Indianstek

Valfritt mycket av:

Smör eller margarin
Havregryn (utgör det mesta av denna rätt)
Socker
Kakao
Vaniljsocker (Om man vill)

Smält allt smör i stekpannan och blanda sedan i alla torrvaror. Rör om på hög värme så att sockret smälter.

Ät och njut!




Kakaon på sidan av skålen sk ainte igentligen vara där, men jag blandade mina torrvaror där innan jag rörde om dem i stekpannan ;)




Så, Anonym, det här är indianstek! För oss riktiga godisråttor...

Kommentarer
Postat av: Carin

När jag var barn kallades detta "Strövargodis", jag tycker det är ett skojigare namn. Gott är det i alla fall!

2009-02-20 @ 22:49:27

Skriv gjärna en liten komentar du med! Men eftersom att det finns de som bara vill kritisera så är detta...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0