Jimena josefine


Plugga plugga plugga! Slutspurt nu

I morgon är det prov i Engelska, jag ska hålla tal på Svenskan och lyssna på redovisningar i etiken. Men i morgon är också allra allra sista dagen! YES =D Idag har det nog vart rekordvärme och nu struntar jag i hur kallt det blir om några dagar : SOMMAREN ÄR HÄR PÅ RIKTIGT <3



Jimena, Mamma älskar dig <3












Four J´s in Örebro

Jag, Jimena, Jasmine och Joline åkte in till Örebro igår. Där gick vi på unga mammor och sedan en sväng på stan. Jimena är verkligen liten för att vara åtta månader! Hon blir väl liten som jag kan jag tro, när hon blir stor. Det var en liten kille som snart var åtta månader på unga mammor och han var jättestor! Kravlade sig fram på mage gjorde han och kikade på en massa grejor.
 Jimena kommer nog inte att rkavla någonting, hons tår ju redan i krypposition och försöker komma fram så. Hon vänder sig och snurrar när hon ligger på mage, men det är allt.
I örebro köpte Jas två jättefina klädesplagg, en tubtopp - efter lite om och men - och ett rosa t-shirt - linne. Jag var pank så jag köpte ingenting förutom två maraccas till Jimmot. Hon fick dem idag och blev stormförtjust!
 Det fanns jättecoola pooler på Toys´re Us! En var format som en grön, ganska stor, bil! Jag tänkte på Sam det första jag gjorde såklart! Han är en riktig vildbatting. Sam och Caroline ska hälla upp dopvattnet i kyrkan på dopet. Nu ska jag läsa igenom deckaren innan jag skickar den till pär, så ska jag och Jimena gå ut en sväng sen.

Ha det gott alla!

Nattetid

Nu är jag äntligen klar med pluggningen. Älskar stämningen som är när man är själv mitt i natten. Simon har sovigt sedan ca halv åtta, jag försökte verkligen väcka honom till eourovision, men det gick inte. Han måste ha vart jättettrött! Så nu ska jag gå in och lägga mig jag med. Jag är så himla sugen på att läsa boken jag håller på med, men smartast är nog om jag sover för Jimena stiger upp tidigt... =) Jag känner mig nöjd iallafall med vad jag presterat i natt!

Fan. Nu kom Simon upp, gick direkt till kylen och hämtade colan, vad annars? Så jag satte på boogie nights och rockade lite.

Boogie nights 2

Jag har den nu =) Tack ändå!

Nu ska jag skriva deckare och sedans e på eourovision =D

Boogie Nights

Är det någon som har Anton och Affe låten - Boogie Nights?

Skriv isåfall, jag är på jakt efter den....

Choco Banana!

22 Maj:
Idag bjöd Jasmo mig på en ChocoBanana, alltså en frusen banan med chokladöverrdrag. Jättegott! Det var så gott att vi bestämde oss för att göra egna, men våran egen variant! Vi smälte vit choklad och frös det, sedan la vi på ljus marabou choklad. Enkel, god och nästan nyttig glass!

Tack Josephine för hjälpen! - Jag har gjort den nya designen och Josephine hjälpte mig att lägga in den.

Idag:
Jag redovisade äntigen på svenskan och vi pratade betyg. Jag ska skryta lite och erkänna att det blev ett mvg! Jag trode faktiskt att jag skulle få ett vg, så jag är långt mer än nöjd!
I etiken håller vi nästan på med religion. Min grupp har hindusim/buddhism och vi ska redogöra för klassen vad som händer när en människa med någon utav de religionerna dör. Det är väldigt intressant. På onsdag ska vi på studiebesök på begravningsbyrån och förra onsdagen var vi på krematoriet och det var verkligen intressant.

Jimena kommer mer och mer frammåt. Jag och Simon har tippat två veckor, det skrev jag säkert i senaste inlägget...! Hon lyfter både armar och ben nu, men kommer inte riktigt frammåt än.

Idag köpte jag tre parfymer på begäran av Simons mamma. Nejdå, hon frågade om jag kunde göra det och snäll som jag är sa jag ja. Så vi får se om hon gillar dem. Jag hittade en personlig favorit som luktar väldigt rökigt, som rökelse nästan och jag brukar inte gilla sådana intensiva "rökdofter" men den här var lite speciell. God =)


Jag längtar inte tillbaka... Till SNÖN!!
Snöigt


Lågprismagasinet öppnar på Onsdag! Lilla sketna Nora får lågprismagasinet...

Utmanad!

För 5 år sen:
Var jag 12 år gammal och vi flyttade från vårat underbara hus på landet in till Nora stad för att bo där ett år innan vi flyttade till ett nytt hus, det blev fem år och nu bor jag med Simon, fortfarande i Nora stad...

För 3 år sen:
Var jag 14 år gammal och träffade Simon för första gången, det var kärlek vid första ögonkastet! <3

För 1 år sen:
Hade jag en sparkande Jimena i magen, träffade Jasmine och Joline som också var gömd i magen. Vi åt massor av onyttiga saker, såg på film och räddade en måsunge.

För 3 månader sen:

Fortsatte livet ungefär som det fortfarande gör. Jag och Simon mös på kvällarna och njöt av att se Jimenas framsteg dag för dag. Jag längtade oerhört till sköna Maj!

Igår:
Hade jag migrän och illamående, så jag gick ut med Jimena i vagnen - det spöregnade- till apoteket, köpte alvedon och svalde ner två så fort jag kom ut. Jimena tyckte regnet var hur intressant somhelst så hon satt och kikade ut ur regnskyddet. Jag gjorde också indianstek och drack cappuccino.

Imorgon:
Ska vi tvätta mellan fem och tio på kvällen och är det varmt och soligt ska vi gå ut och njuta på eftermiddagen.

Om ett år:
Kommer jag att fortsätta blogga, förhoppningsvis är den större och finare.
Är jag och Simon förlovade och kanske kan vi åka på våran första semester.
Har vi nog flyttat.
Fortsätter jag mina studier på Risbergska skolan i Örebro.

Jag utmanar:
Längtar efter dig
We are Young Parents
Freijas Mamma
Leas mamma Sandra

Jimena är helt underbar!


NÅGRA BILDER



Busar hos farfar Hannu!
image271



image270


Trötter i Jolines jumper =)
image272


Såhär kan det se ut när Jimena har somnat....
image273


=)
image274


Omstoppad <3
image275


Söndag, En lugn dag

Det finns någon här som blir större och större för var dag som går - Jimena! Det är så kul att se och uppleva. Hon har verkligen sin alldeles egen vilja nu och jag tror att vi kommer att få se upp lite med den ju äldre hon blir. Redan nu blir hon helt enkelt förbannad om jag tar ifrån henne något intressant hon hittat och vill smaka och känna på. Katten kommer inte heller att få det lätt, Jimena gapskrattar varje gång katten går förbi... hon får akta svansen. Krypningen är alldeles snart igång, jag och Simon gissar på max två veckor, men självklart kan det ta längre eller kortare.
Idag ska vi bara ta det lugnt. Vädret är skit och det är stökigt här hemma, så det blir till att städa, vika tvätt och så ska vi möblera om i sovrummet så vi får plats med en brudkista (bra förvaring..!) och en tv på den.

image269

13 - 16 Maj

Det har inte hänt så hemskt mycket under dessa dagar. Jag var med i tidningen, men de vet ju de flesta. Otroligt vågad överskrift tyckte jag att det var. Och så var jag inte nöjd över att hon tog med ett utav de flumigaste inläggen jag någonsin skrivigt i bloggen, i tidningen. Hmpf.  Men i det stora hela var den väl okej, längre än vad jag trode att den skulle bli!

Jag har i princip pluggat varje dag, skrivigt redovisning, jobbat med nyckelord i etiken, skrivigt en till redovisning... etc. Simon har vart underbar och haft Jimena helt och hållet när jag gjort det jag har behövt. Nu har jag kvar ett nyckelord, en redovisning och en svenskauppgift. Nationella proven gick jättebra, men jag är inte helt nöjd såklart, det var lägre än vad jag hade satt MIN ribba på. Han har inte rättat tal eller skriv delen än. Jag tror att det gick väldigt bra där med.

Jag och Simon har vart ute massor, njutigt som bara den utav solen, som nu är borta tyvärr. Jag lägger in en massa bilder i slutet av detta inlägg. Vi var på ett ställe som ligger vid Norasjön, men man måste åka runt. Det är bänkar och grillplats där. Jättevackert område med fina björkar, bokar och alar och helt otroligt mjukt skönt gräs! Vi hade tagigt med oss godis, bullar, coca-cola och kakor. det är så mysigt när det blir vår och sommar, då är jag mig i mitt rätta jag liksom.

Katten har kissat i babysittern, jag blev galen! Tyget går inte att ta bort helt, så vi kan inte tvätta det i maskin så vi får försöka med duschen. Om lukten går bort, det är ju så svårt att få bort kattpisslukt. Annars är det helt enkelt bara att slänga och det vore väldigt synd eftersom att den är ny och Jimena har haft den sedan hon föddes. Det blev även en filt och leksaker som blev nerkissade, det kan man som tur är ta i tvättmaskinen i allafall!
Snart ska vi sätta upp en hoppgunga, så fort hon börjat krypa så hon är lite stadigare i sig själv. Det ska bli så kul att se hennes reaktion när hon kommer på att hon kan "gunga" i den!

Idag har vi redovisat om självmord i min grupp och lyssnat på de som redovisat om abort och dödshjälp. Det är helt otroligt vad många olika åsikter människor har och vad olika kulturer säger om sådana här saker. Vissa människor spenderar t ex en hel förmögenhet på att åka till ett annat land för att göra en abort och sedan åka tillbaka, där de kanske ändå blir straffade för vad de gjort i och med att det är förbjudet att göra det i deras land eller kultur. Det är många som har olika erfarenheter av de olika sakerna, endel som har jobbat på psykhem osv. Det är väldigt heta och väldigt intressanta diskussioner!

image260

image261

image262

image263

image264

image265

image266

image267

image268

Dop

Nu är dopet bokat och nästan klart. Den 28 Juni döps Jimena till Jimena Aourora Simone Larsson i Nora kyrka. Det blir ett ganska litet dop med lite fika och kanske smörgåstårta på långbord hemma hos mamma och Reijo vid deras nya hus. Josefin ska sjunga i kyrkan, mer är inte planerat än sålänge. På tal om dop så ska jag sjunga låten Underbarn på Jolines dop. Och det är hur många människor somhelst! hjälp, jag kommer känna mig liiiten..... Aja, det är ju jättekul att sjunga iallafall!
Jag tänkte inte köpa en riktig dopklänning. Det är fint, men jag tycker det är meningslöst dels pga att vi inte är kristna och hela dopklädseln har en mening i dopet, det är inte bara tradition, dels för att den är dyr i förhållande till hur mycket den används - en gång. Och jag vill inte hyra, det tycker jag är ännu mera meningslöst så istället ska jag köpa  en extra fin sommarklänning som hon kan ha även i andra tillfällen.

Uppdatering

Idag ska vi redovisa om självmord på etiken och prata om filmen "bend it like beckham" på engelskan. Jag hoppas att han har rättat våra nationella prov också! Vill veta betyget.. Jag tror det gick ganska bra faktiskt.
Jag ska skriva för de senaste dagarna när jag är hemma i eftyermiddag/kväll. Tills dess lägger jag upp den här:

image259
På Jimena när hon gnisslar tandkött så käken är alldeles sne^^,
Hon provar en hätta som mamma hade när hon var liten.

en lite kyligare dag.

image258

Ja, såhär kan det se ut när Jimena äter puré!

Det blåste så kallt idag när vi var ute,det var inte alls samma värme som igår eller de senaste dagarna. Jag var ute lite nu på kvällen, från ca 18:30 till 20:15 och det var mildare i luften då. Det blåste varmare och inte lika mycket och det var skönt i luften. Vi gick ner till strandpromenaden och avnjöt sista solen vid paviljongen sen gick vi vidare till ica där vi handlade en port salut.
På vägen hem stötte vi på Elia, Linus och Rikard, det var trevligt! Jag och Linus gick och köpte choklad, eller ja, Linus var köpte till sig för jag var inte sugen. Så stod vi och pratade ända tills det blev för kallt...! Det är så mysigt att träffa de gamla skolkompisarna tycker jag! =) Jimena tyckte att Linus var väldigt rolig, hon skrattade och log i vagnen åt honom, där hon annars är så svårflörtad, kul att se! =)
Väl hemma var vi så nerkylda att vi tog en ångande varm, mysig dusch, jag och Jimena.  Hon var trött och hungrig men njöt i fulla drag ändå, min lilla tjej. Hon vill jämt bita i duschslangen, även om jag tar med leksaker in så är det bara slangen som gäller..!
Efter duschen torkade vi oss och Jimena fick lufta rumpan medan jag gjorde välling och satte rena lakan i hennes säng.

Jag och Simon har nyss vikt jobbig tvätt, blä. Det är verkligen inte en favoritsyssla! Men det måste ju också göras och det är så himla skönt när det är gjort. Nu ska vi mysa och spela.

Dags att gå ut =)

Nu ska jag och Jimena ut en stund med Mamma, Maja och Alexander. Som vanligt tar jag med kameran och slänger in lite bilder senare!
Hoppas ni får en trevlig dag, skriver ett inlägg i kväll =)

image257

Interjuvad av NA.

Nu sitter jag här och blir fotograferad utav Maria från Na, hon vill ha en bild när jag bloggar. Hon zoomar och grejar, det känns ganska dumt vill jag lova. men det gör det ju alltid när folk tar kort!. Fota fota fota... ^^, Undrar om det blir någon bra? Det är lite svårt med ljuset här så det blir endel kort. Nu verkar det vara klart =)

Lite bilder från igår

image250

image251

image252

image253

image254

image255

image256

En underbar dag ute i naturen!


Några tänder kommer jag väl aldrig att lyckas få med, när de inte ens kommer med på en sådan här bild!
De är ganska stora nu, men hon måste ha ner underläppen lite för att de ska synas ändå och två tänder där uppe synd och känns, men har just ploppat upp.
image249

Idag har vi verkligen nyttjat dagen! Vi har vart ute hela dagen. Först promenerade vi upp till mamma och firade min lillasyster Maja som fyller tolv år idag. Hon fick en Mina Vänner bok av mig som hon blev jätteglad över. Sedan gick vi hem och jimena fick mat och så åkte vi ut till en solig plats lite utanför nora där det finns bänkar och stora gräsområden med lummiga träd. Där satt vi och mös på ett stort täcke, mitt på gräset! =)
Nu ska jag träna och städa undan lite.
Bilden är tagen idag! Det är underbar värme...

The summer is on its way!

Varmt är det! Sommaren är verkligen här nu, ljuvliga försommar. Jag cyklade hem mellan lektionerna och stal Simons sköna shorts och ett svart linne, istället för den snygga vita outfiten jag hade förut. Det var vita jeans och en gammelvit tunika, det blev för varmt.
Jag vill bada nu! Och ut med båten och älskling och Jimena. Vi ska lägga den i Norasjön, så vi bara har att ta en promenad och sedan åka ut. Det är ju synd att man inte kan äta fisken i Norasjön, men vi har ju iallafall stora chanser att åka ut med Hannu och Helenas båt på malmlången och fiska där. Jag längtar! Man blir så brun i båten eftersom att det är helt öppet  och solen ligger och steker. Igentligen har jag alltid föredragigt att fiska ifrån land, helst med lite duggregn - då nappar fisken!- men Simon, han vill fiska i helst 40 grader tror jag.

Jag är återigen i skolan på en etiklektion. Blää!
Vi hade skriftligt nationella i engelska idag. Jag skrev om ett minne på sommaren. Det var om när jag var liten och var väldigt äventyrslysten, jag ville upptäcka brandstegen och det lilla taket ovanför dörren...
Nu på etiken ska vi argumentera för och emot självmord, fast jag hade hellre velat ha abort att argumentera om faktiskt.. Men men.

Nyss ringde Maria från Na, de hade inte fått mitt mejl om att jag var tvungen att ändra tid. Jag hoppas de har överseénde! Det kändes väldans dumt iallafall. Så nu blir det på Söndag klockan tio.

Ett kort inlägg...

Godmorgon! Ursäkta dålig uppdatering! Jag skyller på fint sommarväder faktiskt...

Idag ska jag på engelska, det är skriftligt nationellt prov. Igår hade vi hör- och läs förståelse. Uppsatsen till Svenskan är klar, Simon läste igenom den igår och tyckte den var bra. Den handlar om gubben Ghandi ofcourse. En av mina idoler, han är en riktig legend! För er som inte vet vem han var så var det han som gjorde Indien självständigt.

Nu ska jag gå och fixa iordning mig så skriver jaga ikväll, ska ta lite bilder idag med =)

/Josie

I skolan - Komvux

Nu är jag på rast i skolan, vi har nyss kollat på filmen Priest. Den var väldigt bra och lärorik, men seg på sina ställen. Jag tycker att det är helt sjukt att katolikerna inte tillåter homosexuella! Om man tror åp gud så är dte ju gud som har skapat människan, men gud har aldrig fel och gör aldrig fel. Men visst måste han ha gjort ett snedsteg när han gjorde människan, om inte alla är heterosexuella? NEJ, det har han ju inte. Varför är man då emot män och  män/kvinnor och kvinnor? Skulle kunna argumentera så himla djupt och långt om detta, men hinenr inte precisera mig nu så det får kanske bli en annan gång...

Jimena och Jasmine är ute och går med Joline och Jasmines mormor. Det gick bra sa hon och nu ska Jimena ha mat så de är nog hemma nu... =)
Simon slutar fem idag, det är helt underbart att för en gångs skull få ha lite tid på kvällen tillsammans. Vi kan gå ut och gå om vi vill eller bara mysa lite, hinna se film OCH spela tex. =D
¨
Nu ska vi fortsätta på lektionen, analysera filmen....


Morgonstund har guld i mun

...Eller kanske inte? Jag vet inte. Vissa mornar är helt fantastiskt underbara medan andra är som den här -lite småtrist och grå.
Jasmine är så snäll och ska vara barnvakt åt mig idag när jag går på etiken, så hon kommer runt 07:50 och då är jag helt säker på att hon skriver ett inlägg i hennes blogg - http://langtarefterdig.blogg.se
Just nu käkar jag macka och ska snart ta ett glas vatten och plocka undan lite. Så slipper Jasmo komma hit till värsta stöket..!
Jag pluggade endel igår, gjorde vissa engelskauppgifter och etik. Jag håller på att dö över mitt svenskaarbete för det blir så otroligt mycket större än vad det igentligen ska bli! Skriver mera senare idag om jag har tid... =)


Någon som fick för sig att hon skulle vägra sova igår... <3
image248

En bild på mig och Simon i Juni 07, jag var gravid i runt 20 v.

image247

Sömtutan skriver ett morgoninlägg! Förmiddagsinlägg?...

Ännu en dag =) Vädret verkar inte bli speciellt fint men ut ska jag ändå såklart! Har just skuggat igenom Johan Rapps blogg på NA, så kom jag ihåg att jag skulle ringa till hon som ville interjuva mig och Jasmine. Det var ingen som svarade. När jag hade ringt dit kom jag ihåg att jag måste ringa tandläkaren också, jag har missat tre tider i rad..!

Sommarjobbet sket sig totalt tror jag. Jag har sökt aktivt och vart ute i god tid men ändå inte fått något och när jag väl fick ett blev jag "ersatt". Det känns lite jobbigt eftersom att jag skulle ha pengarna till att ta mitt efterlängtade körkort och kunna ha det lite mysigt med Jimena i sommar när Simon jobbar.

Jimena har fått nått ryck de senaste dagarna, hon vaknar innan fem varje morgon och bara gråter. Det spelar ingen roll om vi lägger henne 18:00 eller 22:00! Vi får se om det rättar till sig igen eller inte. Hon får gröt på mornarna nu istället för ett utav vällingmålen. Potatisen tycker hon fortfarande inte om! Jags ka prova att göra egen potatis med morötter i, i mixern vi har nu. det kanske hon kommer tycka är godare!

Jag har massa plugg att stå i! Flera olika nyckelord i etiken med en bok som är helt värdelös och internet är inte alltid så mycket bättre. På Torsdag är det nationella, hörförståelse och skriftligt, i engelskan och i svensklan har jag ett fördjupningsarbete och ett tal. Jag skriver om Ghandi - såklart. Talet handlar om tidelag, alltså sex med djur.


image246

Fint väder på g, igen !

Ja, det verkar bli jättefint idag med! igår var det ju lite mulet och så sprack det upp och blev riktigt varmt ändå..

Idag ska jag och Jimena, Jasmine och Joline åka till Lindesberg och njuta av vädret och shoppa =) Det är inte ofta det är Linde man åker till, oftast Örebro, så det ska bli mysigt!
Jasmo, i won´t forget your camera! ;D



Igår var jag och Simon ute hela dagen och fiskade, njöt och gick. Det var UNDERBART! Vi fångade verkligen dagen och hade väldigt mysigt. Skriver mer om det och vad som händer idag senare.

image245


Min underbara älskade Simon

Tidig tidig bild från de första månaderna 2005.
image244


Simon
Jag älskar dig över allt annat.
Det känns så underbart mellan oss och jag ser fram emot våran framtid så himla mycket. Jag hoppas att min framtid alltid kommer att innehålla dig, nära mig. Det finns ingen som du i hela universum och jag är så lycklig att du är just min och vill vara med mig. Jag älskar att jag ibland får se dig såhär jätteglad som du har vart idag, så nöjd över någonting. Det gör mig så lycklig, du gör mig lycklig.. <3


Plasma tv, Karlskoga, 3 stycken coca-cola och Johanna

Okej.. Jag är fullkomligt överväldigad. Min underbare ekonom och jag har införskaffat en 50tummare...! AARGH! Den är så stor! Så nu ikväll ska vi spela för fullt, alla spel till xboxen kräver ju en större tv med bättre upplösning, såsom plasma eller lcd, det blev en plasma för oss så vi får hoppas att den inte bränns sönder, men det var skitbra garantier på den så... =D Jimena har inte riktigt fattat vad det är än, men vi får se i morgon om hon reagerar något på den. (Innan hade vi en bildrörstv på 28 tum.) Simon är helnöjd och gladare än jags ett honom på länge. Han har längtat efter att få köpa en större tv, men ingen av oss trode att det skulle bli en sådan här stor, utan kanske en 37/40...

Jimena har fått fyra tänder som jag fortfarande inte har fått en bild på, även om de två där nere är ganska så stora nu. Det kommer en bild så fort jag lyckas! Vi har inte bara köpt barnvagn utan vi köpte också lite leksaker, en boll och en mjuk stor speldosa i form av en avlång elefant och så köpte vi en sådan där plingplongare som inte kan ligga ner utan gungar upp varje gång hon slår på den. Hon är riktigt duktig på att sitta nu! Hon börjar få snitts på att sitta rakt i ryggen, men faller åt sidan efter en liten stund.

Vi var i Karlskoga idag och det var trevligt. Vi kollade faktiskt på en film, Eragon och den tyckte jag var jättebra, äcven om den är något överdriven. Jag gillar sådana filmer! Alltså inte överdrivna, utan fantasy. =)
När vi åkte hem svängde vi förbi gamla goda Konsum och köpte tre coca.cola för 35kr + pant. Där utanför träffade jag Johanna, som jag inte sett till på jättelänge och det var helmysigt faktiskt! =) Även om vi aldrig har vart de tätaste vännerna så var det kul och jag har saknat henne och de andra. Hon hade färgat håret i en speciell färg som jag tyckte var jättefint!


Här är tv:n..... Kolla xboxet i jämförelse...!
image243


Fredag

image238

image239

image241

kl 20:41

Först var vi i Örebro city där allt precis hade stängt och det regnade, så vi åkte till Marieberg och gick in på Babyproffsen. Vagnen är helt otroligt lätt att köra! Det känns som att man inte kör på något alls, även när Jimena är i. Vi valde färgen "Java"
Just nu myser jag och Simon framför "i sanningens ögonblick" så vi ska fortsätta med det, men ha en trevlig helgdag...!

image236

image237

Till örebro för att köpa vagn idag

Idag ska vi åka till Örebro och köpa en Emmaljunga Scooter - En sittvagn.  Det ska bli kul! Igår morse blev det punka på Liggvagnen vi har, så det passade väldigt bra att vi hade planerat att köpa en ny idag, så ska vi fixa ett nytt däck också till liggvagnen.. Det är opunkterbara däck på den nya vi ska ha.
Jasmine, Andreas och Joline var här igår och firade valborg med oss, det var mys!

Nu ska vi åka, men jag lägger inen bild senare och skriver lite....

Bilder från idag och igår

image233

image234

image235

Valborgsafton

Klockan är halv ett, Joline och Jimena ligger och sover i mitt och Simons sovrum och Jasmine, Andreas, Jag , Simon sitter i vardagsrummet. Vi har ätigt tacos och en massa gott godis, Simon och Andreas spelar medan jag och Jasmine har flummat oss som bara den.. =D Ibland får man balla ur....  !
Om jag någon gång lyckas lägga in ett videoklipp ska ni få se oss! Haha. Det blir en oförglömlig upplevelse vill jag lova.  Det var länge sedan jag skrattade som jag gjorde idag! =D

Jimena har fått tredje tanden! Det verkar gå jättefort nu, den har kommigt på översta raden mitt över hennes högra nedertand.. Hon har vart gnällig och otålig i några dagar så jag antar att det är därför.
Vädret har vart otroligt fint men nu har det börjat blåsa, så det kommer väl in ett vårrusk snart, annars har värmen vart som sommar. Speciellt i stan där det inte blåser något... Underbart!

....Så, det blev en lugn valborgskväll. Någon brasa kollade vi inte på efetrsom att det blev så dåligt väder. Det blev ju Heartbreak Hotel istället! För er som inte har sett den, SE DEN! Helena Bergström spelar med. (En av huvudrollerna)

Hoppas ni alla haft en trevlig valborg!

RSS 2.0