Vi finns kvar!

Varken jag eller Jasmine har en dator för tillfället.
Första skoldagen idag. Det var hemskt. Jag ska byta program, det har varit på lut länge. Nu fick jag det bekräftat av någon anledning.
Annars var allt bra!
Jimena kommer gå länge på dagis och jag funderar på en barnflicka de dagar jag kommer hem extra sent.
Mer tankar om det och mycket annat när det blir lite tid över. =)

"De bästa minnena har man tillsammans"

Minnen. Har ni tänkt på att vi hela tiden bildar nya, bra och dåliga. Som de säger; De bästa minnena har man tillsammans. Det tycker jag är sant. Jag har så många underbara minnen tillsammans med många personer, med Jasmine, med Jimena, med Simon, med gamla vänner, med mamma och pappa. Vissa minnen vet jag att jag aldrig kommer att glömma och det intressanta är att det behöver inte vara något stort, som när Jimena började gå eller när jag fick min första häst, utan det kan vara den där blomman jag plockade när jag var liten, eller maten som smakade extra gott en helt vanlig dag. Vad är det som gör att vi minns vissa obetydliga saker så bra och vissa mer betydande saker mindre bra ibland?

Dagen har varit fullspäckad från början till slut. Det är Simons vecka så jag har inte Jimena, istället åkte jag till örebro där jag mötte upp Jasmine och Joline. Vi har gått på stan och haft trevligt. Joline är jätteduktig och verkar tycka att det är jätteintressant att åka runt i örebro och titta på allt som händer hela tiden. När Jasmine skulle hem passade jag på att träffa en vän, Linda, vi fikade och kollade på film. Hon hade dessutom köpt en jättesnygg LG-mobil och jag blev väldigt sugen på att köpa en likadan. Dock får det vänta upptäckte jag, när jag kom hem och upptäckte att jag fått en räkning som var hiskeligt dyr. Nu ligger jag med laptopen i knät och ska aldeles strax sova. Jag orkar inte vara uppe så länge på kvällarna längre, det blir en jobbig omställning från de veckorna då jag har Jimena eftersom att jag då lägger mig tidigt för att orka med morgonen. Hon går upp mellan fem och sex numera. Därför är det nu dags att sova igen, jag orkar inte hålla ögonen öppna. Fast jag borde försöka ställa om mig på något sätt, sena kvällar och tidiga morgnar kommer bli ultimatum i Spanien med Jasmine! Jag längtar.

DE BÄSTA MINNENA HAR MAN TILLSAMMANS
JAS´NJOS

RSS 2.0