Hey you mommy!

Namn: Josefine Larsson      
Ålder: 17
Graviditetssymtom: Migrän och vattensug
Positivtgravtest i vecka: Gjorde första testet i vecka 14 (!)

Då berättade jag för...
Mamma och pappa: I vecka 14, 15 eller 16..

Min bästa kompis:   Efter tredje månaden
The girls:  Efter tredje månaden här med

Min barnmorska heter: Therese Isacsson
Vikt vi inskrivningen: 56 kg, då hade jag redan gått upp två kilo eftersom att jag skrev in mig i vecka 16.
Vikt vid förlossningen: Ca 72 kg

Mat jag var torsk på (favviscraving): Ingen alls, jag käkade dock isbitar och sög på handdukar ^^,
Mat som fick mig att vilja kräkas: Mjölkpaket (med mjölk i;P) som stått längre än en dag.

Illamåendet började: Jag hade inget illamående
Och slutade: =)

Mina första mammakläder: Jeans med"maghållare". NO GOOD!
Min största modetabbe: Ingen vad jag vet, hur modern är man på en skala när man har en mage att gå runt med?
Första bebisprylen: En vit nalle i Kaninform som sitter

Då kände jag första sparken: Slutet på vecka 11
Vi tror att bebisen i magen är: Vi visste att det var en flicka, men innan ULJ så trode vi på en flicka också.
Namn vi funderar på: Jag hade två namnförslag, Jimena och Miranda, Simon tänkte på tråkigt vanliga namn.

Grejer som hände med min kropp: Jag blev.. STOR och jag fick lite bristningar, inget som stör/störde =)
Så motionerade jag: Jag hade fogdlossningar i början och i slutet så det blev inte så mycket motion mer än lugna promenader.

Konstiga grejer jag gorde under min graviditet: Jag började blåsa i varje glas jag skulle dricka ur..
Konstiga kommentarer jag fick höra: "Nu har du ju förlorar din ungdom, är du inte ledsen?"
Konstigaste bebisrådet: Jag fick inget konstigt bebisråd faktiskt =)

Värsta gravidminne: Fogdlossningar och att inte ha Simon vid min sida.
Bästa gravidminne: Jasmine som gjorde mig så glad och alltid var där för mig och kvällarna när Jimena rullade runt som en liten köttbulle i magen och min mamma som jag fick en oerhört bra kontakt med och som jag uppskattar så <3



Jag tycker inte att jag har förlorat min ungdom på något sätt alls. Den har bara blivigt rikare och underbarare och mera levande. Mera värd att leva och uppleva.

Härliga Fredag

Javisst är det härligt när Fredagen kommer! Helgen är påväg och det vankas lite extra mys och gott på kvällen ;D
Idag har vi varit i Örebro och handlat mat för kommande vecka och så har jag varigt på biltema och handlat ett fotbad till mamma.  Jimen aligger och jollrar i sängen och jagoch Simon ska spela spel, kolla på film, äta godis och mysa, som vanligt med andra ord=) (Men vi lantisar kan ju inte göra mycket annat, HAHA.) Jag älskar att vara "lantis" =)
Jimena burnar på på golvet, man ser så väl hur hon vill fram och hon blir jättearg när hon inte kommer dit hon ska, det går bara runt runt =)
Ni som tycker om Rambofilmerna ska se den nya som kommigt på bio nu i mars! Jag bjöd Simon på den när han fyllde år och den var suverän! Visst har Sylvester Stallone blivigt lite till åren och den här filmen var kortareoch långt mycket intensivare än de andra, men det är en av de bästa actins jag sett! men jag älskar Rambofilmerna också.

Ni som skrivigt kommentarer: Jag lyckades radera tre stycken utan att hinna läsa dem, så kolla om just du kommigt med, annars får du gärna skriva igen!

Have a nice weekend folks! //Josie

   Mammas fotbad =)

storstadstjejen minna!

Jaha, "Minna" Du får väl ursäkta oss "lantisar i hålorna" . Idag hade jag tyvärr inte tid att fråga min Sambo hur det gick på BVC eftersom att han var tvungen att skynda iväg till jobbet. Våran relation är helt underbar och självklart är det jämställt, det du skrev är nog det dummaste jag sett. Att vi säger och skriver "det är så karlar är" är för att våran humor är sådan här. Inte för att man bortförklarar något, för övrigt behövs inte det i min och Simons relation och varför skulle man behöva göra det överhuvudtaget?Här är alla OLIKA, är de kanske inte det hos er? Jag älskar min sambo av hela mitt hjärta och våran relation kan nog inte bli bättre än den redan är. Här i våran lilla "håla" som du kallar det, så säger männen "Kvinnor!" därför att det är deras humor och deras sätt att uttrycka sig över något som är helt otroligt tjejigt. Det råkar finnas en viss skillnad på män och kvinnor och i det ena fallet kallas det HORMONER. Vilket gör oss helt olika till sinnet. Och det är inte bara hormonerna som gör att vi tänker och agerar olika. Dessutom är Nora ingen lodishåla. De turister som kommer hit varje år brukar för det mesta se det som en idyllisk, gammeldags småstad.

Och du, det är ju du som förkastar det, ser du inte vad du själv skriver? Du har fått vårat liv om bakfoten, jag hoppas att du är smartare än du verkar, när du lägger en sådan komentar som du gjorde.

Tycker ni andra som läser min blogg att "lantisar" är efter i utvecklingen ? Jag tror inte det.

BVC och förkylning

Ursäkta min dåliga uppdatering, jag är jätteförkyld, så jag bara myser hela dagarna med Jimena tills jag är frisk igen. Hon var med Pappsen på läkarundersökning idag, såhär såg resultatet ut:

Vikt: 7840g

Längd: 69½ cm

Huvudomfång: 42,4

Det står ingen annan komentar så jag antar att allt var helt OK, precis som alltid =)
Jag själv var hemma och tog det lugnt. Jag har fått nysförkylingen, det gåt inte en enda femminutare utan minst en nysning ! Men det är skönt att nysa också.

image197



Jag vill tipsa dem som aldrig har sett Greys Anatomy att ta en titt! Man blir inte besviken, det är en av de bästa serierna som gjorts. Fjärde säsongen går klockan 21:00 på kanal 5 varje Onsdag, samma dag går Women´s murderclub, fast på trean klockan 22:00. En ganska ny serie som också är helt otroligt bra!


Rolling, rolling on the river

Just det, fast inte "on the river" =) Min duktiga lilla tjej rullar helt och hållet nu, hon kom på det i förmiddags och har rullat runt sedan dess. Från rygg till mage och från mage till rygg, sötnosen! Jag blir så glad när jag ser henne upptäcka nya saker. Jag har en svag liten känsla av att det kommer att bli jobbigt att lägga henne i sängen på kvällarna nu! När jag lägger ner henne utan att hon somnat när hon druckigt vällingen så brukar hon ligga och prata en stund innnan hon somnar och nu kommer hon välf örmodligen att rulla också!  Ojoj, inte en lugn stund^^,
Påskhelgen har jag och Simon spenderat med... GODIS. nästan två kilo! =O Simons godispåsar är alltid så fulla, jag vet inte varför, men han säger " Ska det va´så ska det va´! Och så är det väl kan jag tro.. =)




Jag vill säga GRATTIS till min mamma och till min storebror Per, de fyller år idag, på samma dag så mamma fick en mysig, kort och tjock födelsedagspresent för 22 år sedan =)

Today and days before

Idag ska jag lägga upp lite bilder från i Lördags då jag och Ankan firade påsk.
I morgon Simon hela 20 år! Jag har haft lite noja och inte vetat vad jag ska köpa elelr göra för speciellt åt honom, så det blev inget speciellt speciellt^^, Ikväll ska jag bjuda honom på bio, den nya Rambo filmen. Det får bli idag eftersom att han jobbar kväll i morgon. Han vet inget än mer än att vi ska åka till Örebro! Jag tror inte ens att han vet att en fjärde Rambofilm har kommigt ut. Han tycker jättemycket om Rambofilmerna som hittils har kommigt=) Så ikväll ska mamma vara barnvakt, Jimena kommer förmodligen att ha somnat redan =) Så har jag köpt en spargris som det står "krossas vid nödfall!" på till min älskade lille ekonom och så har jag beställt förlängningskablar till Playstation 2 dosorna. Det har han velat ha länge, men inte lagt pengar på att köpa så det blir han nog glad över hoppas jag =)
Simon kom nyss ut ur duschen och var nyfiken över vad vi skulle göra ikväll =D Det är bra. Man ska retas ordentligt, innan de får komma till, karlarna ;) Haha.














Igår och idag, mycket kortfattat^^,

Igår var Ank här, Simon var hos Tim så hon var den underbara som förgyllde hela min dag =D Vi åt pizza och kollade på otecknade Alice i Underlandet, den är så otroligt skoj x'D
Just nu ska jag och Simon se film, blir nog ettan av triologin. =) (Sagan om ringen)
skriver mera i morgon ! Bye!
By the way, Jimena är jätteduktig och sitter snart stadigt! Ska bli kul att se när hon leker sittandes helt själv =)

image186


Händelserika tid

Idag har Jimmot rullat ifrån rygg till mage för första gången själv. Det är mycket som händer nu, hon sitter snart, rullar runt ordentligt snart och jag antar att hon spurtar iväg med krypningen. Det är så mysigt! Hon är så glad varje dag och när hon ligger har hon inget tålamod alls utan lyfter halva sig, nästan som om att hon gör sittups, för hon vill sitta. Så drar jag upp henne i armarna och det tycker hon är jättekul. När jag står över henne och "typ headbengar" med mitt hår så skrattar hon massor! Hon hittar varje dag på nya sätt att "prata" och gör massa olika saker med fingrarna. Jag tycker att det är redan nu som hon har börjat med pekfingret och tummen, men det är ju tidigt, men jag är helt säker. Varje liten detalj, som t ex lapparna på gosedjuren eller ögon och sådant. Det gäller verkligen att ta vara på den här tiden, man upplever den ju bara en gång=)
 Pratade med en över Gears of War som hade en liten kille på snart 2 år. Det är alltid trevligt och det är faktiskt oväntat många som spelar Gears(..!) och är pappa, eller mamma, men jag har aldrig spelat med någon annan mamma^^, 
Just nu sitter vi och spelar, såklart ;D Var på svenska lektion idag och fick tillbaka min recension, den hade gått bra, skulle bara fortkorta den lite=) Vi hållerpå att tvätta, det är typ klart nu, bara en köksmatta som håller på att tvättas för fulla muggar ;D Måste köpa lite gardiner och grejor nu, blir så sugen när Jasmo håller på och fixar och donar i deras nya lägenhet ! Tror de kommer att få det jättemysigt=) Hoppas att allt går bra och grejor! det är alltid spännande att flytta ihop=)
Imorgon blir det till att åka till Simons mamma och pappa så ska vi äta smörgåstårta och fira Simon i förskott, sedan ska vi till mamma och fira påsk.

Kan någon hjälpa mig att förstå hur jag kan lägga in typ ett videoklipp ?

Simon och Jag <3
image183

AnkiPanki med Jimena i famn!
image184

Simon och Jag<3
image185

Det räcker nu!

Sign: - - - - - - - - - - -
snälla lär dig stava korrekt, vet att du hatar när folk skriver det. Men det driver en till vansinne och vill du kan jag bevisa att varigt och blivigt är inkorrekt svenska.
Om du inte fått lära dig det nu, så kommer du def. få göra det när du ska på en högreutbildning.

Det är fortfarande inte inkorrekt och jag kan fortfarande motbevisa dig. Jag tänker inte ändra på mitt sätt att skriva, speciellt inte när det är flera andra runt omkring mig som skriver likadant. Jag förstår inte att man ens lägger märke till det, läser ni så sakta att man måste kolla varje bokstav noggrant? Man brukar annars flyta över dem därför att när man ser 3-4 bokstäver ur ett ord kommer ordet automatiskt, det är därför man kan läsa så fort. Jag pluggar nu på högre nivå och jag har fortfarande inte fått ett enda stavfel. Precis som att det är tillåtet att skriva "dig/mej" så är det tillåtet att skriva "kommit/kommigt" DÄRFÖR ATT det är den GAMLA versionen utav det Svenska språket. OCH DRIVER DET DIG TILL VANSINNE SÅ LÄS INTE, då slipper du reta dig på det. Jag tänker inte böna och be att mina läsare ska stanna kvar och älska allt jag skriver och speciellt inte de som bara har klagomål till övers, som Du. Dessutom så tycker jag att när man komenterar så SKRIVER MAN SITT NAMN. Det är en grej som driver MIG till vansinne, om du ville veta. Personligen så tycker jag att du slutar läsa min blogg nu om du är så vansinnigt störd, hade jag kunnat hade jag kastat ut dig på en gång. Ge dig iväg ifrån min blogg och komentera inget mera.
Om jag vill skriva såhär:
Pigan och den lille gossen kommo genast ned för att leta; men ehuru de voro nära att trampa på honom, kunde de likväl icke se honom.
Så får jag göra det, det är GAMMELSVENSKA. Riktig gammelsvenska. Och kom för fan inte och säg att det är Norska!



Ja, detta gör mig jävligt förbannad, rent ut sagt, däför att jag tycker att diskussionen är över och att jag har varigt tydlig i hur jag tycker och det är ju min blogg och jag som bestämmer. Gillas det inte så läser man inte, tycker folk att det är svårt? Är det så att folk r så otroligt skvallersugna att de inte kan sluta fast att man stör sig så ? Då kan man ju faktiskt inte störa sig så jävla mycket ändå. Och ja, jag uppskattar när man skrievr sitt namn, speciellt om man har ett klagomål över bloggen. Är det inte just det som är meningen ? Det finns ju en ruta för det. Nu tänker jag börja tillåta alla komentarer och de som är utan seriöst namn rensar jag bort.

Första inlägget

Nu sover Jimena och jag har äntligen tid att skriva lite. The Rose igår blev helt okej, men pocahontas gick inte så bra alls. Vi hade stått och sjungigt sedan klockan tre på dagen och konserten var vid sex,  så rösten var ganska slut. Annie´s song tror jag gick bra den med, vet inte vad de andra har sagt än^^, Hoppas det var bra. Jimena hade nyss fått välling från 6 månader så hon hade lite magknip. stackars Simon, han fick knalla runt i kyrkan med henne tills hon somnade mot hans mage =) Jag ska skriva mera senare, men nu ska elle komma och jag ska se days of our lives.
image182

Vårkonsert - Marie Nordenmalm & Björn J:son Lind

Dags för vårkonsert! Jasmo skulle inte vara med, synd nog. Men jag ska iallfall, jag ska sjuga solo =D The rose och så sjunger jag en vers och introt på Pocahontas och så sjunger jag och Ankan en låt tillsammans, Annie´s song av John Denver. Nu ska jag strax gå iväg och öva innan föreställningen klockan sex ikväll. såhär ska jag se ut: En svart klänning som är lite skrynkelpösig över brösten, smiter åt i midjan och kjolen hänger lite rynkat löst ner, jag lyckades inte få till bilden så att man ser så bra - det var Simon som tog;P - men men =D Förhoppningsvis blir det flera bilder från själva konserten så att det blir lite fint =D



! Vinnarbilden !


Ja här kommer den, med ynka en röst ifrån tvåan, Bild nummer 5!



image157

Tack till alla er som har medverkat! Det blev totalt ca 50 röster, vilket jag tyckte var lite lite, jag har ju trots allt runt 600 trogna läsare, men, bättre lycka nästa gång!


Röstningen...

..Avgörs ikväll, kanske ganska sent, så se till att rösta på under tiden!

Familj på tre<3

image177


image179

image180

Jag är med i en tävling

http://enlitentax.blogg.se/

Kolla in tävlingarna här =)

Detta är vad jag kan vinna;



Tyckte den var söt.. =D

Klarvaken Jimmo, 6 månader

Jimena vaknade inatt runt ett. Jag klåg och läste en bok och så skulle jag gå och kissa, så jag tittade ner i spjälsängen som jag alltid brukar göra och då tittar en klarvaken liten Jimena upp på mig. Det här hände för några nätter sedan också. Jag stoppade om min lilla tjej och gick iväg, när jag kom tillbaka så låg hon likadant. Hon verkade inte hungrig elelr så, för hon äter ju aldrig på nätterna, men vaken var hon. Så jag läste en liten stund till och Jimena låg och tittade runt. Till slut, efter att jag stoppat om henne femtioelfte gången, så jollrade hon till lite: kollikollikolii, så somnade hon. Jag vet inte varför hon har börjat vakna på nätterna, det har hänt en eller två gånger förut med, men inatt var det extremt för hon var verkligen klarvaken! Jag hoppas att hon inte börjar bli vrålhungrig också. Vi har så himla skön rutin, hon äter vid åtta på kvällen och somnar då och så vaknar hon från allt mellan 7 och 9. I morse blev jag tjurig på Simon för att han inte hade väckt mig. Jag brukar ALLTID vakna när Jimena så bara gnäller, men imorse hade hon vaknat halv nio och gråtigt och det hade Simon vaknat av, men det hade tydligen inte kopplat att han skulle väcka mig och sedan gå upp och göra vällingen själv. Istället så somnar han om och väcker mig vid 09:20. GAH! De där så kallade "männen". De är oftast slöa och själviska, ändå älskar vi dem så mycket.. Konstiga hormoner i kvinnans huvud och kropp må jag säga.

Jimena fick päronpuré idag, ekologisk ifrån hippo elle rvad det heter, jag har ingen aning om vad hon tyckte om det. Jag tror att det inte var så populärt. Hon smakade nogrant och grimaserade, men ville ha mer. Hon blev nästan tårögd i slutet, därför tro jag att hon ogillade det starkt, men hon gapade ändå efter mera? Hon är iallfall otroligt söt =D Så därför bör ni rösta, skrolla ner ca tre inlägg så kommer ni fram=)


Ett litet kort på mina två underbaringar, på 6-månaders-dagen!
GRATTIS JIMENA<3
image175

Tår i munnen och sitta på rumpan | Jasmine och Joline och bb-kort

Ja, så är det!
Idag har Jimena fått tag på sin stortå och lyckats SMAKA på den för första gången! =) Och hon kan sitta en liten stund, alldeles själv nu, men det är svajigt, helmysigt! =) Om jag lyckas, ska jag fånga allt på bild de närmsta dagarna.
 

Jasmine och Joline har varigt här idag, äntligen! Eftersom att Jollis har haft RSvirus så har vi inte kunnat träffats innomhus förren nu, vi har bara kunnat vara ute och gått så det har ju inte blivigt så mycket på sistone. Jimena och Joline låg bredvid varandra och Jimena tog Jolines tuttenapp, haha! Lite senare satte vi dem mitt emot varandrai soffan, Jimena var oerhört glad och det visade hon minnsan, men Jollis blev nog lite rädd för Jimena var så högljudd, underläppen började darra och sedan så storgrät hon, varje gång Jimena skrek eller skrattade framför henne, lilla sötnosen =) Jasmine kom med Joline i bärselen, jag blir väldigt sugen på att köpa en sådan jag med, det verkar vara så smidigt och skönt. jag ville verkligen ha en sådan i början, men det blev aldrig av att köpa någon.

image171


Nu har jag tagigt kort på mina kort, så att ni får se Jimena som nyfödd! =D


Badar och ligger på mage, kanske 1 månad gammal.
image172


Sover hos Pappa på BB och hos mamma när vi kommigt hem.
image173


Badar igen, kanske 1 månad gammal.
image174


Det kommer nog mer, ju mera vi framkallar =) Vi hade ju inte någon digitalkamera, utan en gammal vanlig sak.

studiedag!

Jahopp, nu är det dags att köpa nya bodysar igen och pyamaskläder och byxor och overall! Så när Jimenas pengar rullar in så blir det shoppingdags, hon fick ju inget utav själviska mamman när jag storshoppade själv... Idag är det studiedag så jag och Jimena ska gå ut och gå, köpa välling och laga mat, senare ikväll blir det till att plugga. Matte,svenska och engelska. Jag skriver lite senare, men,
Glöm inte att checka in syrrans blogg: http://perita.blogg.se och glöm inte att rösta på bilderna lite längre ner!


Mina älsklingar

image170

Jag älskar er två så enormt mycket, jag hoppas att det alltid kommer att vara vi tre, kanske fyra någongång<3


Bra länk



Bli medlemmar här! Genom att gratis värva andra medlemmar och blir medlem på en amssa olika sidor, gratis, så kan man till slut tjäna ihop till tex en biobiljet eller två.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=32383

Röstning, vilken Jimena är finast =)

Jaha, som ni redan vet så blev jag av med ca 200 bilder när vi ominstallerade datorn. Där fanns det otroligt fina kort och nästan alla mina favoriter var där, sådana som jag inte lagt upp på bloggen därför att de verkligen var för fina=) Jag vill inte att folk ska stjäla mina bilder såklart. Men här är de som är mina absoluta favoriter nu!

Röstningen går till såhär, smidigt och enkelt, man får en röst var som man får sätta på valfri bild. För att röstningen inte ska bli så liten så får ni gjärna tipsa andra bloggare att rösta!
Röstningen håller på ifrån Fredag den 7 Mars till Fredag den 14 Mars. Rösten lägger du i en komentar, till bild 1, bild 2, bild 3, osv. Alltså, första bilden är bild 1 och andra bild 2.




städdag

Jahopp. Nu ska jag städa.. Heeela denna lägenhet. Fy. :P Jag var på engelskalektion idag, det var lärorikt.. vi diskuterade mycket om krigen mellan irak och usa, bin laden och 11/9.  På engelska, förståss;P Men jag förstår inte en sak. Varje gång jag ska prata på en lektion så går det inte alls så bra att hitta rätt ord och meningar, men när jag pratar med en okänd människa som bara är social eller inte hittar vägen, då flyter det på och är hur enkelt som helst! Jag är aldrig nervös på lektionerna och så, det går bara inte och det är så jäkla irriterande rent ut sagt.
Ikväll ska jag sola med Ankan, nu har jag minnsan fått mani på solning=) men det är ju så sköönt! Och så ser man inte så blek ut heller.
Jimena ligger och sover i soffan, hon har sovigt sin lunch ganska så länge nu, det känns skönt. Då kan jag slappna av lite och dricka en cappuccino i lugn och ro!

Lägger upp bilderna ikväll tror jag=)

Kolla in!

Systers blogg! =D
http://perita.blogg.se
Ta en kik och lägg en komentar =)

Andra inlägget idag..

Idag har min älskade syster tagigt sig en tur på en nyskodd Qurido =) Hon hade visst lite svårt med ridbyxorna och magen! Jag saknar att rida ännu mera nu när jag nyss har gjort det. hon funderar förresten på att skaffa sig en blogg! =) Då får ni se massor av mera ifrån henne =) Jag har ingen ny bild på hennes mage nu, men den har blivigt ganska så stor iallfall =) Och den är jättemjuk! =D

Jag och Jasmine solade igår på filmhuset, det var verkligen jätteskönt. Jag ska sola snart igen! Haha, Jasmine tycker om att sola, men hon tycker att det är tråkigt så hon somnar i solariumet, det gjorde hon såklart i går med;P Hon köpte en klubba för att ha något att göra^^,

Jimena fick mangopuré idag, det tyckte hon jättemycket om, men konsistensen är lite besvärlig=) Jag tycker också om mangopuré, det skulle jag kunna smaska i mig som godis!

Om jag får tid ikväll ska jag blogga alla mina favoritbilder! Då ska ni rösta ;D

Nu ska jag ge mig ut i det här hemska mulna vädret. Gå till bankomaten och ta en promenad för Jimmots skull. Och min konditions skull kanske?.. =P


image151

time for underweres!

Jaha, som de flesta säkert redan vet så har jag och Jasmine varogt på Marieberg häromdan och shoppat loss. Hon har skrivigt på sin blogg att jag var "extrem på underkläder"  haha, jag kände att jag behövde en ny garderob ;D Det var jätteskojigt att vara iväg, men ganska så jobbigt. Jasmine befallde mig att ha högklackat, för hon skulle känna sig gigantisk i sina egna klackar annars, så vi hade skapligt ont i fötterna efter hela sju timmar!
Joline och Jimena var jkätteduktiga, de gick om varandra lite. Först var Jimena superduktig och Joline lite gnällig och senare tvärtom. Jimena fick tråkigt och Joline gav sig till ro. =)
Jag köpte som skrivet underkläder och så köpte jag två linnen, leggins, kofta, örhängen och halsband.


Nattlinne
image147

BH ar
image148

Bustier
image150




Trosorna till allt
image149

Shoppingdags emd jasmo - underkläder!

JAG LOVAR ATT JAG SKA LÄGGA UPP ALLA MINA UNDERKLÄDESKÖP INNOM KORT! ;D

Tisdag

LillhyzZ

Kan inte du lägga upp dina favoritbilder på Jimena så får vi läsare rösta o säga vilken bild vi tycker är finast?
kram



Det ska jag absolut göra, måste bara kolla vilka favoritbilder det är jag har! Jag blev av med en massa när vi formaterade om datorn för ett tag sedan och där var det många bilder som jag verkligen inte ville förlora, men men. Jag ska ta en titt och jag lovar attd et kommer under veckan.. =)

Härliga måndag

Igår var jag och Ankan iväg till stallet, det var hur härligt som helst! Men jag tror Ank tyckte att jag blivigt lite chicken på hästryggen! Haha, det är nog inte så likt mig^^,. Tyvärr så glömde jag kameran! Det var synd, men nästa gång kanske vi lyckas fånga oss på kort =) Jag har verkligen verkligen verkligen saknat att rida! Samtidigt som all vana sitter inne, balans osv, så är det helt ovant. Kändes jätteknäppt samtidigt som det var som att jag ridigt för en timme sedan. Sitsen var nog inte så vacker, det var iskallt att rida igår!.
Nu ska jag och Jimena snart gå iväg till Jasmine och Joline, vi ska åka till Marieberg och shoppa sönder! Till skillnad från Ank och mig så får vi nu bra väder. ;D
 

Åter en söndag

Nu ska jag upp och rida och mocka med Ankan och i morgon ska jag och Jasmine, Joline och Jimena åka till Marieberg och shoppa kläder, våra studebidrag har kommigt=). Ikväll ska jag, Simon och Jimena mysa som bara den, äta gott och se bra film eller spela spel =D image146

Kvällens Frågestund =)

Hur var din reaktion när du blev gravid?
Jag var helt förundrad, tyckte det var helt otrolig underbart. Det var första reaktionen. Sedan så började jag tänka lite men jag kom aldrig ifrån känslan av att det var helt otroigt och underbart och senare försökte jag mata in i hjärnan att  "det är en bebis i min mage, det ligger ett dunkande hjärta - ett liv- här. (Med handen på magen) Jag blev helt otroligt lycklig utav tanken.

Vad tyckte Simon om det?
Han fick panik och blev skräckslagen säger han. Haha, men han tyckte att det var mysigt. Mer får jag inte ur honom, min underbare pojk <3

Och vad tyckte dina föräldrar?
Mamma blev glad och sa att hon skulle stötta mig i alla mina val, när jag gjort klart för henne hur jag hade valt blev hon helt överlycklig och började fixa och dona med allt. Så mamma blev lycklig. =)

Använde ni skydd?
Nej, vi använde inget skydd.

Var Jimena planerad?
Hur vill man se på det? Vi använde inget skydd och visste precis vad som kunde hända. Jag brukar säga att hon var oplanerad, men väldigt välkommen. För det var hon ju, helt otroligt underbart välkommen.<3

Hur märkte du att du var gravid?
Det var min magkänsla. "Jag är gravid". När jag sedan gjorde testet visste jag det redan, så plusset blev bara en väntad bekräftelse.



Hur går det ekonomisk?
Det går jättebra, vi kan spara, både jag och Simon, i månaden. Ganska mycket med tanke på att våran hyra ligger på 5200 ungefär. Vi har "lyxlägenheten". Det blir annorlunda när min föräldrapenning går ut, då måste vi nog flytta till något billigare om inte Simon har fått ett annat jobb. Det kan sparas även utav Jimenas pengar i månaden, så hon har en prickig liten spargris bredvid sängen. =)

Hur går det med plugget?
Det går jättebra! jag pluggar på Komvux, just nu Matte A Engelska A och Svenska A. Vecka 15 börjar jag att läsa Etik också eftersom att jag ska gå omvårdnadslinjen. Jag kommer att plugga in ettan och tvåan tills Augusti 2009, då jag börjar skolan på Gymnasiet och går sista året där. Det är så det är planerat hittils iallafall.


Tjänar du några pengar på din blogg? (Reklam och sånt.)
Jag tjänar inga pengar alls på min blogg. Ibland har jag nästan tusen läsare, men det var mest i början faktiskt, nu ligger det runt femhundra. Så jag har nog lite för okänd blogg för reklam och sådant. Synd tycker jag! Jag vill gjärna ha massor med läsare, såklart!





Fråga mera! =)

Lördag

argh! Jag har skrivigt vitsippor, men det är ju fel, det är ju snödroppar god damnet.. i inlägget "underbara februarivår".
 Skrievr ens nutt senare

RSS 2.0