Days-Time

Nu ska jag och Jasmine snart se Days of Our lives ;D

Jimena är jätteförkyld med nästäppa och ligger just nu och sover. Antagligen blev hon dagissmittad från Sam och Liam. Jag ser det positivt, en snuva mindre på dagis senare ;)

Hoppas eran dag blir trevlans!

Nu ska jag jävlas lite med Jas! ;)

Jaja Jasmo, uppdatering! (Jag är slöö ;D)

HEJ!
Nu ska jag uppdatera, det har ju faktiskt hänt en del, men först ska jag förklara mig.
Jag har inte uppdaterat här så mycket på senaste tid för jag har blivigt SLÖ. Alltså LAT ^^, Istället har jag suttigt och läst en massa intressanta trådar i forumet på Familjeliv.se.  >.<

I Lördags fick jag och Sime (uttalas Sajm) våran efterlängtade egna kväll och natt. På eftermiddagen lämande vi Jimena hos mormor, vi fikade där och var ute på gården och hjälpte till lite. De har ju fårr ursöta kaninungar. Avskedet av Jimmot var sorgligt, jag kunde knappt slita mig och när vi parkerade hemma såg jag henne i bilbarnstolen när vi gick in, jag såg hur ledsen hon skulle bli om vi lämnade henne där och det smärtade mig så. Jag fick fråga Simon om hon verkligen var hos mamma och inte gråtandes i bilen. När vi väl var inne i lägenheten släppte det och vi spelade Guitar Hero på hög volym. (Något vi inte kan göra annars)
Efter lite skönt Chill hemma fixade Simon en lykta på bilen medan jag duschade och gjorde mig i ordning för kvällen, det var dags för mat och bio! Vi käkade enkelt på McDonalds och såg Step Brothers. Det är en av de roligaste komedier jag har sett! Den måste ni se! Simon och jag skrattade konstant och hade det mysigt i biosalongen.
Senare hemma spelade vi spel och såg film och åt massa gott. Det var en kväll att slappna av på och det gjorde vi. Nästa morgon tog vi en dusch tillsammans och det var underbart! Förut duschade vi alltid tillsammans, det bara blev så från början och nu när vi har Jimena går det ju inte att göra så så ofta eftersom att hon lätt vaknar och man kan överhuvudtaget inte slappna av. Så gick vi ut och gick, spelade lite och åkte till sist för att hämta Jimena och äta mat där.
Jimena hade haft det jättebra och hade nog inte saknat oss så värst mycket, vi fick ett leénde i fönstret när vi kom och när vi skulle krama om henne skrek hon och sprang iväg. Sötnosen<3

Det var underbart att få tid tillsammans men också att få hem Jimena igen <3

Det var i stort sett våran lyckade helg.

Nu Måndag =D

Då var vi hos min udnerbara syster och jag fick köra hela vägen dit! Till och emd med solen rätt i ögonen så att man inte ser de vita strecken på vägen. Min mamma är väldigt osäker när vi ska köra, fast att hon samtidigt erkänner att hon kan slappna av när jag kör. Det är för att hon är osäker i sin egen körning, men idag gick det bra bra, som alltid. När vi var där gjorde vi mat till mig, mamma, Alexander, Maja, Syrran, Bernt, Oscar (Bernts son), Älgen (Jobbarkompis till Bernt), Jimena, Sam och Liam. Det blev potatis, sås, köttbullar och en jättegod sallad som Bernt slängde ihop på ett naffs.
Sedan red jag på Qurido och alla barnen lekte ute på gården.
Det var så himla mysigt att vara hos syrran för det är så sällan och jag saknar henne varje dag! Synd var bara att min bror int evar där, han är i norge och söker jobb med sin kompis. Lycka till Per!
Lilla Kevin är SÅ SÖT!! Han är jättelik min bror och min morfar, men samtidigt jättelik Bernt och hans son som han såg ut i samma ålder. Han ler så fort man gör en rolig grimas och är inte det minsta blyg än. Han är ca 3 månader gammal nu.

BILDER


Min fina Syster<3    .Kevin Busfrö<3   .Das sisters<3




Äntligen Fredag

Igår var vi ute och gick tillsammans med Jasmine och Joline. För en gångs skull dröjde det inte en månad emellan liksom! Sen struntade jag i städning och allt vad det heter och bara lade mig för att läsa när den nya designen var klar och Jimena hade somnat. Jag håller på med boken "Anne Franks Dagbok" många av er vet säkert vilken det är. För er som inte vet så handlar den om en Judisk flicka som skrev dagbok under andra världskriget. Hon överlevde inte sen men boken blev inskickad och publicerad. Den är väldigft intressant och faktiskt rolig också!

Jimena sitter och drar upp alla kläder som jag nyss har vikt. Mitt eget fel eftersom att jag inte har gått in och lagt in dem i klädskåpet.
Hon har de senaste nätterna fått sova i resesängen, så att hon vänjer sitg vid den och inte blir orolig när hon ska sova över hos mormor i morgon. Det går helt okej, men det är lite intressant när det inte är spjälor utan nät.

I dag kom Chico hit på morgonen, han ska vara här under helgerna framöver tills huset är klart. Det är verkligen jättemysigt!
Mamma kommer snart och hälsar på och dricker kaffe, jag saknar henne så underveckorna så det här blir våran egen lilla tid =) Sen ska jag städa hela lägenheten som jag alltid gör på fredagarna och när Simon kommer hem går jag direkt till kören. Vi ska ha en gospelkonsert med Cyndee Peters! Så nu är det väl lite extra spännande. Synd är att vi inte får sjunga solo dock.
Efter kören åker vi direkt till örebro och handlar maten för den kommande veckan och sedan, äntligen, kan vi ta helgen. Underbart!

Jag vet inte när jag uppdaterar igen, i morgon ska ju jag och Simon ha våran egentid tillsammans. Vi ska gå på biofilmen StepBrothers och förmodligen äta något gott.

Vi önskar er alla en skön helg!

Tack så hemskt massor för den fina designen!

Ja, snälla Erica har tagit sig tid att göra denna glödheta design till min blogg, jag är jätteglad

Visst blev den superfin


Så, tack så hemskt mycket  =)

Här är hennes länk till hennes blogg.

http://sondagsbarn84.blogg.se

Där kan ni läsa om en massa skojigt och även titta på de designer hon har gjort, de ligger i en egen kategori, så ta en kik! =)

Full fart hela helgen!

I fredags var det den vanliga handlingen i Örebro. Jag har gjort en veckomatlista för att det ska gå åt mindre pengar på mat. Det blir förståss dyrare under själva veckohandlingen, men jag behöver inte springa och småhandla för hundra kronor varje dag här i Nora då, vilket kommer att sätta ner matpengarna rejält! Så det känns skönt, nu kanske jag kommer att kunna spara en del och använda en del till mig själv i månaden. ISåfall ska jag spara det mesta, jag vill tex verkligen kunna ta mitt körkort när jag är arton och inte när jag är 25.
På kvällen var Nathalie och Conny här som jag skrivigt i ett annat inlägg.

I Lördags förmiddag gjorde vi oss i ordning för att åka till Tim och Millan. Han har en jättefin lägenhet! Det var första gången vi såg den. Där hade vi trevligt, Jimena hade med sin lilla bil att spela på och vi åt korv med bröd och såg på film. Innan vi åkte vidare så fotades Jimena till Millans och hennes kompisars projekt. Hon gillade inte att sitta i lövhögen så jag fick fjanta mig ordentligt för att få henne att iallafall se lite glad ut. Jag kände mig lite dum som sprang runt och lekte apa.. Men, är man svårtflörtad så är man, min lilla ängel =)
Så åkte vi och hämtade Nicklas och Mikaela och åkte hem.
Jimena somnade på en gång för natten när vi var hemma, hon hade vart i farten hela dagen så hon var jättetrött. Så vi satte oss och spelade lite spel, käkade godis och beställde pizza. innan vi gick och la oss kollade vi på Wrong Turn. Det är en av mina favoritfilmer i kategorin skräck. Tvåan har jag bara sett början på men den verkar inte lika bra alls, det återstår att se.

På Söndagen åkte Niklas och Mikaela hem och jag och Simon städade lite för på efermiddagen kom Jimenas farmor och farfar. Det var mysigt att återse Chico igen ! Det tyckte vi allihopa =)

Idag kommer Ankan hit, alldeles snart.
Jimena har duschat och gått runt i pyamas tills nu, då hon ska sova lite om hon somnar. Pappsen kom hem och hon gav honom som vanligt en bamsekram och hon försöker säga pappa hela tiden nu, det är underbart att höra!

Nu ska jag ta tag i disk och ordna tvätt till i eftermiddag och vänta på Ank.

Ha en underbar dag! =)



Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Lördagen blir väldigt spännande, särskilt kvällen som bjuder på en helt oväntat romantisk händelse.

 

Oxen 21/4-21/5

Ingen märklig lördag egentligen, men mysig blir den bara du kan undvika att stressa. Ledig tid är bra.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

På många sätt får du en spännande och innehållsrik lördag. Bland annat händer det saker med kärlekslivet.

 

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för sport och för dina egna intressen, men i övrigt blir lördagen händelselös och nästan tråkig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du känner dig en smula trött men detta förhindrar inte alls att du får en synnerligen romantisk lördag.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen blir ganska trasslig. Huvudsakligen är det kärleksproblem som du måste tampas med. Trist.

 

Vågen 24/9-23/10

En flirtig och underhållande lördag väntar. För dig som söker efter en ny kärlek blir kvällen ljuvlig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har gott om energi och kan du bara fokusera på något vettigt blir lördagen produktiv. I övrigt lugnt.

 

Skytten 23/11-21/12

En spännande, synnerligen romantisk lördag väntar. Allra mest händer det runt dig som är född i november.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du är sportig och energisk. I övrigt händer det inte så mycket. Du passar på att få småsaker gjorda.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Lördagen blir avkopplande, rolig och dessutom romantisk. Trots höstmörkret blir tempot skyhögt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir förmodligen inte riktigt som du hade tänkt dig. Kärleksbekymmer stör din sinnesfrid.

 


Lördag

Ska vi till Tim och Camilla. Camilla ska fota Jimena till ett projekt hon har i skolan och så ska vi umgås och ha roligt =) På vägen hem tar vi med Nicklas och Mickaela som ska sova över hos oss till i morgon. Jag ska även ringa mamma och höra om jag får övningsköra i morgon.


Återigen, någon som kan hjälpa till med en design?


Ha en underbar dag! =)

En trevlig dag, igår =)

Igår var vi ute i höstvädret och hade mysigt =)
Senare på kvällen så kom min kära vän Nathalie och hennes kille Conny, vi kollade på idol med en massa godis och dricka och sedan spelade Conny och Simon Halo3 hela kvällen och vi hade knappt nått att säga till om, så vi gick och köpte lite Pringles istället =) Det var gott. Så bänkade vi oss i köket och sjöng sonata låtar och lyssnade på lite annat.

Saknar dig redan Nathalie! <3

Jimena i höstlöven med Chico



Vi serlite roliga ut här båda två, men det var ju vad vi hade också ;D

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du väntar dig en helt alldaglig fredag men i själva verket blir det gott om skratt och roliga situationer.

 

Oxen 21/4-21/5

Fredagen kan antingen bli väldigt romantisk eller vardaglig. Utvecklingen beror på dina egna val.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du får en spännande, sensuell och underhållande fredag, Månen gör att din charm är maximal just nu.

 

Kräftan 22/6-22/7

Egentligen trivs du bäst med en lugn fredag men du har inget emot romantiska inslag eller rentav passion.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du vaknar på dåligt humör men saker och ting ser ljusare ut redan vid lunch, och kvällen blir rolig.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du behöver fysisk aktivitet för att kunna koppla av, annars förblir du spänd och det försämrar fredagen.

 

Vågen 24/9-23/10

Du behöver äventyr och omväxling, allra helst ett miljöombyte. Unna dig något roligt som inspirerar.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Gott om kärleksmöjligheter men i övrigt en ganska stillsam fredag, och det passar dig väldigt bra.

 

Skytten 23/11-21/12

I sista stund ändrar du dina planer, och det gör fredagen både roligare och mer besvärlig än du tänkt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Bra dag för kärlek, mysiga stunder hemma, och sport. På dansgolvet trivs du däremot inte alls just nu.

 

Vattumannen 21/1-18/2

En relation trasslar men du ignorerar detta och njuter av en rolig fredag utan förbehåll. Fin kväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen visar upp både bra och dåliga sidor. Gott om romantik men också en hel del trista bekymmer.



Svar:

. om Käre Gode gud, Hur ska jag klara detta GOTTESUG!:
går inte du i skolan?


Namn?
Nej jag har ingen möjlighet att gå i skolan den här teriminen - Som planerat var att jag skulle ha gjort - därför att min mamma och hennes familj hittade deras sedan länge efterlängtade hus. Därför har jag ingen tillgång till en dagmamma och hade jag satt in Jimena på dagis direkt när hon var ett hade jag behövt ta igen två månader utav EN TERMIN med 650 Päng i kurser.

Det skulle inte ha funkat, som du kanske förstår. I vanliga fall läser man det på ett år.

Därför hoppar jag på nu efter jul, i Januari alltså, och börjar skolan då.

Käre Gode gud, Hur ska jag klara detta GOTTESUG!

Ja HerreGud! Det känns som att jag är gravid igen, så gottesugen är jag. Som ni kanske har läst i tidigare inlägg så har jag och Simon ätigt en hel del gott. Pizza, Choklad, Coca-Cola. Nu är det slut med det och inte ska man säga tyvärr, därför att det är bra. Vi är nu inne på andra veckan utan något gott alls i veckan, utan bara i morgon Fredag och på Lördag. Första veckan var jag så mallig så, det var ju "Piece of Cake;)" Men nu! Ända sedan i Tisdags har jag trott att jag ska gå åt, jag är så sugen!! Det går inte tio minuter utan att jag tänker på Choklad, Nougat, Toblerone, Fizzybubbel... Yeah, you name it.
Som förståeligt är har jag vart otroligt sockerberoende. Det borde finnas nikotintabletter för sockerberoende! Men, en sak är jag STOLT över! Ni andra kanske tänker att det är väl lätt som en plätt, men inte jag inte ^^,

Jag har gått förbi varenda godsak i affären, utan en blick över axeln.

Mhmm, Creeds till mig =)



Kommentera! Ditt Favoritgodis, eller något att rekomendera kanske?.

Jimena kan 1 år- 1 mån- 3 dagar

Jag vet att endel av er nu kommer att tänka saker i stil med "Det där kan alla ungar tillslut, varför skulle hennes vara så speciell" Men nu är det så att det även finns de som är intresserade av hennes uppväxt och framgång, men, främst av allt skriver jag det här för att själv ha att läsa senare, tillsammans med Jimena att när hon var ett år och en månad så kunde hon de här sakerna.



Jimena kan


Sitta
Krypa
Stå

Peka
Klappa händerna
Vinka
Spela på underläppen

Jimena kan dansa

Vicka på rumpan
Snurra på höfterna
Digga med huvudet
Veva med armarna

Jimena kan visa mig

Näsa
Öga
Mun


Jimena kan säga

Titta
Där
Mamma

Jimena börjar kunna säga

Tisse (Kisse)
Näsa
Pappa

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Torsdagen handlar huvudsakligen om ekonomi eller praktiska beslut av olika slag. Känslorna får vänta.

 

Oxen 21/4-21/5

Månen ger dig en härligt romantisk torsdag med flera oväntade inslag. Du är dessutom själv impulsiv.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen handlar mer om det andliga än om det fysiska och tekniska. Bra dag för riktigt djupa tankar.

 

Kräftan 22/6-22/7

Mest handlar det om kärlek, romantik och varma familjeband. Torsdagen ser ut att bli riktigt njutbar.

 

Lejonet 23/7-23/8

Torsdagen blir inte så lyckad. Du fokuserar på det negativa och detta väcker trista reaktioner hos andra.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är produktiv, inspirerad och en ovanligt skicklig ledare. Torsdagen passar särskilt fint för arbete.

 

Vågen 24/9-23/10

En ganska vanlig torsdag passerar. Du trivs extra bra om du kan träffa goda vänner och småprata lite.

 

Skorpionen 24/10-22/11

En impulsiv, kreativ och synnerligen spännande torsdag ligger inför dig. Du har tur i kärlek dessutom.

 

Skytten 23/11-21/12

Torsdagen blir vardaglig, mest handlar det om arbete eller rutinuppgifter. Ingenting speciellt händer.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du är lite irriterad på vissa av dina vänner men i övrigt blir torsdagen riktigt lyckad och trevlig.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Många små irritationsmoment kan leda till dåligt humör och konflikter. Inte din bästa torsdag riktigt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

En dag fylld av energi och goda idéer. Samarbete är nyckeln om du vill nå riktigt fina mål. Mysig kväll.



Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig inspirerad. Framför allt vill du åstadkomma mycket rent praktiskt, gärna i ditt hem.

 

Oxen 21/4-21/5

Den här onsdagen handlar om passion och kreativitet i överflöd. Månen utövar ett starkt inflytande.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En ovanligt inåtvänd onsdag väntar. Du reflekterar en hel del över saker som andra säger och gör.

 

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen börjar på fel fot men utvecklas åt rätt håll. Goda chanser till en riktigt fin och mysig kväll.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du har stora planer för onsdagen men tvingas sänka tempot. Du har helt enkelt inte riktigt rätt ork.

 

Jungfrun 24/8-23/9

En charmigt romantisk och dessutom lärorik onsdag väntar. Ovanpå det kan du göra en riktigt fin affär.

 

Vågen 24/9-23/10

Du förväntar dig en stressig och besvärlig dag men till din förvåning blir onsdagen lugn och mysig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

En dag som styrs nästan helt av dina impulser, din smak och dina idéer. Troligen mycket lyckad afton.

 

Skytten 23/11-21/12

Större delen av onsdagen går åt till arbete eller småsaker. Ingenting märkligt inträffar. Mysig kväll.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du vaknar retlig men trots detta blir onsdagen både produktiv och trivsam. Du har gott om energi.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Onsdagen blir underhållande men du är inte riktigt på rätt humör för det. Du känner dig lättirriterad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Bra dag för vänskap, sport, utomhusaktiviteter eller fest. Du är sällskaplig och utåtriktad just nu.

 


Nu är det endel som har frågat, så jag svarar:

Jimena har sovit fulla nätter sedan hon var ca 3 månader gammal och det har verkligen vart jätteskönt! Jag har haft tur. Plus på det har hon sovit lunch och middag, sammanlagt ca fyra timmar om dagen. Det har vart tur för mig det med för jag har vart otroligt trött under hennes första månader.

Vid ett års ålder började hon vakna på nätterna och sova kortare tid på dagen. Hon drömde mardrömmar och kunde sätta sig upp oich gråta mitt i natten. Detta har avtagit nu, det är mycket som händer i ett barns kropp och sinne vid ett års ålder. Nu vid ett år och en månad har hon slutat sova middag, så hon sover ungefär en timme på dagen och sedan sover hon för det mesta 7-6/7.

Jag känner mig glad och stolt över att hon har sovit så bra jämt och jag tycker att det är skönt att det inte är krångel på kvällarna nätterna. Sålänge hon sover hela nätterna får hon gjärna vara uppe hela dagen. Det som är synd är att hon verkligen behöver mera dagsssömn för de sista timmarna innan kvällssömnen är hon trött, grinig och gnällig tills hon blir övertrött, en halvtimme innnan läggdags. Då springer hon runt och skrattar hela tiden istället som är jättemysigt att se på, men det är inte bra.

Så, jag trivs med hur det är. Jag får saker gjort och egen tid. =)

Älskade trötter..

.. Som aldrig sover middag längre.



Mamma älskar dig, Busunge <3

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Fullmånen ger dig en inspirerande tisdag. Du tar ut svängarna, det ger både fördelar och en del trassel.

 

Oxen 21/4-21/5

För dig blir detta en lugn dag. Det stormar en hel del i omgivningen men inget rör dig personligen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Tisdagen blir spännande och kanske romantisk. Det exakta innehållet avgörs mycket av dina egna val.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har svårt att hålla tand för tunga, något som ger en del positiva effekter men också vissa negativa.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du vågar vara ditt sanna jag och det ger dig flera fördelar. Utmärkt dag för att knyta nya kontakter.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Ingen dramatisk dag. Du har tur i kärlek men det leder inte till någonting himlastormande just nu.

 

Vågen 24/9-23/10

En trevlig tisdag väntar även om du kan bli ganska stressad. Andras impulsiva val påverkar dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Tisdagen blir avkopplande, mysig, sensuell och allmänt angenäm. Extra bra dag om du gillar sport.

 

Skytten 23/11-21/12

En livlig och händelserik tisdag väntar. En person i din närhet är oförblommerat ärlig, helt oväntat.

 

Stenbocken 22/12-20/1

En oförsiktig kommentar kan orsaka rent kaos. Det är inte bara negativt för dig, i alla fall inte på sikt.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Underhållande tisdag på alla sätt, och det är precis vad du behöver. Humor gör livet enklare just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Rätt bra dag för affärer, och kvällen blir mysigare än du hade väntat dig. I övrigt händer inte mycket.

 


Joline och Jasmine | Igår och idag

Igår:
Var vi hos min mamma med familj och hälsade på. Min Låtsasbror Jonas och hans flickvän Sofia kom också med deras 2½ månad gamla Viktor. Han var så otroligt söt, såg ut som en liten farbror! Så vi åt kotletter och kyckling med potatis och annat gott till.
Det var jättefint väder och skönt ute, så vi gick en lång promenad allihopa med Taro skuttandes långt fram. Jag saknar honom så! För er som inte vet så är Taro familjens Forsterh, en hund med andra ord. Helt underbar kille!

Jag och Simon med mamma i bakgrunden


Idag:

Jimena, jag, Joline och Jasmine har haft en underbar dag tillsammans! Det var jättelängesedan nu och det var verkligen kul att se Jolines framsteg! - Hon kryper och pratar och står! Så söt =D
Så vi började dagen med - gissa vad.. - att kolla på Days of our Lives såklart. Sen så gick vi ut med Chico, svängde in på Komvux och Ica för att handla blöjor. Det var skönt väder idag med! Lite vind bara. Efter det gick vi ner till Jasmine och Andreas och gjorde mat till oss alla fem. Jättegod ost och skink sås med pasta till. Min insats i maten var att klippa kasslern ;) Jag åtog mig disken istället. Andreas var snäll att åka och hämta matstolen hemma hos oss så att vi allihopa kunde sitta tillsammans vid bordet och äta middagen. Joline högg i sig medan Jimena som vanligt inte åt så mycket. Mätta och belåtna gick vi ut och tog kort på barnen i de vackra höstlöven.
Tack för idag, min käraste vän <3

Jimena VS Joline











Underbara Unge <3

Jasmo and Jol Today!

Ja just precis, jag sitter och väntar på att de ska komma och även på att min älskade Simon ska komma hem på luch :) Så jag håller igång fiskpinnarna för tillfället. Trode jag. Spisen var på off fick jag se nu. Haha.
Jag uppdaterar senare med bilder från idag!

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Månen gör din måndag lite märklig. Framför allt är du impulsiv och spontan, och dessutom idérik.

 

Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir livlig trots att du medvetet försöker ge dig själv en lugn dag. Risk för stress och jäkt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du längtar efter romantik men om du bara sitter och väntar händer ingenting. Våga ta första steget.

 

Kräftan 22/6-22/7

En småsak retar gallfeber på dig och stör dig under en stor del av måndagen. I övrigt en bra dag dock.

 

Lejonet 23/7-23/8

Din måndag blir trevlig förutsatt att du får fatta dina egna beslut. Du har ingen lust att lyssna på andra.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har gott om energi och gott om vilja men lite svårt att välja mål. Andras råd hjälper inte till alls.

 

Vågen 24/9-23/10

Måndagen blir rörig men också intressant, lärorik och givande. En impuls kan leda till nya möjligheter.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Tur i kärlek och en bra dag för kreativa sysslor. I övrigt blir måndagen ganska vardaglig och normal.

 

Skytten 23/11-21/12

Lite avkoppling och lyx ger måndagen en fin guldkant. Skäm bort dig själv med något som roar dig.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har tur i kärlek men det finns vissa andra relationer som ger dig gråa hår just nu. Många diskussioner.

 

Vattumannen 21/1-18/2

En trevlig dag för nöjen, underhållning, möten med vänner eller en resa. Du behöver lite omväxling.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din utstrålning är extra stark just nu och det avspeglas i flera saker, bland annat att du har tur i kärlek.

 

 

Från Aftonbladet.se


Lördag - Design någon?

Idag ska vi fira födelsedag så nu städas och fejjas det. Simon är iväg en sväng till Karlskoga och jag ska passa på att göra det värsta nu när Jimena sover. Uppdaterar ikväll.

Förresten. Hur länge tror ni att Katrin Zytomierska får fortsätta prgramleda?... Hon gör ju bort sig gång på gång...



Är det någon som kan hjälpa mig med en ny snygg design?


En lugn stund..

Jimena har börjat hoppa över middagssömnen vissa dagar. Det gör att hon de sista timmarna är gnällig och trött, men hon somnar inte förren klockan sex. Om jag lägger henne för att sova middag klockan sex sover hon inte på kvällen sedan, såklart, så då går vi ut och går eller sitter och myser framför tv i soffan. Nu tror jag iallafall att hon har somnat tillslut. Min envisa lilla tjej <3

Nu ska jag träna och sedan mysa med Simon, ursäkta att det inte blev så långt och intressant idag.. =)


Fiskgratäng

Idag ska vi ha fiskgratäng till middag, det är så gott! Potatisen är på kok och fisken på förberedelse i ugnen. Jimena sitter och leker med mina nycklar och sin nya tandborste på golvet. När jag var iväg för att köpa ingredienser till gratängen var det riktigt skönt ute! Inte sådär iskallt som det har vart de senaste dagarna. Jimena kunde ha sin nya jacka och jag en tröja. Jätteskönt! på vägen hem var idyllen bruten dock. Gissa vad som hände med äggpaketet... Det tappade jag såklart i backen så tre ägg av sex möjliga gick sönder och kletade ner alla de andra äggen.

Ikväll skriver jag ett inlägg och lägegr in en bild om jag får tid =)

Ha det gott!

Suck

anna om Tisdag 7 Oktober:
kan ni inte kopa snygga klader till jamina, nu ar de ju typ 80 tals klader,, synd om henne ju

*************

Svar:

För det första heter hon Jimena. Du kan ju inte ha vart speciellt aktiv på bloggen eftersom att du inte ens kan skriva hennes namn rätt. För det andra har hon inga kläder från 80-talet, jag handlar på H&M och Mega där det är både snygga och praktiska kläder. Eftersom att jag har en så liten inkomst kan jag inte köpa de dyraste märkeskläderna åt min ETTåring, vilket jag inte heller anser vara nödvändigt. Jag tror inte hon tycker synd om sig själv för att hon inte har det senaste modet. Overallen hon har på kortet har jag gladeligen lånat av min mamma, Jimenas mormor. Den är från år 1997/98. Overaller är ganska dyra och de växs ur snabbt vid den här åldern så när jag kan låna en tills den riktiga kylan kommer är jag mer än glad. Dessutom är hon jättesöt i den.
Nästa gång du skriver kan du börja med att ha en grund att utgå ifrån. Det är ju bra att veta vad som är 80 dessutom.

Tisdag 7 Oktober

Idag var vi ute i solen med moster och chico.
Jimena slog i kinden i en dörrkarm och grät ...


Hej på er igen!

Ja nu har vi vart borta från bloggen på tok för länge! Det har vart lite fullt upp med förkylning, barnavården hit och dit och Simon som har haft ett förkylningsvirus. Men förutom lite hosta så är vi alla friska som nötkärnor igen! Det är verkligen skönt.
Pga förkylningen är det inte mycket som har hänt, vardagen har knallat på som vanligt. Simon har vart sjukskriven till idag, vi har åkt in till örebro och handlat vinterjacka till Jimena och skor till Simon. Gått sköna promenader tillsammans och med hunden Chico. Höstvädret har vart underbart! Blåsigt och soligt med vackra löv överallt. Men de senaste dagarna har det regnat en hel del också.

Någonting underbart har hänt också! Jimena, våran älskade lilla dotter, har börjat gå på riktigt! Hon nästan springer ibland. Hela tiden vill hon gå och gjärna bära på saker och ting. Hon är jätteduktig och det ser så otroligt gulligt ut när en sådan liten tjej går. Det började med ett steg, nästa dag två steg och på tredje dagen tre och fyra steg. Dagen efter det gick hon tolv steg och sedan började hon gå långa sträckor här i hemmet. Hon har även lärt sig att säga "tsss tss tss" när hon vill hitta katten eller när katten är nära. Vi tror hon menar "kss kss kss" som man brukar säga när man kallar på katten, eller så menar hon kissen. Men något med Skrollan är det iallafall!

Den 25 Oktober ska jag och Simon gå på spökvandring i örebro slott, klockan elva på kvällen. Det ska bli jättespännande! Jag har aldrig satt min fot där inne och inte Simon heller vad jag vet.  Jag älskar historia och alla gamla slott så även om det är en spökvandring så blir det en guidad tur samtidigt. Jag längtar! Jimena ska då för första gången få sova över hos mormor, vi får se hur det går. Jag tror och hoppas på att det går bra. Hon älskar mormor och Rejo och hela familjen så jag ska nog inte vara orolig.

Vi har filmat en hel del och när vi får in det på datorn kommer jag kanske lägga upp lite på youtube så att ni kan se Jimena in action! Det skulle vara roligt, måste bara lära mig att klippa först. Men det ska väl inte vara så svårt.

Hemma hos min mamma, alltså Jimenas mormor, har det kommigt små kaninungar. Jag har inte sett dem än men de är säkert ursöta, för det brukar ju kaninungar vara. Iallafall så kommer Jimena att få en liten ninis som hon får ha hemma hos mormor.


Det är inte lätt att sova gott när man är förkyld, men det är skönt när man gör det =)



Mamma: -Älskling.. Nu är det väldigt tyst...
Pappa: -Var är hon?
Mamma: - Vardagsrumet tror jag.
Båda: Vad har hon för sig nu?...

Gissa vad det var. Mamsen hade vart klantig nog att lämna en bit toblerone på soffan och denna lilla tjej drar sig inte för sötsaker vill jag lova! Hon hade proppat in hela biten i munnen...


Det var JÄTTEGOTT!


Familj på 3 påväg till örebro.

RSS 2.0