdag, första inlägget. Jag skriver väl som vanligt ett till;)

Nu ska jag straxt gå iväg till komvux igen. Min engelskalärare ska visa mig hur man använder en skiva som man jobbar med både hemma och på skolan. Det ska bli intressant. Han sa att det kunde ta två timmar, så Jimena är hemma med Simon. Hon låg vaken i sängen och höll ett fast tag om sina båda tår idag när jag kom upp klockan sju. Det finns ingen morgongringhet
hos den där lilla underbara tjejen, hon bara ler det första hon gör när hon ser oss på mornarna. =)
That´s my girl! ;D Jag ska ta kort idag när hon äter risgröt för första gången, det blev inget igår för det hann vi inte med, men det var nog skönt för magen att vänta en dag extra. =)


image120
Det är spännande att flyga på mammas knän!

Love bundles

Andra inlägget idag.
Sandra; Jag har inte hört något från Jasmine och Joline idag, men jag tror självklart att lilla Jollan kommer att bli bra! =) Ha tålamod bara så är de snart på benen igen =)
Paulina och Linus var här idag! jättekul. Vi käkade pizza och myste med Jimena och pratade massor, så mysigt att se dem igen =D Men jag vill träffa resten också! Fast det är skönt med bara någon åt gången med =). Nu kommer min älskling hem från jobbet, ha det gott! nu ska vi myyysa och spela spel med våra nya LOVE BUNDLES! Vi har köpt en rosa och en blå 360 kontroll =D Jag hade en svart och Simon en vit men vi ville vara lite mysiga och det var BRA PRIS ;D

image119
Looooooove Bundles in the middle

image117
Paulina, Jimena och Linus!


image118
Klaga inte över kaxminen :P

old times and more to come, later


En gammal bild på mig i svart hår
'
Galliano görs iordning

Simon och jag ska fiska

Frida och Paulina

Paulina goes blingy

Paulina och jag när jag tagigt hål i tungan

Skolavslutning åttan. Jag Paulina Frida

Jag skäller uppenbarligen på Linus, som puttat mig i vattnet. Såkalrt;D

Vansinning vansinnekonst<3

Jag "modellerar" för Paulina som är oerhört duktig på kort.

Pauli and I

Jag värmer med Galliano, fråga inte om stilen ;P

Paulina som gjort mig till en alv




Idag ska jag träffa åtminstonde Paulina och Linus! =D WEJ!

mitt i veckan

Igår hade jag fullt upp! Bl.a så var jag på Komvux för att prata med lärarna där och nu har jag alltså börjat med Svenska Engelska och Matte. A kurserna såklart. Det känns verkligen jätteskönt och jag har redan gjort tre uppgifter till svenskan som jag ska lämna in i morgon. Imorgon ska jag nämligen träffa engelska läraren som ska visa mig mina uppgifter och hur skivan funkar som man använder både hemma och i skolan. Svenskaläraren verkade jättebra och engelskaläraren tror jag blir bra med. han var lite seg och "funderande" när han pratade men verkade ändå bra och trevlig. Matteläraren träffade jag ju för några veckor sedan och han är super.

Jimena ligger i vagnen och knorrar, hon åt vid tolv och sov till halv ett. Inte så länge alltså. Igår fick hon
morotspuré igen och hon grimaserade mer nu, men hon är så söt för hon gapar efter mer fast hon inte tycker det är speciellt gott! Det är så mysigt. Hon är väldigt nyfiken nu och smakar på precis allt hon kommer åt. I morse satt hon i mitt knä när jag åt macka och det var nära att det blev hon som åt upp den. Som tur var fick jag tag i den innan hon hann stoppa den i munnen! =) Idag får hon smaka risgröten, jag tror hon kommer att tycka bättre om den. Det är så skönt för hon har inte fått ont i magen alls utav det hon hittils har fått smakat, hon har bara fått orangere bajs!

Simon var på jobbibtervju i Örebro idag så han sprang runt här på morgonen i kostym och slips. Det hade gått jättebra och de lät väldigt positiva och lovande mot honom. Men får han det här så är det en veckas utbildning i Linköping. En vecka är ju såklart inte så mycket, men det är 20 mil dit och jag kommer att sakna honom så! Jag får försöka hitta på något kul under den veckan. Orkar de så kan kanske Jasmine och joline sova här någon natt=) Men jag vet ju att man helst sover hemma när man har bebis, det är absolut skönast. Jasmine och Joline är förresten kvar på sjukhuset vad jag vet, hon ringde igår och berättade hur det var och jag skriver inget här utan det får hon göra själv sen när hon är hemma och Joline är frisk och kry=)

Snart lägger jag upp en massa gamla bilder igen. Kanske redan idag/ikväll. Ha det gott alla goa läsare! ;D

Sent som vanligt

Jag har inte kunnat uppdatera idag eftersom att internetleverantören har varigt knasig, imorgonska jag skriav om min kära syster, som var på ultraljud idag :) Eller ja, igår och jag ska skriva idag, men först ska jag sova =D

ny dag, nya möjligheter =) Idag var det morotspuré ;D

Jimena har smakat morotspuré idag! =) Här kommer bilder på det och mer.. =)


Jimena smakar morotspuré
image97


Jimena smakar morotspuré
image98


Jag och Jimena myser, ursäkta mitt bleka ugly face, jag skyller på oerhörd trötthet idag.
image99


Jimena ligger och myser mot min hand på mina knän<3
image100


Jimena på mage i babygymet
image101


Min otroligt underbare Simon påväg till jobbet på morgonen, jag älskar dig så Snutt<3
image102


Och här är slutligen bilden på Chico som jag utlovade=)
image103

Söndag

Idag ska vi åka och gratta min storasyster, jag ska få köra ända till Pålsboda! =D Jimena fick ett babygym igår utav hennes farfar och farmor.  Jättefint var det, från Fisherprice.image96

Lördag idag

Tjosan!
Idag ska jag och SImon gå ut och gå en sväng, sen ska vi åka till Hannu och Helena. Det är Jimenas farföräldrar. Och för er som förtfarande undrar så är Simon helfinsk, ja, men han är född i sverige och både han och hans mor och far pratar ren Svenska utan brytning, men de kan tala finska allihopa! ;) Så när Helena är arg på Simon skriker hon på finska medan Simon svarar på svenska, helkul. =D
Lilla Jimena ligger och morrar i sängen, hon har kommigt på en ny "låtteknik", så hon låter så nästan hela tiden, antagligen tills hon får ont i halsen för tillslut börjar hon jollra så det stänker saliv överallt istället =) Min fina lilla tjej.
Jag har köpt en morotspuré som är från fyra månader till henne, men jag har inte gett henne ett smakprov än. Det kommer det absolut att komma bilder på! Är det förresten någon som vet, någon med barn förut, hur länge en puré håller sig i kylskåpet när den är öppnad? Locket är ju såklart på, men det är väl inte samma utgångstid som om den vore oöppnad va?.
Nu ska jag sminka mig och sedan kila iväg till Hund och KAtt butiken i Nora. Jag ska köpa en tuggboll åt Chico, han älskar dem!
Jag lägger upp en bild på Chico senare =)


GRATTIS TILL MIN UNDERBARA SYSTERYSTER SOM FYLLER ÅR IDAG!
Ha en underbar dag <3

414352-39414352-8

Fredag kör Jasmine

Idag ska jag gå ut och gå med Jasmine så jag skriver efter det och lägger in bilder. Hyresvärden har dragigt in kabelkanalerna, de ingår inte längre i hyran så jag kunde inte se days of our lives idag! Argh.. =( Men imorgon får vi en box och då har vi också 6an! =D Ska på kör med Jasmo idag med.

Det blev inga bilder idag men vi gick iallfall en sväng och satte oss sedan på biblioteket där vi käkade munkar och drack pucko. Min favoritdryck! Fast multivitamindryck är ju också jäkligt gott =D Lilla Joline (som inte är så liten längre) hade jättemycket hosta, sådär som man kan ha när det är slem i hela halsen och det gör ont i bröstet, tyckte så synd om henne! Men Jasmine är världens bästa mamma! =D
På kören kom minimum med folk idag =O Vi var bara åtta stycken! Men det gick bra ändå. Jag ska sjunga min låt och så ska jag sjunga introt på Färger i En Vind. Efteråt sjöng jag min sång för henne och det tyckte hon var mycket bra gjort och innan mig sjöng Jasmine (ankan..) Sin. Hon sjöng den jätte jättefint! Och det tyckte Marie med såklart =D Saknar.

Sakanr alla mina vänner nu! Vi har börjat prata om en liten återträff.. <3<3

valentines day! <3

Den här dagen är för alla er som betyder mest för mig
Även om vi inte ses



Ankan (Min förlust)
Älskling (Min kärlek)
Jasmine (Min vinst)
Paulina (Min babe)



JIMENA MIN LIVSKRAFT

image95

Vårkänslor på en onsdag --- Jimena 5 månader

Föräldragruppen igår var helt okej. Det var bara jag, Jasmine och förmodligen en som hette Malin som räknades till unga mammor, resten var runt 30. Vi presenterade oss för varandra och åt pepparkakor. Det var två som hade med sig varsett barn till, en på 1½ och en på 2½, båda var flickor. Alla bebisarna utom två var förresten flickor! Jag trode verkligen inte att det fanns så många bebisar redan i lilla Nora, men där ser man.


Idag har jag och Jimena varigt ute och gått i en timme. Först gick vi till ner till ån där vi matade änderna med bröd. Jimena satt i mitt knä vid strandkanten medan jag kastade ut i vattnet. Det har varigt ett riktigt vårväder ute idag så vi har gått med sufletten till vagnen öppen. Jimena var vaken hela tiden och låg där och tittade på alla grenar och husväggar som hon såg. Det sista vi gjorde var att gå och köpa välling, snart kan vi börja med den "riktiga" vällingen, bara en månad kvar!
Jimena är fem månader på dagen! Det har gått så fort, jag tycker att det känns som att hon är tre månader, inte fem! Innan man fick barn gick fem månader, nästan ett halvt år, hur segt som helst, nu har det bara farigt iväg. Jag minns att jag tänkte i början att "det här går ju inte fortare än att vara gravid" men nu är jag ju helt plötsligt här och tycker att det HAR gått fort!
Just nu sitter jag och dricker en Cappuccino irish creme och funderar över morgondagen. Då är det ju Alla Hjärtans Dag. Jag har köpt en film till Simon som jag vet att han har längtat jättemycket efter och till Jimena har jag köpt sådana där färgglada nycklar som är både bitringsaktiga och hårda.
Vad har ni hittat på till imorgon?



Grattis lilla gumman på femmånadersdagen
image88

TISDAG, BVC och LARS JOHANSSON

Woha! Idag är det sprutdags, stackars Jimena... Stackars mamma! Det är tur att det inte gör ont någon längre stund iallafall. Så vi går till BVC klockan tio och sedan vid elva ska jag till Lars Johansson. Skoj!

13:50
Det gick hur bra som helst, både på BVC och hos Lars Johansson. Vi börjar med BVC:

Vikt: 7270g
Längd: 67½cm
Huvudomfång: 41cm

Sprutorna gick oväntat bra, den här gången var det jag som höll i Jimena Simon gjorde det förra gången. Sötnosen brydde sig knappt om den första, den vanliga, men den andra var värre såklart, ändå skrek hon bara i tre sekunder kanske och efter det darrade underläppen litegrann. Men det spelar ingen roll hur milt det är, det blöder ändå i hjärtat! Simon var som vanligt lite pappaorolig över viktoch längd uppgång. Jag har sagt till honom att on växer och frodas precis i normal och bra takt, men han vill iksom få det bekräftat! han var lite orolig över att huvudet växer så sakta, men det är ju (som Berit också sa) som så att huvudet kan vara lite utdraget percis efter förlossningen, det ändrar form och formar till sig och det växer inte med lika stora marginaler som resten utav kroppen. Hur skulle bebisen se ut då ? :O

Så gick jag direkt till Tingshuset, där jag träffade alltiallon, de ungas räddare på en ståtlig häst;

Lars Johansson

Bättre "kontaktperson" finns inte! När vi satt och diskuterade förstod han presic allt jag sa och höll med om mycket. Han var öppen och ärlig, vilket är hans jobb men alla är inte det ändå. Vi pratade om den bästa lösningen för mig - och Jasmine - vad gällande skolgången, han hade många förslag och vi diskuterade möjligheter. Först och främst ska vi försöka få igenom det att vi, som är en slags speciallfall men inte de enda, ska få gå på just Komvux, vilket iallfall jag helst vill. Sedan så fanns det t ex ett alternativ att man kan jobba hemifrån, exakt som gymnasiet men ALLT hemma. Det lät emellertid ganska jobbigt så förhoppningsvis finns det andra sätt att lösa det på om Komvux inte tillåter sig att gå där. LArs är en människa som älskar att slåss för sin sak, jag tror starkt på honom och det känns väldigt bra, jag vet att skolan komemr att gå hur bra som helst.
Återkommer med mera om detta!

Nu ska jag snart iväg till föräldragruppen med Jasmine, om hon är klar hos Lars.

...19:16...

image87

Jag kan inte uttrycka min sorg över mitt svek
Som jag var fullt medveten om att jag gjorde
Förlåt för att jag är patetisk
Förlåt

...19:06...

Tänk att våra öden så drastiskt kan ändra sig. Att vägarna vi går på tar slut och bryter ut i en helt annan. Ibland rubbas våra världar radikalt, på bara en liten liten stund. Helt plötsligt går man frammåt i livet  med helt nya insikter, nya vetanden, sorger och glädjeämnen. Detta på en kort sekund ibland. Man är samma människa, men ändå inte. När man vaggas i en trygg famn och plötsligt slits därifrån... Jag vet hur det  känns, men känns det likadant för alla?
Jag fick nyss veta om något som hänt i en familj, i vars familj min allra trognaste, underbaraste vän lever i. Den vän som jag stötte bort från mig i sorg och orkeslöshet, just när min väg försvuinnigt och löpt ut på en ny. Den vän som med all rätt stötte bort mig också. Jag stötte bort henne i tron att livet hon levde skulle förbli så, tills hon skulle gå sina egna vägar i livet. När jag sitter här undrar jag hur hon känner och jag kommer på att vi aldrig har pratat om något sådant här. Även fast jag själv varigt med om det. Känner hon som jag? Hon är stark.
Jag skrev till henne, frösökte förklara varför jag handlat så som jag gjorde, bad inte om förlåtelse eller att hon skulle komma tillbaka till mig. Men jag försökte förklara och jag skrev att jag finns här för henne. Och det gör jag verkligen. Jag saknar henne, det kan jag inte förneka, och nu lider jag för hennes skull. Om hon läser det här tror jag att hon blir arg. Jag vet inte varför, det bara känns så. Men jag tror inte att hon läser min blogg överhuvudtaget.
Jag är så skakad.. Det var så oväntat. Jag vill vara nära, trösta och krama. Jag valde en väg att gå och just nu inser jag att jag verkligen valde fel.
            

Måndag den 11 februari 2008

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, vi har fått formaterat om datorn... Igen. Men nu är det färdigt och jag har för tillfället inga bilder att lägga in.
Vi ska snart gå ut och gå, jag och Jimena. Joline är sjuk så jag frågade inte om de ville bli med.
 Men i morgon ska vi gå på föräldragrupp tillsammans och så har vi båda, jag och Jasmine, fått en tid till Lars Johansson på Tingshuset där vi ska prata om skolan. Hoppas, hoppas hoppas att vi får göra våran gymnasiebehörighet på Komvux och att det inte blir något slags "alternativt tillsvidare". Eller att vi måste gå på själva Gymnasiet ändå. Jag brinner verkligen för det här nu! Matten går jättebra, jag är visserligen bara i början, men jag känner att jag VILL. Och då kan jag, det är så skönt!
Klockan 11:00 i morgon komemr jag att gå dit iallfall, det blir nästan direkt efter BVC. Det blir sprutor i morgon, en i vardera lår... Skriver om det! =)

Bra tävling! =()

http://xpresscoco.blogg.se/1202311018_tvling_hos_xpresscoco.html?0066D50B-ED76-1B4D-278F18C564555054


Yeah! Jag är med i en spännande tävling som jag såklart (som alla andra också gör) hoppas på att vinna! =) Var med du också! Klicka på länken där ovanför =)

image86

En massa gamla bilder







FRÅN HÖGER TILL VÄNSTER
Mage, mage, mage (vet ej vilken vecka), Jag på konsum, Jag som Noras Lucia med de andra Luciakandidaterna, Jag och en gammal väninna på Sonata Arctica konsert, jag på konserten, Jag och Simon photoshopade av Paulina, Simon, Jag, Simon och jag, Simon och jag, Simon, Simon och jag.

Days of our lives

Nu måste jag ju lägga in länken som Soldatfrun gav mig, haha! det är Days of our lives hemsida som alla bara måste kolla in!

Jag såg inte avsnittet idag! ARGH, jag läste Harry Potter istället och lät min älskade få spela Final Fantasy och Gears of war. Måste se reprisen i morgon!

http://www.days.nu/
image70

Onsdag hos Mormor

Idag har vi varigt hos min mamma och ätit middag. det var jättegott; kotletter, brunsås, potatis och tillbehör.
Där kom vi på att Jimena kommer att bli en liten krävande klädtjej. Simon höll i henne och mamma visade upp en klänning som hon snart kan ha och jollrade med henne. Så fort hon visade upp klänningen och sa något i stil med "Vill du ha den" så log och skrattade hon massor, vilket inte var så vanligt idag eftersom att Jimena hade en riktig liten tjuristjur-dag!
Sedan så fikade vi, hemlagade bullar och kakor och drack saft, vi letade på ett par gardiner som jag ska ha i köket och sen så satt vi och prata och mös i vardagsrummet. Där låg Taro på rygg i soffan och det ser så komiskt ut att jag var tvungen att ta en bild, men jag lyckades ta den precis n¨är han rullade runt så Taro ser ut som en riktig rabieshund på det kortet!
Nu ska vi äta Dumlesnacks, dricka Cocacola och se på film och spela spel. Vi ska se Apocalypto - Hur bra som helst! Det är Mel Gibson som har regisserat den och vi vet ju hur bra han är! ;D Och spelet vi ska spela är som vanligt Gears of War... hihi!

Ha en god kväll babes and boys! Har jag några boys som läser förresten?

image66


image67



Klänningen ^^, ... !
image68


image69

Jasmine, josefine och joline

Älskling är som skrivet hemma, så idag vaknade jag halv tolv och gick upp för att duscha. Sen lämnade jag mina två älsklingar hemma och så gick jag iväg till Jasmine, där vi som vanligt kollade på Days of Our Lives, vi lyckades dock inte se hela eftersom att en utav hennes mammas kunder kom med sina två små hypersöta barn som skulle se på film. Vi hade en mysig stund på Dacapo där vi åt räkmacka och fika, krusbärsdrickan som man kan köpa där är en riktig hitt! En utav de godaste drickorna som finns. Tycker du det också Jasmine?.. =D Det är nog den godaste drickan som finns enligt min mening. Efter det gick vi in på Bakkom Trend där det skulle vara "50 100 200" kronorsrea men vi hittade inget som kostade så, så vi förstod inte riktigt^^, När vi kom tillbaka till Jasmine fick jag en present =D Det var en jättefin neccesär och i den låg följande: 1 Nagelfil, Nagelolja, 1 Nagellack 3st Hand & Body Creme, en som luktade vanilj och som glittrar jättefint, en som luktar tranbär och en som luktar körsbär och muskot.

image62


Just nu sitter min käre bror och hålleri Jimena och busar. Förut sa han att hon var så tråkig för att det inte går att busa med henne men nu verkar det vara annorlunda. Tuffe brodern ;D

image63


Jasmine påväg ifrån DaCapo.

image64


Spjälsängen (Som inte blev den fina vita som jag ville ha...)

image65



Någon som är nyfiken på Days of our lives? Programmet går 12:50 Måndag till Fredag och repriserna är klockan 09:50 Måndag till Fredag.

bilar, cocacola, ledset barn och sjuk älskling

Idag har jag handlat mat och toapapper etc etc. När jag kom från handlingen stötte jag på Jasmine och Joline som skulle till skolan och örebro i övrigt. Sen har jag lagat potatis, gräddsås och karré till Simon och mig. Det blev jättegott! Simon har blivigt lite risig, feber och frossa, så idag kom han hem klockan sex och är hemma resten utav veckan för att friskna till. Det ska bli väldigt mysigt.
Jimena har haft världens mest gnälliga dag idag. Jag var ganska trött och såg fram emot att få lägga mig och vila och läsa min bok när hon sov sin dagliga middagslur. På lunchen behövs det diskas, städas, göras mat. Ni vet. Så då får jag ingen "egen tid". Men hon sov både kort tid och oroligt. Vi har ju köpt spjälsäng nu, så det var kanske därför. Det är klart att det är lite ovant att sova i något som är så pass mycket större. Natten till idag sov hon dock jätteskönt hela natten verkade det som.
Nu har hon fått sitt kvällsmål och ligger i vagnen och gnyr, trilskas och spottar ut nappen, hon vill inte sova! Sängen gick inte alls ikväll, det var för intressant att titta på spjälskyddet tror jag. Vi får lägga över henne i sängen när vi lägger oss själva senare. Det brukar gå bra=)
Nu tror jag att hon lyckades somna, min lilla Snutta. Hittils har detta inlägget tagigt mig en timme att skriva ungefär. I morgon ska jag ta kort på nya sängen, jag orkar inte göra det nu.
I morse var vi och bekräftade faderskapet, lite sent! Det blev krångel i början när vi inte var folkbokförda på samma adress, vi hade en något vimsig "kontaktperson" som skulle ringa oss för att få en tid. Det sa hon i September. Hon ringde i Januari... Nu är det klart iallafall, så mamma kom och hade Jimena här på morgonen så att vi slapp rycka upp henne efter att hon ätigt på morgonen. Hon somnar alltid om efter åtta, då hon fått morgonmaten =) Det är verkligen jätteskönt!
Nu ska jag iallfall ta kvällen, jag har varigt och köpt Ahlgrens bilar och Cocacola som vi ska smaska ikväll när vi ser på film och spelar spel och bara myyyser. Och så skaj ag läsa äntligen. jag håller på med Harry Potter och dödsreliekerna. Kom inte och säg att Harry Potter är så dålig, bla bla bla, om ni inte har läst böckerna, för det är de som är bra! Inte alls som filmerna, men jag gillar dem med. Såklart^^,

Min systers mage bara växer och växer säger hon. Jag har inte sett henne sedan senast så nu är jag nyfiken att se!  Sam har fyllt tre år nu, den 27 Januari om jag inte har helt fel. Det skulle vara pinsamt...
Jag saknar dig Syster Yster<3 Hoppas att vi ses snart!





Jimena Aourora Simone <3 Märtha Josefine Elisabeth

image59

Söndag

Det här med stavning skiter jag fullständigt i nu, jag vet att jag kan skriva så som jag gör,
vi får väl se om jag får fel senare. Jag lovar att jag ska uppdatera om DET eftersom att det tydligen är så intressant.
Det finns annat i världen att tjata om, än hur människor stavar.

Sjöng idag i kyrkan på gudstjänst. Biskopen var där i hela biskopsskruden! Kul att se faktiskt =) Jasmine kom, men hon gick innan det var slut så hon kunde mata lilla Joline.
Idag ska vi köpa spjälsäng på ikea. yeah. Vi har haft en jättefin liten vagga hittils, men  nu är det dags att anpassa storleken lite.
Skriver mera senare. Ha det gott!

nathalie, igen

Nej, jag är inte den enda som skriver så och jag förstår inte varför du ens bryr dig när du ändå inte läser min blogg, vilket du uppenbarligen gör ändå eftersom att du komenterar det jag skriver? Jag har utmärkta planer för skolan och framtiden och jag ser inget konstigt med att vara mamma som 16 åring. Det är precis samma sak som att vara mamma som 35 åring. Jag förstår inte varför du bryr dig om min skolgång, min roll som mamma eller hur jag skriver. Det är inte ditt problem och inte mitt heller, för det är inget problem. Min blogg är till för de som tycker att det är roligt och intressant att läsa om mig, mitt liv, min familj och framför allt, mitt underbara barn. Den är inte till för dem som bara vill kritisera eller bråka. Jag tror inte att det är någon som läser min blogg som uppskattar dina komentarer, så jag ber dig att sluta och hålla dig till de bloggar du tycker om att läsa. Du är helt enkelt bara en patetisk, irriterande och helt värdelös "läsare" utav min blogg. (Det är första kritiken du har fått utav mig och du ska veta att jag tycker att du förtjänar den, Nathalie.)









TACK Jasmine, min underbara väninna, för gratulationen jag fick utav dig! =) Jag hoppas att vi ses i morgon när vi ska sjunga för "den helige biskopen" ;D
Massor utav kramar till dig och lilla Joline<3

Trötta älskling<3

image58 <3

Fredagsmys

Mamma med familj var här i dag och firade mig, mamma var hos mig igår med, men det var ju Simon och jag som mös på kvällen =)
Mamma hade tagigt med sig en älskad morotskaka. Det är supergott!
Så vi åt och hade hur mysigt som helst.
Ikväll ska Simon och jag mysa massor, vi har hyrt två filmer som vi inte orkade se på igår, vi kom hem så sent. Det är Harry Potter and the Order of the Phoenix (Jag älskar böckerna!) och så är det The Pursuit of Happyness (en film med bl a Will Smith som verkar väldigt bra.)
Igår så kom min älskling hem med blommor och paket =) Det var en jättefin långärmad tröja med polokrage och en stor bukett vackra blommor. Sedan lämnade vi för första gången bort Jimena i mer än en timme till henens mormor och så åkte vi till Örebro och åt tacotallrik. Det var så jäkla gott!
När vi hämtade Jimena så möttes vi av en rödgråten liten tjej. Hon hade jollrat och varigt glad ända till sista halvtimmen. Eftersom attd et är ganska mycket "pynt" i mammas hem och det är stojjigt och högljutt hela tiden, så antar jag att hon var trött för hon sov ända till kvart över ett idag, med matning vid åtta på morgonen. Men det skar i mitt hjärta när jag tog henne i min famn och hon grät så massor, jag fick skuldkänslor för att vi lämnat henne borta så länge. Men hon blev iallafall glad när vi kom hem och det blev lugnt runt omkring och efter ca en halvtimme somnade hon direkt.
Kör var det idag, Jasmine kom med. Det gick bra och på Söndag är det dags, gång nr 1. Då ska vi sjunga för Biskopen.

Ha en bra kväll !



image55


image56


image57



Nathalie

Den chansen finns tyvärr och jag skriver absolut inte förjävligt. Stör du dig så läs inte för guds skull, vad är problemet?

RSS 2.0