Jag kommer att börja uppdatera, snart igen.

Det är ingenting som har hänt, men bloggen har legat på lut då jag har haft fullt upp och ingen motivation för att blogga. Det är jätteroligt att se att ni håller intresset uppe! Tackar för det =)

/Kram på er! Josefine & Jimena

10 grader minst! =)

Usch, jag känner mig dålig. Jag har inte uppdaterat här utan bara suttigt och jollrat på bilddagboken och facebok, förlåt för det.
Jag har varit hemma från praktiken i två dagar för jag har varit krasslig med feber och lite så. Jag har fått mycket skön vila och det har varit underbart. Idag har jag varit på praktiken igen och jobbat på som ingen annan, det var skönt att komam igång igen, trots att dagen slutat med huvudvärk.
Maja och Alexander är här och sover över tills i morgon då jag ska följa dem till skolan, Alexander, Maja klarar sig ju själv. Hon blir tretton i Maj, tonåring snart! Stor tjej =)
Idag har det varit en otroligt vacker och framför allt varm dag! Det har varit minst tio plusgrader, sydliga vindar och brännande sol, gudars vad jag längtar till sommaren nu! På morgonen tog jag, Simon och Jimena oss en riktigt skön promenad och när vi kom in drack vi varmt gott te.

Det blir en kort uppdatering idag, jag måste gå och lägga mig, jag är så trött!

RSS 2.0