thanks

Imorgon skriver jag om min dag i dag, den är ju inte slut än... =)   /  KRAM!







TACK TILL ER ALLA SOM HAR GRATTAT MIG IDAG!


image54

31 Januari 2008 - 17 år

Japp. Idag fyller jag år, kvart i fem på morgonen, eller var det kanske kvart över? =)
Jag har varigt ute och gått med mamma, hämtat ut paket på posten och njutigt av den fina dagen.
Jag och mamma var inne på en ny liten butik som heter Almas Rum, tror jag, det var fina saker där, men dyrt!
Jag har städat hela morgonen, från åtta till elva, så nu ska jag fira min födelsedag =D Ta det lugnt och mysa med Jimena ich göra saker jag tycker om. så hoppas jag att jag får något fint utav min älskade man när han kommer hem. Man...? Pojke... UNGKALR ! ;D



BILD 1 - Tårta BILD 2 - MorgonJimena BILD 3 - Simon och Jimena BILD 4 - BadJimena BILD 5 - Sover i vagnen BILD 6 - BananSmak!





Mor och dotter <3

image46

Bakbak

Jag har bakat en tårta tills i morgon, den innehåller tårtbotten, mellanbotten och topp. Emellan är det grädde, mosad banan och mosade maränger ihopblandat till en lagon tjock smet och så är det grädde överst och runt om och över den marsipan. Jag hoppas den är god, det är den första tårtan jag någonsin har gjort i hela mitt liv...! När jag lånar Jasmines kabel nästa gång så ska ni få se hur den ser ut =D Gillas den så blir jag glad x'D

Jimena fick smaka banan idag, jag tror inte att det var det mest populära hon har fått smakat hittils. Hon grimaserade men gapade efter mer när det var slut ändå. Sötnosen =) Det ska ni också få se bilder på när jag har lånat kabeln igen. Nästa gång ska hon få smaka mosad potatis. Jag ahr tänkt att vi ska införskaffa en ordentlig mixer, det är ju så svårt att mosa allt så det inte finnsn ågra klumpar i! Men en mixer fixar det galant ju =)

Nu ska jag slå upp matteboken ifrån Komvux.

God morgon =)

Jag skrev inget igår, för jag var jättetrött, ursäkta för det =) Men idag är jag uppe med tuppen igen! Det ligger tvätt som tvättas i tvättmaskinen tex, känn på den! nej, nu ska jag sluta flumma mig och berätta hur det var igår.
Jag var hos Jasmine och Joline, som ni vet, där vi kollade på days of our lives, (vilket tjat om det jäkla progremmet i min blogg!) och var ute och gick. Då köpte jag tvål till toalettrummet. Jimena hade vaknat klockan fyra på natten för att äta, jag vet inte varför, så när jag skulle ge henne lunch målet så ville hon inte ha och hon vägrade sova på förmiddagen. Lilla skitungen<3 Jag bytte blöja på Joline, det är helt otroligt vad man glömmer snabbt! Det kändes som att det inte fanns någon rumpa att torka och som att man inte fick ta i den! Men det får man ju =) Jag är bara så van vid Jimenas lilla tjockisrumpa.=) Som vanligt hade jaginte ätigt något så Jasmine hade kotletter, svampsås och potatis redo som vi åt båda två. Vi hade i stort sett en mysig dag =) Jag lånade Jasmine våffeltång med, ska prova det som de gör på reklamen så att man får volym. Jasmo säger att det funkar =D (Och hon är en riktig liten expert på hår!)

Idag när jag vaknade var det ju SNÖ ute! Gud vad glad jag blev, för det var ju massor och inte bara lite grannna! WIIE! I morgon fyller jag 17 år så jag hoppas att jag får en riktigt vacker vintrig födelsedag... Jag ska gå ut med vagnen idag och bara njuta utav vintern som kommigt för en liten sekund igen!

Tisdag med Jasmine och Joline

Nu ska jag snart vika tvätt och duscha, sedan drar jag och Jimena oss iväg till Det Gula Huset mittemot Konsum, Jasmine och Jollans hus =D Vi ska INTE glömma digitalkamerakabeln nu, så snart finns det nya bilder på Jasmines blogg med... =P Där ska vi ha det mysigt och såklart se på Days of our lives ^^, Skriver när jag komemr hem om våran mysiga dag!



Jasmine, Du är den bästa<3





                      Två små helt underbara varelser, Joline och Jimena <3
image45

Måndagsplaner

Jimena ligger och sover i våran säng, hon vaknade tidigt! Idag ska jag kolla på Days of our lives, i vanlig ordning^^, Och så blir det till att städa toaletten=/ Nästa gång får karln i huset göra det! x'D

Sen ska jag gå till biblioteket med mina försenade böcker och ta en promenad med Jimena i vagnen. Om det är fint väder och inte blåser så brukar jag ta upp henne en stund ur vagnen så att hon kan upptäcka omgivningen utomhus litegrann, det är så otroligt mysigt! Simon längtar till hon blir runt ett, då man kan leka med henne vid vattnet och i snön och springa, lekbrottas och kittlas. Han tycker det är lite för stillsamt nu, men det gör säkert de flesta män.
Nu är datorn äntligen i ordning så jag kan spela in min sång, jag ska skicka den til någon (Jag vet vem) som ska spela åt mig i kyrkan på konserten. Förhoppningsvis och jag antar att han inte gör det, läser inte Simon min blogg så jag ska avslöja vad det är för sång som ska sjungas =) Den heter I´ll be utav Edwin McCain. Om jag lyckas ska jag göra en Youtubelink åt er. =)

Skriver nog ett litet inlägg ikväll om hur dagen har varigt, ha det gott!


Låten till min älskade Simon<3

Svar på frågor

Dags att svara på lite frågor som ni ställt, fortsätt fråga, jag tycker det är jättekul att ni intresserar er =)


Gör stygnen ont?

Jag kände inte mina stygn, de ömmade pyttelite när jag tog på dem bara, men i slutet så var det ett utav dem som satt kvar lite längre, det ville inte lossna, så det blev lite inflamerat och då gjorde det ont ibland när jag satt. (Stygnet ramlade av kort efter de andra.)

 

Hur hittade du och Simon tillbaka till varandra efter att ni gått skilda vägar under sommaren?

Det är en fråga jag inte går in i detalj på, eftersom att det är ett mysigt, men privat minne. Men vi hittade tillbaka till varandra innan Jimena kom och pratade ut om och löste allt som fanns mellan oss. Vi kan helt enkelt inte vara ifrån varandra! <3

Tog ni reda på könet innan?

Ja, det gjorde vi och det de sa att det var (en tjej) stämde ju så bra så =)

Hur gamla är dina syskon?

Rikard, 34 eller 36 (kommer inte ihåg om han är född 72 eller 74)

Henrik, 29

Caroline, 26

Per, 22

Maja, 12

Alexander, 9

Mina bonussyskons ålder håller jag inte koll på, men jag tror iallafall att Josefin är 27 i år.

 

Vad skulle du säga till dem som har förlossningsskräck?

Eftersom att jag var med om en störtförlossning och själv aldrig har haft någon förlossningsskräck så har jag inte så mycket att säga, mer än det jag själv upplevde och det jag tror kan vara bra.
Fast att det gick så fort och gjorde så ont så var det helt otroligt underbart! Om jag själv skulle ha förlossningsskräck så skulle jag försöka läsa mycket förlossningsberättelser, många olika. Kanske be andra i min närhet berätta deras upplevelser under förlossning, för att få ett brett vetande i hur det kan vara. Att alltid ha i åtanke att det aldrig blir likadant och att det kan gå både bra och dåligt, men också att vården i dag är oerhört bra, Sverige är ett land där de bästa finns, och smärtan man upplever är bara för en stund eller några timmar, tänk positivt!
Om jag minns rätt så är det ungefär 1% eller 4% av alla kvinnor som spricker ända bak till ringmuskeln, det är OERHÖRT LITE. 80% Av alla kvinnor spricker något och vanliga ?spräckningar? är inget att tala om, för det känner man inte.
Skriv en förlossningsplan/önskelista och förklara hur du känner för både barnmorska och de som står dig nära och skriv det i förlossingsplanen förstås. Kolla upp möjliga smärtlindringar, läs noga om dem och känn efter vad DU vill. Vill du bara ha EN människa som förlöser dig så säg det! Och har du svårt att göra det själv så be den som står bredvid dig att göra det. Jag tror att när du väl är igång så försvinner skräcken, du hinner inte tänka på den då, utan bara på din älskade lilla bebbe som är påväg att alända till världen.
Jag var bara lycklig under Jimenas förlossning, det gjorde satans ont, men jag var taggad hela tiden och längtade i varje krystning efter att hon skulle komma ut.
Kom alltid ihåg att förlossningssmärtan är en POSITIV smärta. Jag trode det var bullshit innan jag födde, att man skulle kunna vara positiv när man väl var där, men se, där hade jag helt fel. Självklart reagerar alla inte som jag, som bara var lycklig. Se på jasmine tex, som ville ha snitt när halva huvudet redan var ute och tyckte att Joline kunde vänta med att komma ut, men vet ni vad, hon var ända otroligt lycklig, för det är bara just i stunden som man beter sig konstigt. Det kan bli riktigt interesant för den som är bredvid dig!

 

Hur mycket gick du upp när du väntade Jimena?

Jag gick upp runt 18 kilo, vilket var helt okej. Jag kände mig inte ful och tjock, men jag längtade efter en platt mage igen och hoppades att jag skulle lyckas gå ner det som skulle återstå efter att Jimena var ute.

 

Har du fått bristningar och sådant nu efter graviditeten?

Ja, jag fick bristningar på brösten och låren/rumpan under graviditeten, de blev inte värre efteråt, men de sitter där och det är hemskt. Det tar år innan de bleknar och jag tycker att det är jättejobbigt. Jag är ju bara 17 år! MEN jag ångrar absolut ingenting, det är bara svårt att trivas i sig själv igen.

 

Sprack du eller något vid förlossningen?

Ja, jag sprack. Eftersom att det gick så fort sprack jag både uppåt och neråt och innuti, men inte speciellt mycket, det blev några styngn som försvann efter ca 2-2½ vecka och nu känns ingenting efter dem.


Frågor.

Har ni frågor och funderingar över saker och ting? Jag har ju faktiskt inte bloggat när jag var gravid eller så, så fråga på, det är mycket ni inte vet så jag ska försöka svara på det mesta, utav allt =)

"Filmtoppen" Blir det nog ingenting av om det inte vräker in tips nu, för jag har knappt fått några.

Ha en skön kväll!

/ Josephine och Jimena

Trött Trött Trött Lördag

414352-41414352-37414352-39





Här är bilder på min Storebror Henrik, Lillebror Alexander och Storasyster Caroline =)
Jag ska skriva senare, men nu ska jag göra vällingen som ska mätta Lillan och sussa henne =)



Min broder Per är här och han och Simon spelar spel såklart. Min underbara lilla Jimena vill absolut inte sova ikväll. I vanliga fall somnar hon vid åtta nio men idag faller ögonen ihop men ändå bara måååste hon fokusera på täcket, snuttefilten, nappen eller vad som helst. Hon VILL INTE SOVA! Argh. Jag tror att jag dessutom håller på att få magsjuka för jag känner mig verkligen inte bra. Jag har ju visserligen en helt otrolig tur som har en sådan snäll bebis, som sover vid åtta ända till sex och som nästan aldrig gråter eller skriker. Hon är helt underbar men idag är jag så otroligt trött. Jag är på ett riktigt klagohumör nu. Orkar inte skriva mycket nu, men ska uppdatera mera i morgon om jag hinner =)

GODNATT! ...Och sov så gott.. ;Dimage42

Fredag kväll..



Idag har vi varigt i Karlskoga, som vanligt på Fredag. Jag fick en present i förskott utav Helena, en jättegod Parfym som heter.. nått, återkommer till det i morgon. =) Simon slutade tre idag så jag har övningskört, vilket gick jättebra, huur kul som helst x'D Sedan så var det kör. Jasmine har inte hört av sig så jag antar att hon inte kunde komma idag. Jag hoppas att det är bra med dem idag iallfall =). Min bror hade inte hört av sig för han var visst magsjuk som bara den, *hoppsan* ! Jag vet att en del tycker jag har en lite intressant syskonskara, så här skriver jag ner den :

Storebror Rikard
Storebror Henrik
Storasyster Caroline/Perita (Hon har bytt namn, men familjen säger fortfarande Caroline =)
Storebror Per
---JAG---
Lillasyster Maja- Reja
Lillebror Alexander


"Perita" är en päronsort som är litet och surt och det passar mycket bra in på min underbara storasyster =)

Bonussyskon:

Bonusbrorsa Peter
Bonusbrorsa Jonas
Bonussyster Josefin


Någon gång lägger jag upp bilder på allihopa =)


Underbara Torsdag

Svar till anomym: Ja, jag hade egen häst förut. Dock inte Galliano. Jag tycker att jag passar jättebra i svart hår =) Och för trevlighetens skull kan man ju skriva sitt namn, eller hur? =) Sådant uppskattar jag och sådant gör jag även själv. Jag heter Josefine.

Min älskade Simon är iväg och köper cocacola och jag är jättetrött. Har varigt och fixat med skolan idag och det blev en helt perfekt lösning. Jag känner mig otroligt taggad för att plugga nu! =D Jasmine var med mig och det blir samma för henne och vi är hur lyckliga som helst ^^, Min bror skulle komma idag efter jobbet och hjälpa mig att instellera om Windows med han varken ringde eller dök upp.. =/ Fy skäms=P

Jag skulle jättegjärna vilja veta vilka det är som läser mig blogg! Ni som har en egen blogg och komenterar vet jag ju, men ni andra får väldigt gjärna skriva =)

Tack till alla er som skriver roliga och uppskattande saker om min blogg och mina bilder och mitt sätt att skriva

Nu ska vi mysa! Godnatt! =)

En god morgon och en förlossningsberättelse

Ännu en tidig morgon.. Jimena sover visserligen, men när jag har gått upp halv sju för att göra välling så är man inte så trött längre. Det är ganska så skönt ändå =) Senare idag kommer Jasmine och Joline, vi ska i vanlig ordning kolla på Days of our Lives, haha. Det är så spännande nu! Simon är i duschen och ska snart gå till jobbet. Idag börjar han åtta. Jag skriver säkert ett inlägg lite senare men just nu hadejag tänkt att skriva min


FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE

Min förlossning började varken med riktiga värkar eller någon slags regelbundhet. Jag hade haft sammandragningar och förvärkar under nästan två veckor och den 12 September hade de tilltagigt i styrka. Till er som säger att förvärkar och värkar är samma sak så måste det vara så att ni inte har upplevt förvärkarna, för det är absolut inte samma sak. Det är en helt annan känsla och smärta att ha en riktig värk. Iallafall så hade jag på Onsdagsmorgonen varigt på USÖ och kollat upp min fostervattenmängd tillsammans med Simon, jag hade sammandragningar och förvärkar i ett och var väldigt pigg. När jag kom hem kände jag att jag var helt enkelt tvungen att övningsköra bil! Jag ville verkligen göra det, så jag tjatade hål i huvudet på mamma som tillslut gick med på det men sa att "det här är sista gången du kör när du är gravid, Josefine!" Det gick jag med på, men tänkte för mig själv att jag skulle köra i morgon med. Vi körde en stund och det gick bra, när vi senare kom hem så lade jag mig för att vila. Mina foglossningar tillät mig inte att vara uppe så mycket. Dagen gick och jag åt, diskade, läste och pratade med Jasmine i telefonen. På eftermiddagen täkte jag att jag för skojs skull skulle räkna minuter mellan förvärkarna. Både jag och mamma tänkte att det är nog snart dags, men kanske om någon dag som tidigast. Jag hade en var tionde minut ungefär och på kvällen blev det två till tre. Men det kunde också dröja tjugo minuter mellan två värkar. De var inte speciellt långa och inte smärtsamma eller jobbiga. Förvärkar helt enkelt. Jag sa till mamma att jag ville ringa Simon och det gjorde jag med. Men jag sa att det lika gjärna kunde stanna av för vi var inte alls säkra på att det var dags nu. Simon kom iallafall och vi satte oss och såg en film - Borderline. Jag har inga exakta klockslag med runt tio elva började det bli lite obehagligt och jag tog en träslev och kramade om. Jag kramade nog lite extra så att Simon skulle tycka extra synd om mig... Simon, som är en trött människa av sig, somnade i soffan så jag väckte honom och så gick vi upp och alde oss. Vi pratade länge. När Simon somnade kunde inte jag sova och nu först kände jag att det faktiskt var nått på gång och jag undrade när de riktiga värkarna skulle komma. Jag hade bett mamma, som har fött sex barn vaginalt, att förklara hur en värk kändes, men det var ju såklart svårt för henne. Ungefär kl 02:25 fick jag min första riktiga värk och då tänkte jag att "Yes! Nu har det äntligen börjat på riktigt." Jag låg i lugn och ro och funderade på när jag skulle ringa till förlossningen och berätta att det hade startat, jag tog också fram mitt block och antecknade tiden. När jag bestämt mig för att vi skulle ringa på en gång, då gick vattnet! Chock! Mitt i en värk så bara forsade allt ut och tro mig, det kändes inte som 1½ liter. Det kändes som MER! Det var en helt otrolig känsla att känna allt vatten forsa ut, men jag blev chockad såklart. Jag tog tag och ruskade i Simons arm och sa att vattnet hade gått och först vaknade han till bara litegrann och sedan var jag tvungen att säga till igen, då fick jag en äkta värk igen. Han höll om mig och var helt underbar, kysste mig på pannan. VI bara låg och kramades en stund och sedan bad jag honom att gå ner och hämta en binda åt mig, ifall det skulle läcka mera fostervatten. Det var bara det att när jag stäldle mig upp så forsade lika mycket ut igen! Jag blev tjurig och tänkte att det var skitsamma. Simon väckte mamma och vi gick ner i hallen. Efter två eller tre värkar fick jag krystvärkar. Nu blev jag galen! Mamma som hade ringt till förlossningen sa att vi måste fixa en ambulans och att barnmorskan ville prata med mig. "Neeeeeeeeej, det kan jag för fan inteeeerggghhh!" Så det blev inget med det. I hallen när jag hade en krystvärk forsade det ut hur mycket vatten som helst! det plaskade i mina tofflor och mina mjukisbyxor var dyblöta. Ambulansen kom och jag la märke tilld en otroligt vackra stjärnhimlen. Hög utav smärtan sa jag "Guuud, vilken vacker hiiimeeel det äär!" I ambulansen fick jag lustgas och ambulansmannen kollade hur mycket öppen jag var. Eftersom att jag trode att jag hade öppnat mig iallfall tre fyra centimeter fick jag en chock då han sa att jag inte var det mintsa lilla öppen. Jag hade ju krystvärkar!!! I det ögonblicket ville jag inte föda barn. "Ska det vara såhär jävla f*tt-smärtsamt och så har jag inte ens öppnat mig? Varför gör jag det här!? Varför kan hon inte bara komma UT?" Jag minns inte mycket efersom att jag drog lustgas och den var supereffektiv på mig. Jag kände ju såklart värkarna varje gång de kom, men jag vet inte hur många de var. Jag var tvungen att ligga på sidan och det var jobbigt för det gjorde ont i höften. Det tog en kvart in från Nora till Örebro med ambulansen. Han åkte aldrig i mindre än 140km/h. Nästa minne är att en receptionist sa "Är det en förlossning på gång?" Jag blev jäv*igt stört på kärringen som var "knäpp och inte fattade ett skit". Jag såg i samma stund ner på mina ben som det låg en gul filt över. Det hela gick på ca 40 minuter på förlossningen. Jag hade fruktansvärt ont, det gör ju alltid ondare ju fortare man öppnar sig. Jag öppnade mig 10cm på 40 minuter..! Det kändes som om klitoris sprack upp innifrån och ut, likt en blomma slår ut. Det var den smärtsammaste smärtan i mitt liv. Det gjorde så jä*la ont att jag inte kan erinera mig hur de andra "värksmärtorna" kändes alls.Jag kan inte förstå varför jag stod och skrek av smärta i hallen hemma. Simon stod bredvid mig som en underbar ängel under hela tiden. Jag fick krama och mosa sönder hans hand och känna mig älskad och lycklig. Jag tryckte aldrig ihop benen eller spände mig i förlossningsstolen. Det ända jag kunde tänka var att "en kryst till så kommer hon snart ut =D" Jag var lycklig. När huvudet var ute ploppade hela Jimena ut som om kroppen bara var en hal tomat med konstig form. Hon låg på min mage och fast att jag visste så var jag tvungen att checka mellan benen, så att det verkligen var en tjej!

Plats: Örebro Universitetssjukhus - Förlossningsavd.
Tid: Kl 04:22
Vikt: 3030g
Längd: 48Cm
Huvudomfång: 33Cm

Jag tänker inte nämna namn, men jag tyckte inget vidare om den människan som förlöste mig. Duktig men barsk och otrevlig. Annars upplevde jag min tid på BB och förlossningen som helt okej.
Vi åkte hem på Fredagen den 14 September.
Vi bodde hos min älskade mamma ända till den sista November, då flyttade vi in i en superfin nyrenoverad tvåa. Den är STOR och vi trivs hur bra somhelst!

Gamla Bilder

Galliano och Jag på tävlingsdag
414352-30



Galliano och Jag igen
414352-32


Paulina och jag på blåsut
414352-29



Ankan och jag som fular oss (Som alltid! =) )
414352-31

Skolavslutning åttan ? Jag Paulina Frida
414352-33

Blåsut - Jag Linus Kalle Kalle
414352-34

Jag - Svarthårig
414352-35

Ännu en bild på Ankan och mig när vi fular oss^^, (Vet inte om jag har några seriösa!?)
414352-36


Onsdag - Med Jasmine =)

Idag glömde jag bort Simons lunch, han har klockan tre istället för fyra nu, Så det blev snabbmat.. Jag som hade tänkt mig köttfärrsås och spaghetti =( Men det får bli imorgon.
Mamma var här i morse och hade Jimena åt mig när jag var hos tandläkaren. Det gick bra fast jag hade två hål, men det är inget ovanligt, jag har inte bra tänder hur bra jag än sköter dem. De ska skicka en tid för lagning och jag är helt och hållet livrädd för att laga hål. Jag var inte det förut, men det hände en liten incident med en tandläkare som jag sagt ifrån att jag absolut inte vill ha igen. Hon skulle laga ett djupt stort hål och tog tre bedövningar som hamnade fel, hon sa dock att de hade hamnat rätt. Men eftersom att jag var bedövad på hela ena sidan upp till pannan så hade hon nog fel, för tandköttet och rötterna var inte det minsta bedövade. Hon stack ju in nålarna rakt i kinden på mig!=S Iallfall så sa hon att det bara skulle ta fem minuter och då tänkte jag att okej, hålet måste ju bort. Ni vet ju hur det isar och när man har ett sådant stort och djupt hål så gör det jätteont! Grejen var att de där fem minutrarna blev en halvtimme av skär smärta innan hon var klar. Men nu har jag en man som är jättebra! =)
Jasmine och Joline har varigt här idag =) Jättemysigt! Vi tog lite bilder på Jimena och Joline =D Komemr senare på bloggen.



En sak : När jag skrev att Jasmine hade fått sin lilla bebis på komentarerna på hennes blogg hade jag FRÅGAT henne om jag FICK göra det. Hade hon inte velat det hade hon sagt NEJ. Så för er som reagerade och blev tjuriga på mig för det, Ni ingen anledning att vara det.

Och hörni! Glöm inte filmtipsa!




414352-26


Mamma och Jimena i mitt kök =)

414352-27


Jag och Simon busar =)

414352-28


Jimena vaknar upp på morgonen =)

Design Yeah!

En underbar varelse (en människa^^,) har nu hjälp mig med min design. Tack så massvis, Sara, för hjälpen Du kommer säkert behöva fixa åt mig igen någon gång x'D

Jag rekomenderar henne absolut!


Http://sarawikstrom.blogg.se

Filmtips med Topplista

Ge mig filmtips!
Får jag tillräckligt många så gör jag en liten topplista på bloggen. Jag låter er tipsa i en vecka, från Måndag till Måndag och ni får skriva högst två filmer var. Skriv också gärna en notis om varför just den filmen är bra!


414352-25


Snöig dag med Jasmo och Jollan

Idag har jag haft en jättemysig dag med Jasmine och Joline. De kom hit och kollade på ´Days of our lives´ med mig. Jag antar att eftersom att jag är nörd i det dåliga programmet så har Jasmine också blivigt det, jag tjatar ju om det jämt! Men det är kul att ha någon att kritisera skådespeleriet med =D Efter det så gick vi till våran gamla skola för att prata med Syon, vi bokade en tid. Eftersom att vi ska söka Gymnasium nu bl a. Jag tog med mig en ansökningsblankett och nummret till en lärare på komvux. Jag ska plugga lite matte där, om jag får, tills skolan börjar så att jag inte blir helt ringrostig. det skulle kännas bra eftersom att jag varigt borta ett helt år nu. Vi köpte godis också och semlor. Sedan gick vi hem och då gjorde jag kycklingfilé med potatiskroketter och kantarellsås till oss alla tre, Simon kom ju hem på lunch vid fyra. Det var jättegott! Det snöade idag när vi var ute och gick, det var mega mysigt! Det har inte snöat på länge nu. Synd nog tog vi inga kort där ute, men inne. Jasmine har lagt upp de hon tog (De är finast och intressantast) jag har inte kabeln så jag har inte lagt in något än.

Igår var jag och min underbara Simon och köpte kläder åt Jimena. Det blev en ny overall, mössa, bodysar och byxor. Allt var jättefint! Jag har inte tagigt några kort på det, men hon kommer ju såklart ha allt på sig på bilderna som kommer härnäst =D Nu ska jag gå och mysa lite med honom, framför en film kanske.. =)

414352-24


Hur jag och Simon träffades.

414352-22414352-23



Hur träffades jag och Simon.. ? =)Det var faktiskt som så att min gamla väninna hade hittat en kille på Lunarstorm som hon pratade mycket med. Simon och han är väldigt bra kompisar och då hade Simon börjat vara inne och snoka på min Lunarstormsida, men utan att skriva något. Han var inne varje dag! Haha, iallafall så skrev jag såklart till honom att om han skulle förtsätta snoka och ha sig så fick han allt ta och skriva en rad. Min underbara Simon skrev en hel novell tillbaka och bad om förlåtelse och så började vi prata där. Av alla ställen över internet så var det LUNARSTORM! Igentligen väldigt patetiskt^^, Vi addade varandra på msn och vi tyckte verkligen om varandra på en gång! Efter en tid då vi pratat mycket på msn, men aldrig i telefon, så bestämde vi att vi skulle träffas.
Den 29 April 2005 kom Simon på sin moppe, en Rieju Drac 02, hela vägen från Karlskoga. jag stod och väntade på kyrktrappan ut mot torget tillsammans med min väninna när han kom. Och ja, vi kände igen varandra direkt=) Så det första vi gjorde var att säga Hej och sedan krama varandra, Simon kramade om mig jättehårt! =)Allt föll sig helt naturligt där med kramen, men jag var så nervös! Så gick vi hemmåt, Simon tyckte inte att jag skulle åka moppe eftersom att jag inte hade hjälm. Den dagen kollade vi på film, James Bond, och käkade pizza på 47:an. Vi pratade mycket och trivdes hur bra somhelst i varandras sällskap. Vad som hände mera under den dagen är min och Simons romantiska ensak =) Men vi blev iallfall tillsammans då.




Tisdag

Haft en lugn och skön dag idag, min unge är ju så oerhört snäll så hon gnäller ju nästan aldrig. Jätteskönt! Var i Örebro igår med Jasmine och Joline. Det var jättemysigt fast vi var väldigt trötta och inte nog med det, man måste ju bylsa på bebisarna så mycket på vintern och så fort man kommer in på en affär måste det knäppas upp. *SUCK* Det är ingen stor grej, men fan så jobbigt är det. Jag är kanske lat! Jag älskar min lilla Jimena över allt annat men jag längtar till vår och sommar nu.

Jag och Jasmine I Örebro, det är inte den bästa bilden man kan ta, men den duger^^,
414352-18



Jimena och jag, såklart=)
414352-21



Jimena somnade sent, men efter det så har jag och Simon myst massor, pratat lite om viktiga saker, oss emellan och sedan mys-mys. Vi kollade på filmen Hitch ? Din guide till en lyckad dejt vilken var väldigt bra. Jag har sett den förut men det var ett tag sedan. Jag kollade även på det nya programmet ?Unga mödrar?. Jag rekommenderar det inte faktiskt, jag tyckte att det riktigt tråkigt. Men jag är glad att jag såg ett avsnitt i alla fall, så jag vet=) efter Hitch så spelade vi lite spel; Gears of War på Xbox360. Okej, det är inte speciellt mammigt eller kvinnligt men det är faktiskt hur kul somhelst! Men det tog otroligt lång tid innan jag ens såg åt det, i början tyckte jag att det var världens töntigaste spel, men nu sätter jag mig gjärna på kvällen med min älskade och spelar det!

Här är vi med mickar på, beredda på en lång spelkväll på Live!
414352-19


Nu ska jag gå till sängs så att jag orkar upp I morgon när Lillan ska ha mat och så att jag hinner mysa lite till med min Underbara Simon<3



Föralltid i mitt hjärta<3
414352-20


Måndag - sommarlängtan

Idag ska kanske jag och Jasmine umgås lite, det ska bli jättekul! =) det var hur länge sedan som helst vi var ordentligt, innan jul.
Igår kväll badade jag en nerspydd Jimena, Simon tog lite kort på det som jag ska lägga ut senare, det kommer på lägenheten också =) (Hörde att edt var en som ville att jag skulle lägga ut!)
Så skulle jag vilja ha lite tips på hur man får flera läsare till sin blogg! mer än det uppenbara såklart: att skriva intressant och uppdatera mycket. Jag har pinglat litegranna och har min adress på msn, men MER då ?
Det här satans slasket som är ute hela tiden får mig verkligen att längta till sommaren! Jag vill sola och bada hela dagarna och Simon och jag brukar åka ut med våran båt och fiska. DÅ blir man brun! Att sitta i en båt i bikini mitt på soliga dagen från tolv till fem tar jättemycket! Första året jag var tillsammans med Simon tävlade vi om vem som skulle bli brunast, men det är helt enkelt omöjligt att tävla med honom för han blir brunare på tre timmar än vad jag blir på hela sommaren =S Och jag överdriver inte, min pappa är likadan^^, Men mysigt är det iallafall och nu har vi ju med oss våran Lilla. Då får vi arrangera upp ett paraply i båten åt henne =)

Uppdaterar lite senare efter att jag gått en sväng med jasmine, har nog mera bilder då med =)

Nu ska jag mata jimena =)

414352-17


Fredag kväll

414352-9


Sötnosen Sam

414352-11


Systers mage och Lilla Liam

414352-13


Min lillasyster Maja-Reja håller i Jimena

414352-10


Storebror Henrik, hans sambo Carina och så Liam

414352-12


Mor och dotter och Jimena

414352-14


Jag och Jimena <3

Sen åkte vi till Karlkoga.

414352-16


Jimena byts på

414352-15


Farfar Hannu håller i Jimena

Fredag

Det finns svar på frågor lite längre ner i spalten "SVAR PÅ FRÅGOR" där kommer jag att svara på alla frågor jag får den här månaden. Nästa månad gör jag ett nytt så att man slipper bläddra så långt ner.

Nu ska jag snart gå upp till mamma, alla mina underbara syskon kommer dit! Det är inte så ofta jag träffar dem för de bor så långt borta. Jag ska springa förbi Jasmine också för jag fick låna hennes digitalkamera.
Våra Fredagar är ganska så flängiga för i princip varje Fredag åker jag och Simon och Jimena till Karlskoga för att hälsa på hans föräldrar, Jimenas farmor och farfar. Så det blir inte så mycket tid till att mysa med varandra på Fredagen eftersom att vi är ganska så trötta. Vi brukar försöka sitta uppe en stund iallafal och se en film eller spela spel, det är mysigt=)
jimena sover nu så jag ska göra mig i ordning så ska jag försöka sätta in bilderna när jag kommer hem ikväll eller i morgon.



414352-7



Jimena på skötbordet hos mormor

414352-8



Jag och Syster


Fler bilder kommer..
Godnatt

Torsdag

På morgonen gick vi upp vid sex och jag duschade, matade Jimena och packade ner hennes leksaker och ombyten och blöjor. Hon skulle till mormor eftersom att vi skulle åka till sjukhuset för att sätta spiralen. Jag var ju såklart beredd på en ganska lång procedur, men icke! Det blev ingen spiral idag. Barnmorskan måste ha gjort ett fel för läkaren visste inte ens om att jag skulle sätta in spiralen under narkos. Så det blev ett förberedande samtal istället och så skickar han ut en tid.

Jasmine ringde mig idag! =D Hon var ensam hemma och satt och ammade Joline medan hon smaskade godis. Det var jättemysigt att prata med henne ordentligt igen=) Hon berätta att de hade badat Joline, jag snokar ju på hennes blogg så jag visste ju redan men det är alltid roligt att höra! Det hade gått så bra så. Så hörde jag lilla tjejen när hon knorrade vid amningen, det var så sött! jag kommer ihåg när Jimena gjorde det, men det känns som att det var år sedan, fast det igentligen bara är tre månader sedan hon slutade med knorret.

Jimena fick ett dopp idag =) Jag badade henne i baljan och hon tycker att det är så himla mysigt, nu när hon snart är fyra månader så börjar hon komma på att det är himla roligt att plaska i vattnet! När hon plaskade så mycket att det blev svårt att hålla henne så provade jag att sätta henne upp istället för att ha henne liggandes och då såg hon så förvånad ut så jag blev helt full i skratt! Hon är så jäkla söt<3
I morgon ska vi till mormor, det är gångavstånd dit, för då kommer två av mina bröder och så kommer min underbara storasyster och hennes två barn. Hon har två pojkar på snart tre och ca 1½ år gamla. De heter Sam och Liam. Liam är yngst. Så väntar hon ett tredje barn som kommer till sommaren, det är hur mysigt som helst! =)

Jag skulle få låna Jasmines digitalkamera så snart kommer det nya fina bilder! Kanske har jag tur så jag kan ta kort på Sam och Liam i morgon, och min systers mage såklart =D


414352-6



Jag älskar dig Syster Yster! Finns ingen syster i hela världen som du<3

.

SVAR PÅ FRÅGOR

Svar till Rebecca:

Vi klarar oss finfint. Simon fyller 20 i Mars och han jobbar. Får ut en skitlön på ungefär 9500kr i månaden. Bostadsbidrag 700kr.

Jag får ut Ca 2990kr föräldrapenning, jag tar ut måndag till fredag.
1050kr barnbidrag - Jimena

Detta klarar vi oss bra på. Visst lever vi inget lyxliv, men vi kan köpa pizza och godis en gång i veckan, vi har en lägenhet som vi trivs hur bra som helst i, den är jättedyr, men det spelar ingen roll. 5212 kr i månaden och då ingår allt utom hushållselen.

Vi behöver säkerligen flytta senare, när jag börjar skolan och föräldrapenningen är slut. Då kommer jag att få ut Jimenas barnbidrag och mitt underhållsbidrag (tills jag är arton år)
Nu betalar jag maten och Jimenas mat, blöjor, dylikt. Och Simon betalar resten.
Sparar jag har jag ibland kvar runt tre hundra kronor och Simon runt 1000 tror jag.
Vi hoppas ju på att Simon ska hitta ett bättre förtjänt jobb och så ska jag sommarjobba helg i sommar. Kanske lite i veckan med, så jag hoppas på att hitta ett sommarjobb!
(Allt detta är efter skatt)

Tack för att du tycker det är skoj att läsa min blogg, det är jätteroligt att höra =D Och jag tycker absolut att du ska flytta ihop med din pojk! Om han jobbar är det ju inga problem om ni bara satsar på att bo ihop och inte på den finaste största lägenheten till att börja med? Visserligen vill man ju inte precis ha nått dåligt såklart. Ni kan säkert få hjälp utav socialen om ni går under normen och om du har tid och lust kan du ju jobba ibland på helgerna, brukar man inte kunna få jobb lätt på fik och sådant? =) Det hade jag tänkt. Så sommarjobbar du och sparar ihop massor.. Det är mina förslag, hoppas det går bra för er!


Svar till Mona:

Självklart tar jag det inte som kritik, jag vill att folk säger till om saker och ting, MEN, här har fel! För när jag började skolan så fick vi lära oss att det stavades med g innan t:et. Antagligen för att det var så förr. Det är inte inkorrekt att skriva med G och inte heller utan. Precis som vi nu för tiden får skriva både "dig" och "dej". Båda är grammatiskt rätt. Jag har väldigt bra betyg i Svenskan och jag har alltid skrivigt med G och jag har aldrig någonsin blivigt rättad eller fått ett fel i min text av den sakens skull. Tycker du att det är jobbigt att läsa så får du väl vänja dig vid det eller strunta i att läsa min blogg, för jag kommer att fortsätta att skriva så.


Med många vänliga hälsningar Josephine.

Svar till Sandra:

Jag ska ju börja gymnasiet så än ska vi inte ha fler barn, jag vill fixa min utbildning först och det vill Simon med, han är en liten ekonom som oroar sig lite över pengarna fast att vi klarar oss hur bra som helst! Han är sådan=) Jag har provat olika preventivmedel, kondom funkar inte för oss, jag går helst inte in på detaljer, så då har jag provat endel olika p-piller och sådant, bl a neovletta och p-stav, men hormoner, även minsta lilla, blir för mycket för mig. Jag blir bl a oerhört deprimerad istället för glad och lycklig, så därför var pessar och kopparspiral, som inte innehåller något hormon utan späder ut koppar
så att tillvaron i livmodern gör så att sperman inte överlever, mina två alternativ. Pessar verkar så krångligt och är det minst säkra preventivmedlet, därför blev det spiral. Dessutom så är den bra eftersom att man kan bli med barn direkt efter att man har tagigt ut den, vilket man ibland inte kan efter hormon spiral eller p piller. Och det är inte heller någon risk för proppar eller bröstcancer. Fråga på, det är kul! Jimena var inte beräknad, men väl så välkommen! Det var helt underbart och vi visste fort vad vi ville=).

Trött men mysig dag

Idag har varigt jättetrött och glömsk och konstig hela dagen. Och nervös antar jag, i morgon ska jag sätta in en kopparspiral. Jag är så rädd för att det ska göra ont, det är ju olika från person till person så vi får väl se. Jag ska sätta in den under narkos så jag är kanske fjantig men det gör mig iallfall nervös. Och det är en MAN som ska sätta in den! Inte så farligt att ha en man under en vanlig gynekologisk undersökning men när det är nått jag är nervös över vill jag nog ha en kvinna... Visserligen tycker jag att männen brukar göra det så mycket bättre, kanske för att de inte har en mus själva så de vet liksom inte hur hårt de kan ta och sådär, vad tror ni?

Jag var ute och gick en sväng nu på kvällen för att köpa blöjor och välling, men vällingen glömde jag så då var jag tvungen att gå till Konsum och faktum är att Konsum är ganska mycket dyrare än Ica. Irriterande! Men nu är jag hemma och Simon med så när Jimena somnar tänker jag bara slappa. Just nu ligger hon på ett täcke på golvet och bara gurglar och ler och jollrar så det verkar som att det dröjer en liten stund till innan jag lyckas söva henne...

Jimena har legat på mage jättemycket idag och hon börjar få känslan för att krypa, hon får upp benen i krypställning men orkar inte resa sig på armarna än, det är så himla jättemysigt att se henne kämpa på sådär! =) Och varje dag så jollrar hon och pratar och skrattar massor. Hon är kittlig bakom öronen, runtom på halsen och runt armhålorna, så jag brukar killas lite med henne när jag byter kläder eller busar med henne. Man blir så oerhört lycklig när man hör sitt lilla barn skratta, speciellt den första gången och när han/hon ser än rätt in i ögonen och får till ett helt rent och lyckligt skratt!=D
Jag tror hon börjar vända sig snart också, hon kan vända sig från rygg till sida och från mage till rygg, men inte från rygg till mage än.

Nu ska jag ta och söva Jimena och senare ska vi nog se film, jag och Simon. Vi har köpt lite "lillördagsgott" också =D



414352-5



Jasmine, jag saknar dig jättemycket och ser fram emot att ses igen! Men känn dig inte pressad, mys så mycket du bara vill och orkar=) Jag är bara så oerhört glad att du äntligen fått din lilla tjej så jag känner att jag kanske blir tjatig, förlåt isåfall<3 Njuut=)Och krya på dig vännen min!


.

Godmorgon!

Jag ska skriva lite mera senare, skulle bara säga att förlossningsberättelsen kommer den med och förmodligen ska jag lägga till lite grejor på "Graviditeten". Det kommer iallfall, så håll koll! =) Om det är något ni undrar eller vill att jag berättar om så skriv det! "Våga fråga" ;D

SVAR TILL "SANDRA":

Det går hur bra somhelst på nätterna, hon sover från åtta till 05:30 - 0600. Får hon sista målet senare, kanske vit tio elva så sover hon ofta till 07:30 - 08:00. Det är jätteskönt! =) Fast i början så åt hon minst tre gånger på natten och då var man sliten på dagarna sen!

Graviditeten

Min graviditet var delvis underbar=)
Jag hade ett jobbigt förhållande med Simon och under sommaren gick vi skilda vägar, men på min väg mötte jag istället världens underbaraste väninna, Jasmine=)
Vi möttes på niornas skoldans och vi upptäckte att vi hade ganska mycket gemensamt. Hon gick fram till mig och sa att jag var fin i magen och så berättade hon att även hon var gravid, sedan så pratade vi hela kvällen och jag antar att vi trivdes i varandras sällskap ganska bra, för kontakten höll ju hur bra som helst, vilket jag är oerhört glad för! Hon har varigt mitt bästa stöd under hela min graviditet. Så under sommaren käkade vi en massa gott och funderade över våra bebisar och så köpte vi bikinis och gick till stranden där vi en gång räddade en fågel! Inga komentarer om det =D Jag hade foglossningar under graviditeten, i början hade jag så mycket så jag kände mig högravid eftersom att jag hade så svårt att gå, då fick jag ett stödbälte och det hjälpte litegranna, senare under graviditetn försvann de helt, vilket var skönt. I slutet kom de tillbaka igen och blev värre än någonsin, jag kunde knappt röra på mig i sängen och var på gränsen att gråta varje gång jag skulle upp på toaletten på natten, ändå har jag ganska så hög smärttröskel men det var också så oerhört jobbigt att inte kunna ta sig vart somhelst hursomhelst!
Jag var ute och gick mycket, badade och tvättade bebiskläder hela sommaren. På kvällarna låg jag och "busade" med magen innan min lilla tjej somnade där inne. Hon tyckte inte om när jag satt i solen, då vände hon alltid rumpan till=) Jag tror jag läste ut mer böcker under graviditeten än jag någonsin gjort på nio månader, utöver alla vanliga böcker så läste jag ut tre "bokföljare" var av en är med 16 böcker i den ena. Men det var så jätteskönt att bara ligga och slappna av i sängen, badet eller stranden med en bok=) Jag är ju bokmal! DE dagar som inte var regniga blev jag ofta med mamma upp till hennes och Rejos hus de skulle köpa - vilket det inte blev något av tillslut för lantmäteriet eller vad de nu heter bestämde att de inte fick någon mark till=/ - där det finns en underbar sjö att bada i med en jättestrand. Så jag köpte mig en stor badring som jag låg på mage i, med magen i hålet ner i vattnet, JÄTTESKÖNT! Det rekomenderar jag till alla er som är höggravida under sommaren, man kan även ha den på stranden när man solar och vill igga på mage, man kan också gräva ett hål i sanden och lägga magen där i och vips så kan man sola ryggen=)Hur bra somhelst. Jag hade lågt järnvärde i början som jag fick äta järntabletter av, men ni vet ju vad som händer när man äter dem... Man blir hård i magen! Så det gick inget vidare och när jag hade slutat så låg järnvärdet bra ändå.
I början utav graviditeten vägde jag 54 kg och jag gick upp till ungefär 72kg, det var inget som var jobbigt, utan helt okej. Magen låg alltid efter kurvan, men lite lite under i slutet. Jag hade inte den största magen precis, men inte heller så mycket vatten i kroppen, det var mest den sista veckan som det kom så det var märkbart.
Hjärtslagen varierade mellan 150 - 138. Jimena var ganska vild i magen när vi mätte hjärtljuden=)
Min barnmorska var jättebra och duktig. Hon har varigt "förlossningsmorska" på USÖ.

414352-3





414352-4




Vissa av er har kanske sett några av de bilder jag lägger ut för de finns på jasmines blogg, därför att de är tagna med hennes digitalkamera, jag har ingen själv. =)

En liten komentar

Ja skulle bara vilja redogöra för ett utav de rykten som helt plötsligt kom upp ur ingenstans om mig här i Nora under min graviditet, så detta inlägg riktar sig främst till de Norabor som fortfarande inte har växt ifrån falskskvallret.

Ryktet jag fick höra var att jag hade helt brutalt blivigt bortadopterad av min mamma när hon fick reda på att jag var gravid. (Hur osannolikt är ändå inte det?) Så var det iallfall inte - överhuvudtaget.

Min mamma blev hur glad som helst och hon skulle stötta mig i vad jag än valde och hur det än gick, hon är helt enkelt världens bästa mamma och jag har aldrig fått en enda arg komentar av varken henne eller någon annan.

Självklart blev jag oerhört besviken över att någon faktiskt kommigt på att säga något sådant dumt. Det var absolut inte rätt åt varken mig eller min mamma. Skärp till dig, du som hittade på det.

BVC

Idag har vi varigt på barnavårdcentralen, vi vägde, mätte och pratade om mat. Idag vägde hon 6370g och var 63½Cm lång. Huvudomfånget har vuxigt till 40 Cm.

Födelsevikt: 3030g
Längd: 48Cm
Huvudomfång: 33Cm

Nästa gång vi ska dit är den 12/2 och då ska vi äcen vaccinera igen, hon vaccinerades vid tre månaders ålder mot Difteri, Stelkramp, Kikhosta, Polio, Hemofilus inf b, Hepatit B och Pneumokocker. Hon satt i Simons knä och fick två sprutor, en i vardera lår. Jimena grät så det skar i hjärtat när hon fick dem och nu ska hon få dem igen! Det är tur att det går så fort iallafall=)

Jag har inte hört av Jasmine sedan vi var och hälsade på dem, den 3dje. Jag saknar henne jättemycket men jag antar att de vill mysa för sig själva med lilla Joline, det ville jag med Jimena och Simon, direkt efter födseln, det var så skönt=)Jag är så lycklig för deras skull!=D Blir så sugen på en liten bebis till när jag tänker på vilket mys de har nu, men så ser jag Jimena och så kan jag helt enkelt bara se henne just nu, hon är min ögonsten och mitt ljus<3
I Augusti har vi iallafall planerat att resa tillsammans med barnen, men lämna karlarna hemma, det blir första gången jag någonsin är utomlands, om man inte räknar Norge - vilket inte jag gör. Det kommer att bli så spännande!

Nu ska jag börja göra mat, koka potatis och göra fiskgratäng tror jag, Simon kommer hem på lunch, från jobbet, klockan fyra. Det är skönt att ha maten klar när han kommer så att vi har tid att mysa lite innan han ska gå igen, han jobbar nämligen till klockan nio varje kväll och det blir ofta lite ensamt just de fyra sista timmarna.. Jag älskar honom så, han är mitt allt här i livet, han och Jimena<3

hej



Simon håller i Jimena, hon är två veckor gammal=)

Hjälp!

Du som har tid och lust får gjärna gjärna hjälpa mig med designen på bloggen, adda min msn så går allt så mycket smidigare! Tack på förhand!
MSN: [email protected]

MammaLycka

hej



En bild på mig och Jimena<3

FÖRSTA INLÄGGET...

Hej! Jag heter Josephine och är 16 år.
Jag bor tillsammans med min sambo Simon och våran lilla tjej Jimena.

Det jag kommer skriva om är mitt liv i övrigt, dels för jag vet att många är nyfikna (Min väninna som nyss har fått barn har skrivigt mycket om mig och många har frågat mycket), dels för att det är roligt.
Synd är ju att jag inte började blogga under graviditeten, vilket hade varigt roligt, men jag ska berätta om den med och lägga in lite bilder.
Jag har ingen digitalkamera men när jag kan ska jag försöka scanna in de vanliga bilderna.

Jag antar att det kommer att komma många frågor så här är lite information om mig och min familj=)

Jag blev 16 år den 31 Januari 2007.
Den 13 September 2007 kom lilla Jimena till världen.
Det är helt underbart att vara mamma!
Simon blev 19 år den 25 Mars 2007.
Vi bor tillsammans i Nora i en stooor tvåa.

Jag hoppas ni frågar och läser så mycket ni vill! Och så vill jag såklart tipsa om min underbara väninnas blogg: http://langtarefterdig.blogg.se

Idag gick jag upp vid tio och badade Jimena, hon är snart fyra månader gammal. Det är så mysigt för hon tycker så mycket om det och då sprattlar hon med benen och ler när hon tittar upp mot mig=) Simon låg kvar och göttade sig i sängen en stund till och kom upp i lagom tid till det var dags att göra vällingen xD Skön start på morgonen;) Så käkade vi lite mackor och satte igång att städa *suck*. Men nu när det är klart är det så skönt.
I Torsdags var vi och hälsade på Jasmine som nyss har fått sin lilla bebis. Vi trode hon skulle bli en stor fyrakilos-klump, men hon var så liten och söt=) Jasmine var jättefin och de såg så lyckliga ut, vi hade med oss vindruvor och en godispåse åt dem=) När jag nyss hade fått Jimena kom Jasmine och hälsade på oss på bb efter skolan, det var jättemysigt och det var minst lika mysigt att få komma och se dem!
Hoppar kanske in och skriver lite senare, ha det gott allihopa*!

RSS 2.0